سالاد پیازچه چگونه تهیه و سرو می شود؟


سالاد پیازچه چگونه تهیه و سرو می شود؟

سالاد پیازچه یکی از انواع سالادهای سرد خوشمزه است که از ترکیب پیازچه با جعفری، زیتون، گوجه فرنگی، پنیر فتا تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه سالاد پیازچه خوشمزه و مجلسی همراه با نکات مهم مربوط به تهیه این سالاد تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

طرز تهیه سالاد پیازچه؛ تجربه یک طعم بی‌نظیر

سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شوند؛ اما خیلی از آن‌ها به دلیل ترکیبات کاملی که دارند، می‌توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

سالاد‌ها معمولاً به صورت سرد سرو می‌شوند و ممکن است علاوه‌بر سبزیجات، مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، مرغ، حبوبات پخته، پاستا، نان تست، پنیر و... نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی‌شان بیش‌تر می‌شود و می‌توان آن‌ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد. سالاد پیازچه یکی از انواع سالاد‌های سرد است که از ترکیب پیازچه با جعفری، فلفل سبز، زیتون، گوجه فرنگی، پنیر فتا، روغن زیتون و... تهیه میشود که به دلیل داشتن پیازچه و جعفری عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد.

مواد لازم برای تهیه سالاد پیازچه

پیازچه: ۲ شاخه
فلفل سبز: ۲ عدد
جعفری: ۲ شاخه
زیتون: ۱ پیمانه
گوجه فرنگی: ۲ عدد
پنیر فتا: ۱ فنجان
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه سالاد پیازچه

طرز تهیه سالاد پیازچه در منزل

برای شروع کار ابتدا پیازچه را به صورت کامل خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. فلفل سبز، جعفری و گوجه فرنگی را هم خرد کنید و به پیازچه خرد شده اضافه کنید.
حالا زیتون بدون هسته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و همراه با پنیر فتا خرد شده به کاسه سالاد اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند؛ سپس روغن زیتون، فلفل قرمز، فلفل سبز و نمک را اضافه کنید و همه مواد سالاد را خوب هم بزنید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
سالاد آماده شده را بده مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد سالاد طعم بگیرند؛ سپس سرو کنید، نوش جان.

نکات لازم جهت تهیه مواد اولیه

نکات مربوط به پنیر فتا
در گذشته از پنیر منحصراً در سفره صبحانه استفاده می‌شد؛ اما امروز پنیر در تهیه و پخت انواع غذا‌ها کاربرد دارد. پنیر فتا (رسیده در آب نمک) یکی از انواع پنیرهاست که ریشه یونانی دارد و در ظاهر به پنیر لیقوان شبیه است. ارزش غذایی این پنیر بسیار بالاست که شامل مقادیر زیادی کلسیم و ویتامین‌های گروه B می‌شود. این پنیر نسبتاً شور است، به همین دلیل توصیه می‌شود در اضافه کردن نمک به غذایی که پنیر فتا دارد، دقت کنید.

حتماً بخوانید:
با ارزش غذایی و خواص اعجاب انگیز پیازچه آشنا شوید

با ارزش غذایی و خواص اعجاب انگیز پیازچه آشنا شوید

پیازچه از انواع سبزیجاتی است که مصارف بالایی دارد. از پیازچه در سبزی خوردن نیز استفاده می شود. با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی درمورد کالری، ارزش…

نکات مربوط به روغن زیتون
روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:

  1. برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
  2. روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد.
    در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
  3. روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

نکات لازم جهت تهیه مواد اولیه

نکات مربوط به فلفل سبز
فلفل سبز سرشار از مواد مغذی و ویتامین c است که در تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از گرفتگی رگ‌های قلب، کنترل دیابت، پاک‌سازی ریه و افزایش اشتها نقش مهمی دارد. فلفل هالوپینو یکی از خوشمزه‌ترین انواع فلفل سبز است که طعم تند و طبع گرمی دارد و برای تهیه انواع ترشی و غذا گزینه بسیار مناسبی است. برای تهیه این سالاد می‌توانید از هر نوع فلفل تند یا شیرین که مطابق ذائقه شما باشد، استفاده کنید.

منبع : فرارو


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست