طرز تهیه کوبیده مرغ ترش؛ لذیذ و مجلسی


طرز تهیه کوبیده مرغ ترش؛ لذیذ و مجلسی

کوبیده مرغ ترش یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه کوبیده مرغ می باشد که با سس مخصوص گردو و رب انار تهیه می شود و شما می توانید این کوبیده خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ کوبیده مرغ ترش را می توانید به همراه پلو زعفرانی و برنج تهیه کنید و یک غذای مجلسی خوشمزه و راحت و جدید در خانه تهیه کنید اگر در شمال کشور هستید می توانید از سبزی های معطر محلی نیز استفاده کنید و این کوبیده را تهیه کنید.

بهتر است یک بار کوبیده مرغ ترش این غذای ساده را با سینه و ران مرغ تهیه کنید تا مهمان همیشگی شما شود.

مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ ترش

سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم

پیاز درشت ۲ عدد

گردو ۶ عدد

رب انار ۳ الی ۴ ق غذا خوری

آب جوش ۱ پیمانه

زعفران دم کرده به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پول بیبر، پودر زنجبیل به مقدار لازم

طرز تهیه دمی کباب غذای اصیل و لذیذ ایرانی

طرز تهیه کوفته انار گردو ویژه شب یلدا

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی؛ برای پاکسازی ریه ها در این روزهای آلوده

طرز تهیه کوبیده مرغ ترش؛

مرحله اول:

ابتدا باید برای تهیه کوبیده مرغ ترش سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و بعد از چرخ گوشت رد کنید و یا از ۱۲۳ و غذاساز برای میکس کردن و چرخ کردن استفاده کنید و اگر هیچکدام را نداشتید با چاقو به صورت ریز خرد کنید. یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه مرغ و ادویه ها مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد مسنجم شود.

مرحله دوم:

داخل یک تابه کمی روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود و بعد مواد را داخل تابه پهن کنید و با کمک یک کفگیر مواد را برش بزنید و درب قابلمه را قرار دهید و صبر کنید تا کوبیده مرغ پخته شود و بعد برگردانید طرف دیگر نیز سرخ کنید و به دلخواه می توانید روی کوبیده مرغ ترش کمی زعفران نیز بریزید.

مرحله سوم:

برای تهیه سس باید گردو ها را پوست بگیرید و و با کمک چاقو کمی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه و فلفل سیاه کمی تفت دهید تا نرم و سبک شود و بعد گردو ها را اضافه کنید و تقت دهید و تا بوی خامی گردو ها گرفته شود و بعد رب انار و آب جوش را اضافه کنید و صبر کنید تا سس غلیظ شود.

مرحله چهارم:

زمانی که سس غلیظ شد باید روی کوبیده های مرغ بریزید و برای ۴۰ دقیقه زمان دهید تا مزه ها به خورد کوبیده برود و سس حسابی غلیظ شود و به همراه کته زعفرانی میل کنید.

طرز تهیه کوبیده مرغ ترش؛

منبع: برترین ها


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
این کودک زیبا در تبلیغات دهه ۶۰ یادتونه ؟ ببینید چقدر بزرگ شده و تغییر کرده !!