بیوگرافی و زندگی نامه علی کریمی


بیوگرافی و زندگی نامه علی کریمی

بیوگرافی علی کریمی علی کریمی که در ابتدا با اسم شناسنامه محمد علی کریمی پاشاکی متولد هفدهم آبان ماه سال ۱۳۵۷ و به عنوان بازیکن بازنشسته فوتبال ایران شناخته شده است. او از سال ۱۳۷۵ فوتبال را به طور حرفه ای آغاز و در سال ۱۳۹۳ به آن خاتمه...

بیوگرافی علی کریمی

علی کریمی که در ابتدا با اسم شناسنامه محمد علی کریمی پاشاکی متولد هفدهم آبان ماه سال ۱۳۵۷ و به عنوان بازیکن بازنشسته فوتبال ایران شناخته شده است. او از سال ۱۳۷۵ فوتبال را به طور حرفه ای آغاز و در سال ۱۳۹۳ به آن خاتمه داد که در کل ۱۸ سال به طول انجامید. علی کریمی در کارنامه حرفه ای بازی فوتبال در لیگ های ایران، امارات، قطر و آلمان را انجام داده است. در مستطیل سبز رنگ فوتبال به طور تخصصی به عنوان یک بازی ساز دیریبل زن مهارت خاصی داشته و به شهرت رسید. هنگام درخشش علی کریمی در بازی ها، نشریات از او با القابی همچون «جادوگر» و «مارادونای آسیا» سخن می گفتند.

در سال ۲۰۱۷ میلادی از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا علی کریمی به عنوان یکی از نمادهای تاریخ فوتبال آسیا برگزیده شد. همچنین در مراسم معرفی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ او از سوی فیفا با عنوان یکی از دو بازیکن برتر تاریخ فوتبال ایران اعلام شد.‌ در نظرسنجی که برنامه تلویزیونی نود به آن اقدام کرد، او با دریافت پنجاه و دو و نیم درصد نظرات در زمره محبوب ترین فوتبالیست دو دهه اخیر (طی سال های ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۴) در کشور ایران معرفی گردید.

علی کریمی

خلاصه زندگی نامه

نام: محمدعلی کریمی پاشاکی

متولد: ۱۷ آبان ۱۳۵۷ ‏- کرج، ایران

حرفه: بازیکن فوتبال

همسر: سحر داوری

والدین: حوریه آببند پاشاکی (مادر) – ولی الله کریمی پاشاکی (پدر)

فرزندان: ۲

خویشاوندان: فرشید کریمی (برادر)

قد: ۱٫۷۸ متر

پست: هافبک هجومی

زندگی نامه

علی کریمی در تاریخ هفدهم آبان ماه سال ۱۳۵۷ به دنیا آمد که اسم کامل او را در شناسنامه محمد علی کریمی پاشاکی نهادند. البته او در بزرگسالی کلمه پاشاکی را از فامیلی خود حذف نمود. محل تولد و زندگانی او از همان دوران کودکی شهر کرج بوده و فرزند چهارم خانواده میباشد.‌ او و خانواده اش دارای اصلیت لاهیجانی هستند.

پدرش به نام ولی اله کریمی در سالهای جوانی زمانی که در استان گیلان زندگی می کرد به بازی فوتبال می پرداخت و مادرش آببند پاشاکی خانه دار است. علی دارای سه برادر و یک خواهر می باشد از ابتدای دوران تحصیل تا سال سوم راهنمایی سطح دروس و نمرات او بسیار ممتاز بود ولی در دوران متوسطه به شدت وضعیت تحصیلی او تنزل می یابد. در نهایت او به دریافت مدرک دیپلم بسنده کرده و سپس تمام هم و غم خود را بر روی بازی فوتبال می گذارد. علی پس از خاتمه دوران متوسطه و اخذ مدرک دیپلم، همچون فرشید برادر بزرگ‌ترش به شکل حرفه ای فوتبال را آغاز کرده و مدت زمان کوتاهی هم با او هم بازی بود.

