طرز تهیه ران سوخاری در خانه+ فیلم

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، ران سوخاری غذایی فست فودی است و همه بچهها و نوجوانان عاشق آن هستند، پس شما میتوانید خودتان این خوراکی ترد و خوشمزه را به راحتی و بدون فر در منزل تهیه کنید که هم سالمتر و خوشمزهتر است و هم...
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، ران سوخاری غذایی فست فودی است و همه بچهها و نوجوانان عاشق آن هستند، پس شما میتوانید خودتان این خوراکی ترد و خوشمزه را به راحتی و بدون فر در منزل تهیه کنید که هم سالمتر و خوشمزهتر است و هم نسبت به فست فودهای بیرونی مضرات کمتری دارد.
در ادامه با طرز تهیه ران مرغ سوخاری خوشمزه و ترد رستورانی و پفکی همراه باشید.
مواد تشکیل دهنده و طرز تهیه ران مرغ ترد و سوخاری:
۶ پایه مرغ
۱ قاشق غذاخوری نمک
۲۰۰ میلی لیتر (⅔ فنجان) شیر
۲۰۰ میلی لیتر (⅔ فنجان) آب
نمک و فلفل
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱۲۰ گرم (۱ فنجان) آرد همه منظوره
آرد سوخاری ۱۲۰ گرم (۱ فنجان)
۲ تخم مرغ
۶۰ میلی لیتر (¼ فنجان) شیر
روغن نباتی برای سرخ کردن
روش تهیه:
مرغ را درون قابلمه بریزید، نمک را مزه دار کرده و شیر و آب بریزید تا گوشت پوشانده شود. در ظرف را بپوشانید و مرغ را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط و کم بپزید.
مرغ را بگذارید تا خنک شود. در همین حال آرد سوخاری و آرد را با پاپریکا، پونه کوهی، نمک و فلفل هم بزنید.
تخم مرغها را جداگانه با شیر هم بزنید. مرغ را در آرد له کنید، به تخم مرغ آغشته کنید و دوباره با آرد سوخاری بپوشانید.
پاهای مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه سرخ کنید و مداوم بچرخانید تا حتی قهوهای شود.