علی در سال ۱۳۷۸ زمانی که در سن ۲۱ سالگی بود با سحر داوری پیوند ازدواج میبندد. حاصل ازدواج آنها داشتن دو پسر به نام‌های هاوش و هیرسا و یک دختر به نام هیما می باشد.

علی کریمی در گفتگویی یکی از عوامل اصلی پیروزی و جهش در زندگی را ازدواجش در سن پایین بیان کرده است. او در پاسخ به سوالی که در خصوص تمایل او به روی آوردن فرزندانش به فوتبال حرفه ای گفته است، این موضوع برای من بسیار خوشایند است ولی هیچ اجباری برای این انتخاب در مورد ندارد و بهتر است آنها خودشان بر طبق علایق و تمایلشان مسیر آینده را تعیین کنند. همسر علی کریمی رغبت و تمایل زیادی به بازی فوتبال ندارد.

همچنین او در ادامه گفته بود من واقعاً نسبت به خانواده ام عشق می ورزم، روابط صمیمی و دوستانه‌ای با فرزندانم دارم. ارتباط ما بیشتر به شکل مصاحب و رفیق برقرار است تا نسبت پدر و فرزندان. از نظر من داشتن خانواده رکن اصلی زندگی بوده و بدون داشتن خانواده زندگی کردن غیر ممکن می شود.

از گرایشات و سرگرمی های علی کریمی معمولا سینما و موسیقی بوده، ولی تمایل چندانی به مطالعه ندارد. همچنین در صورت داشتن فرصت کافی گاهی روزنامه را می خواند. علی کریمی در کنار فوتبال گاهاً به فوتبال ساحلی نیز پرداخته و تعطیلات و ایام فراغتش را به مسافرت به شمال ایران اختصاص می دهد. او از جمله طرفداران بازی مجید نامجو مطلق، دیمیتریو آلبرتینی و دیگو مارادونا بوده است.

علی کریمی در سال ۱۳۷۵ با حضور در تیم فتح توانست با بازی در لیگ دسته دوم به طور حرفه ای فعالیت خود را آغاز کند. پس از گذشت دو سال او به تیم پرسپولیس ملحق شد که با سه فصل بازی موفق به دریافت دو بار قهرمانی در لیگ و یک بار قهرمانی در جام حذفی شد. او در عین حال با حضور در تیم ملی توانست در بازی‌های آسیایی سال ۱۹۹۸ بانکوک مدال طلا را کسب کند. در سال ۱۳۷۷ علی کریمی به علت وارد کردن فشار و هول به داور در هنگام مسابقات تیم امید، باعث شد که به مدت یک سال از شرکت در تمامی مسابقات باشگاهی و ملی کنار گذاشته شود. پس از طی شدن زمان مشخص، او مجدداً به فوتبال بازگشته و در جام ملتهای آسیا سال ۲۰۰۰ شرکت کرد.

در سال ۱۳۸۰ علی کریمی به تیم الاهلی امارات انتقال یافت که موفق شد در فصل ۲۰۰۳–۲۰۰۲، عنوان «بهترین بازیکن خارجی لیگ برتر فوتبال امارات» را کسب کرده و در فصل ۲۰۰۴–۲۰۰۳، عنوان «آقای گل لیگ برتر فوتبال امارات» و «مرد سال فوتبال امارات» را به خود اختصاص دهد. او به همراه تیم ملی ایران موفق شد جام ملت های آسیا سال ۲۰۰۴ را دریافت کرده و در عین حال عنوان آقای گل این مسابقات را در کنار علاء حبیل از کشور بحرین از آن خود کند. او همچنین در سال ۲۰۰۴ جایزه «مرد سال فوتبال آسیا» را از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا کسب کرد.

‌علی کریمی در سال ۲۰۰۵ به باشگاه بایرن مونیخ آلمان ملحق شد و توانست در طی دو سال قرار گرفتن در این باشگاه، شرکت در ۴۲ بازی رسمی، قهرمانی جام حذفی آلمان و بوندس لیگا را در کارنامه خود ثبت کند. پس از آن او به همراه تیم ملی ایران در جام جهانی سال ۲۰۰۶ حضور یافت و در جام ملت های آسیا سال ۲۰۰۷ نیز شرکت کرده بود. پس از آن علی کریمی به تیم القطر در لیگ ستاره گان قطر پیوست و پس از گذشت یکسال مجددا به همراه پرسپولیس در لیگ برتر فوتبال ایران بازگشت که تا مدت یک سال در تیم پرسپولیس باقی ماند. در ادامه علی کریمی با ملحق شدن به تیم استیل آذین یک و نیم فصل را شرکت کرده و در نیم فصل دوم سال ۲۰۱۱–۲۰۱۰ به باشگاه شالکه آلمان ملحق گشت که موفق به دریافت قهرمانی جام حذفی آلمان برای دومین بار شد.

پس از این مدت علی برای بار سوم به پرسپولیس برگشت تا مجددا در این باشگاه بازی فوتبال را ادامه دهد. ولی تنها به مدت دو فصل در آنجا باقی ماند و در پی آن به باشگاه فوتبال تراکتور پیوست و آخرین فصل دوران بازیگری خود را با کسب قهرمانی در جام حذفی خاتمه داد. در سال ۱۳۹۳ علی کریمی با قرار گرفتن در عنوان دستیار کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی ایران، اولین تجربه مربیگری خود را طی کرد. همچنین او برای مدت محدودی تیم سپیدرود را به عنوان مربی همراهی کرد. در تاریخ دی ماه سال ۱۳۹۹ برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال نام نویسی کرد.‌

علی کریمی در فضای خارج از امور فوتبال به علت انجام امور خیریه و و داشتن عکس العمل های تند و بی پرده نسبت به اتفاقات و چالش هایی که در ایران رخ می داد، به عنوان یک شخصیت عامل و پر تکاپو اجتماعی

کریمی خارج از دنیای فوتبال، به‌خاطر مشارکت‌های عموماً پنهانی خود در امور خیریه و همچنین واکنش‌ها و مواضع صریح در مورد وقایع ایران، به عنوان یک کنشگر مدنی شناخته شده است.

خانه علی کریمی در تهران:

طبق آخرین اخبار علی کریمی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران خانه ای در حد شکل و شمایل یک قصر با مخارجی بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان بنا کرده است. موقعیت این ویلا در منطقه ییلاقی و خوش آب و هوای لواسانات بوده و منظره مقابل این عمارت لوکس و کاخ نما، بسیار دلچسب و روح نواز میباشد. در خصوص لوکس بودن و امکانات این کاخ به همین بسنده می کنیم که همه دستگیره های در و حتی شیرآلات آن از جنس آب طلا تهیه و در آن به کار برده شده است. برخورداری از یک استخر وسیع، سونا، جکوزی، یک آکواریوم بزرگ با زیباترین ماهی های تزیینی از دیگر امکاناتی است که در این عمارت لوکس علی کریمی وجود دارد.‌

علی کریمی در شبکه های اجتماعی

اینستاگرام:

آدرس صفحه علی کریمی در شبکه اجتماعی اینستاگرام: aliiiiiiiikarimi8@

توییتر:

آدرس صفحه علی کریمی در شبکه اجتماعی توییتر: alikarimi_ak8@

زندگی ورزشی علی کریمی

آغاز:

علی کریمی در سال ۱۳۶۹ زمانی که فقط ۱۲ سال داشت برای اولین بار فوتبال را از تیم نوجوانان نفت تهران شروع کرد. برادر بزرگترش به نام فرشید یک سال قبل از اینکه علی به این تیم بپیوندد، در آنجا بازی میکرد.

پس از آن او به باشگاه نوجوانان آسیا ملحق شده و در رده سنی جوانان در این باشگاه نیز حضور داشت. سپس به تیم فتح تهران انتقال یافت. کریمی در تیم فتح در وهله اول در رده سنی جوانان بازی کرده و در سال ۱۳۷۵ در زمره تیم بزرگسالان درآمد.

در آن هنگام که بالاترین سطح فوتبال ایران شامل لیگ آزادگان بود، تیم فتح در لیگ دسته دوم قرار داشت. علی کریمی در رده بزرگسالان در تیم فتح دو فصل در مسابقات حضور یافت. او در فصل ۱۳۷۶–۱۳۷۵ بازی خوبی را در زمین ارائه داد و پس از آن در فصل ۱۳۷۷–۱۳۷۶ در تیم فتح به مرز صعود لیگ آزادگان قرار داشتند که سرانجام این صعود برایشان میسر نشد.

دوران باشگاهی:

قرارداد با استقلال:

علی کریمی پس از دوفصل بازی درخشان در تیم فتح با پیشنهاد مطلوب تیم استقلال و پرسپولیس مواجه شد. به طوری که در بیستم بهمن ماه سال ۱۳۷۶ اقدام به بستن قرارداد داخلی با استقلال تهران نمود.

طبق این موافقتنامه تعیین گردید، علی با دریافت پیش پرداخت ۵ میلیون تومانی از شروع فصل ۱۳۷۷ با پیراهن آبی تیم استقلال وارد زمین فوتبال شود.

ولی در این میان طرفداران تیم استقلال که در جریان پیوستن و امضای قرارداد علی کریمی با تیم شان نبودند، رفتار و برخورد نامتعارفی با او انجام دادند که در نهایت علی کریمی اقدام به لغو قراردادش نموده و با تیم پرسپولیس به گفتگو نشست.

جام فوتسال رمضان ۱۳۷۶:

در دی ماه سال ۱۳۷۶ مسابقات فوتسال جام رمضان با حضور ۳۲ تیم در هشت گروه در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی شروع گردید. پس از انجام بازی های مقدماتی سرانجام چهار تیم به مرحله نیمه نهایی این مسابقات در بهمن ماه ۱۳۷۶ صعود کردند که شامل تیم آتش نشانی، فتح، استقلال و پرسپولیس بودند.

در مرحله نیمه نهایی تیم فتح توانست با پیروزی بر تیم پرسپولیس به مرحله نهایی ششمین دوره این مسابقات قدم گذارد. مسابقه نهایی مابین دو تیم فتح و استقلال صورت گرفت. در این دیدار کریمی سه گل در دروازه حریف نشانده و یک پاس گل نیز فرستاد. کارکرد و بازی خوب کریمی در این مسابقات سبب شد، تا مسئولین تیم استقلال و پرسپولیس از او برای حضور در تیم شان دعوت کنند. سرانجام او با قبول پیشنهاد تیم پرسپولیس به این باشگاه ملحق شد.

فوتسال در دوران محرومیت:

در طی دوران منع بازی علی کریمی برای یک سال، با انجام مسابقات سالنی علی دایی در کنار عده‌ای از دوستان و برادرانش در این مسابقات حضور داشت. در مسابقه ای که در سالن کوی نصر برگزار شد، تیم علی دایی مقابل تیم کریمی قرار گرفت. در زمان بازی علی کریمی چند بار اقدام به رد کردن توپ از بین دو پای علی دایی نمود که در نهایت باعث اختلاف و مشاجراتی میان این دو هم تیمی و هم بازی گردید. این امر شروعی بود برای کشمکش و اختلافات میان علی دایی و علی کریمی.

پرسپولیس:

فصل ۷۸–۱۳۷۷:

در خرداد ماه سال ۱۳۷۷ هنگامی که ایویکا مت‌کوویچ مربیگری تیم پرسپولیس برعهده داشت علی کریمی به این تیم ملحق شد و علی پروین از هفته چهارم لیگ سرپرستی تیم پرسپولیس را عهده دار شد. تیم پرسپولیس مقارن با اولین فصل حضور علی کریمی در این باشگاه، توانست قهرمانی لیگ و جام حذفی را از آن خود کند.

در ۲۲ شهریور سال ۱۳۷۷ علی کریمی برای نخستین بار در لیگ با پیراهن تیم پرسپولیس در مقابل تیم پلی اکریل اصفهان در بازی حضور پیدا کرد. پس از گذشت چهار هفته از رقابت های لیگ، علی کریمی در تاریخ ۱۰ مهر سال ۱۳۷۷ اولین گل خود را در تیم پرسپولیس در مقابل سایپا به انجام رساند و فردای همان روز از طرف منصور پورحیدری سرمربی تیم ملی برای پیوستن به تیم ملی دعوت گردید.

در آبان ماه ۱۳۷۷ علی کریمی برای بار نخست در دربی تهران پا به مستطیل سبز گذاشت.‌ در این بازی که با نتیجه ۱–۰ به نفع تیم پرسپولیس خاتمه یافت، کریمی به عنوان هافبک چپ در میدان حضور داشت.

با پایان یافتن بازی در مقابل تیم استقلال کریمی جهت شرکت در بازیهای آسیایی سال ۱۹۹۸ برای بار دوم به اردوی تیم ملی دعوت شد. پس از آنکه او قهرمانی تیم ملی را در بازیهای آسیایی جشن گرفت، مجدداً برای رقابت های لیگ برای پرسپولیس وارد میدان شد که در این دیدارها مقابل تیم های تراکتورسازی و ذوب آهن گل های روانه دروازه کرد.

علی کریمی قبل از حضور در تیم بزرگسالان، در تیم ملی امید ایران نیز شرکت کرده بود. در بهمن ماه سال ۱۳۷۷ او در بازی دوستانه تیم ملی امید ایران که مقابل تیم ویتنام انجام شد، اقدام به هول دادن داور وسط نمود و طی حکمی از سوی AFC در تمامی مسابقات به مدت یک سال محروم ماند. لذا این امر سبب شد تا با حکم کمیته انضباطی برای یک سال از تیم پرسپولیس جدا شود. علی کریمی قبل از این رویداد در دور برگشت لیگ برای آخرین بار در مقابل تیم پلی اکریل اصفهان با پیراهن پرسپولیس در زمین بازی کرد.

فصل ۷۹–۱۳۷۸:

هنگامی که علی کریمی دومین فصل حضور در تیم پرسپولیس را پشت سر می گذاشت، توانست قهرمانی لیگ را در کنار این تیم کسب کند. در عین حال او در کنار تیم پرسپولیس به مقام سوم جام باشگاههای آسیا رسید.‌

پس از پایان دوره یکساله محرومیت انضباطی، علی کریمی در بهمن ماه سال ۱۳۷۸ در اولین بازی در مقابل تیم الشرطه عراق در مسابقات جام باشگاه های آسیا برای تیم پرسپولیس وارد میدان شد. علی کریمی با حضور در ترکیب تیم پرسپولیس پس از انجام بازی‌های مرحله گروهی جزو چهار تیم پایانی نوزدهمین دوره این مسابقات قرار گرفت.

این تیم در مقابل جوبیلو ایواتا ژاپن در مرحله نیمه نهایی شکست خورد.‌ پرسپولیس در رقابت رده بندی توانست با تک گل علی کریمی تیم سوون سامسونگ کره جنوبی را شکست داده و در فصل (۷۹–۱۳۷۸) ۲۰۰۰–۱۹۹۹ موفق به قرار گرفتن در مقام سوم جام باشگاه های آسیا شد. بازی و کارکرد علی کریمی در این مسابقات، نظر مساعد مسئولین باشگاه پروجا ایتالیا را به خود جلب کرد.

در اسفند ماه سال ۱۳۷۸ علی کریمی همچنان برای تیم پرسپولیس در مسابقات لیگ در میدان حضور یافت که در طی بازی چهارمش برای پرسپولیس مقابل تیم تراکتورسازی گلهایی به ثمر رساند. او در هفته پایانی لیگ یعنی هفته بیست و ششم متقارن با اول خرداد سال ۱۳۷۹، در مقابل تیم فولاد خوزستان دو گل روانه دروازه کرد و در ترکیب تیم پرسپولیس به قهرمانی لیگ در فصل ۷۹–۱۳۷۸ دست یافت.

فصل ۸۰–۱۳۷۹:

در سومین فصل حضور علی کریمی در تیم پرسپولیس، مقام نایب قهرمانی لیگ را کسب کرد. در عین حال او در کنار این تیم برای دو سال پیاپی، مقام سوم جام باشگاههای آسیا را از آن خود کرد.

همزمان با شروع مسابقات لیگ، علی کریمی جهت بستن قرارداد با باشگاه پروجا عازم کشور ایتالیا شد. ولی به علت قیمت پایین پیشنهادی این باشگاه او از پیوستن به این تیم صرف نظر کرد. مجله ماهنامه انگلیسی ورلد ساکر در خبری بیان کرد باشگاه پروجا ایتالیا در شهریور ماه سال ۱۳۷۹ با قیمت یک میلیون و چهارصد هزار یورو پیشنهاد بازی در این باشگاه را به علی کریمی داده است که این مجله مدت قرارداد را مطرح نکرد.

در دی ماه سال ۱۳۷۹ با انجام دربی تهران، علی کریمی برای بار سوم در مقابل تیم استقلال وارد میدان شد. در این بازی او موفق به دریافت یک پنالتی شده و در آخرین دقایق بازی نیز یک گل در دروازه تیم استقلال نشاند که منجر به خاتمه بازی با تساوی ۲-۲ گردید. با قرار گرفتن در ایام پایانی لیگ در فروردین ماه سال ۱۳۸۰ کریمی در مقابل تیم برق شیراز در هفته بیست و یکم که تنها یک هفته به پایان لیگ باقی مانده بود، گلی به ثمر رساند و در کنار تیم پرسپولیس عنوان نایب قهرمانی لیگ را در فصل ۸۰–۱۳۷۹ کسب کرد.

کسب عنوان سومی جام باشگاه های آسیا (۲۰۰۱–۲۰۰۰):

در شهریور ماه سال ۱۳۷۹ علی کریمی با شروع بیستمین دوره جام باشگاه های آسیا در فصل ۰۱–۲۰۰۰ در ترکیب تیم پرسپولیس و اولین مسابقه آن در مقابل تیم الوکره قطر وارد میدان شد. در هنگام بازی رفت، زمانی که پرسپولیس با دریافت دو گل از حریفش جا مانده بود، کریمی توانست دو بار دروازه حریف را گشوده و یک پاس گل نیز به انجام رساند. این مسابقه با نتیجه (پرسپولیس ۴ – الوکره ۲) به پایان رسید.

در بازی برگشت نیز که پرسپولیس با امتیاز ۵–۱ جلو بود، علی کریمی یک گل به تیم حریف زد.‌ در مرحله دوم این رقابت ها تیم پرسپولیس با کنار زدن تیم العین امارات که دو بازی رفت و برگشت را با آن به انجام رساند، توانست به مرحله گروهی این مسابقات راه یابد. در بازی برگشت که با نتیجه ۲–۲ در کشور امارات به تساوی رسید، علی کریمی یک پاس گل ارسال کرد.

در اسفندماه سال ۱۳۷۹ طی بازی های مرحله گروهی جام باشگاه های آسیا که به شکل متمرکز در تهران اجرا شد تیم پرسپولیس پس از رسیدن به تساوی بدون گل در مقابل تیم های الاتحاد عربستان و ایرتیش پاولودار قزاقستان به رویارویی با تیم الهلال عربستان رسید. این مسابقه که در ورزشگاه آزادی انجام شد، مسئولان باشگاه اتلتیکو مادرید حضور داشته و بازی علی کریمی که در آن یک گل به ثمر رسانده و یک پاس گل ارسال کرد را مشاهده کردند.‌

کارکرد و نوع بازی علی کریمی در این رقابت ها دلیل شد تا باشگاه اتلتیکو مادرید با اشتیاق و رغبت بسیاری برای حضور علی کریمی در این تیم مبادرت نماید. چرا که پیش از این در دیماه سال ۱۳۷۹ باشگاه اتلتیکو نیز پس از شرکت علی کریمی در تمرینات این تیم پیشنهاد حضور او را به باشگاه داده بودند که به علت پایین بودن مبلغ قرارداد کریمی از پیوستن به این تیم موافقت نکرد. پس از آن که تیم پرسپولیس و ایرتیش پاولودار به مرحله نیمه نهایی جام باشگاههای آسیا راه یافتند، کریمی اعلام کرد گفتگو با تیم اتلتیکو مادرید پس از پایان یافتن رقابت های پرسپولیس در جام باشگاههای آسیا انجام پذیرد.

در مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های آسیا، تیم پرسپولیس پس از آنکه با گل کاویانپور که از پاس گل علی کریمی به نتیجه رسیده بود، از حریفش سوون سامسونگ جلو افتاد. ولی در خاتمه با نتیجه ۱–۲ بازی را به حریف واگذار کرد و نتوانست به مرحله نهایی مسابقات راه یابد. در خرداد ماه سال ۱۳۸۰ در بازی رده بندی که تیم پرسپولیس در مقابل ایرتیش پاولودار قزاقستان به برتری رسید، علی کریمی برای دومین سال مستمر در کنار تیم پرسپولیس عنوان سوم جام باشگاههای آسیا را در فصل (۸۰–۱۳۷۹) ۲۰۰۱–۲۰۰۰ دریافت کرد.

علی پس از خاتمه یافتن مسابقات جام باشگاه‌های آسیا با پیشنهاد تیم اتلتیکو مادرید موافقت نکرده و به تیم الاهلی امارات ملحق شد.

الاهلی امارات:

در سال ۲۰۰۱ میلادی با وجودی که تیم های اروپایی پیشنهاد های خوبی به علی کریمی ارائه می کردند ولی به علت قرار گرفتن در مجاورت خانواده تصمیم گرفت در آسیا باقی بماند. او پس از آن به تیم الاهلی امارات ملحق شد. این تیم در اولین فصل حضور کریمی در آن موفق شد جام حذفی را در فصل ۲۰۰۲–۲۰۰۱ دریافت کرده که در آن علی یکی از سه گل تیم الاهلی را در مرحله نهایی به ثمر رسانده بود. در فصل بعدی علی کریمی عنوان بهترین بازیکن خارجی لیگ امارات را کسب کرد. همچنین در فصل ۰۳–۲۰۰۲ علی توانست مجدد این عنوان را (بهترین بازیکن لیگ امارات) را از آن خود کند.

او به رغم دریافت پیشنهاداتی از باشگاه‌های مطرح اروپا، همچنان نسبت به تمدید قراردادش با تیم الاهلی اقدام نمود. علی کریمی در سال ۲۰۰۴ میلادی موفق شد ۱۴ گل برای تیمش به دروازه بنشاند. تیم الاهلی موفق شد برای بار دوم در طول سه سال قهرمانی جام حذفی امارات را به خود اختصاص داده و نایب قهرمانی لیگ امارات را کسب کند.

در هنگامی که علی کریمی آخرین ماه‌های حضورش تا در تیم الاهلی می‌گذراند مدیر برنامه‌هایش بیان کرد که باشگاه‌های هرتابرلین، هامبورگ، بایرن مونیخ، یوونتوس و آ. اس. رم به شکل تلفنی مذاکراتی با او داشته اند ولی در این میان علی انجام گفتگوها را به زمان پایان یافتن قراردادش با الاهلی تعیین نمود.

بایرن مونیخ:

باشگاه بایرن مونیخ در تاریخ سوم می سال ۲۰۰۵ میلادی مصادف با ۱۳ اردیبهشت سال ۱۳۸۴ شمسی رسما بیان کرد که در فصل ۰۶–۲۰۰۵، علی کریمی را در سن ۲۶ سالگی به عنوان اولین بازیکن جدید خود با قراردادی یک ساله (با بندی که امکان تمدید یک‌ساله آن را به طرفین می‌دهد) معرفی کرده و پس از بازیکنانی همچون علی دایی (۹۹–۱۹۹۸) و وحید هاشمیان (۰۵–۲۰۰۴) او به عنوان سومین بازیکن ایرانی در این تیم حضور می یابد. قبل از این اعلام مجله کیکر آلمان در گزارش آورده بود که باشگاه های رئال مادرید، المپیک مارسی و بایرن مونیخ به دنبال پیوستن او به تیم هایشان هستند. بر اساس گزارش مجله کیکر علی کریمی پس از خاتمه یافتن بازی دوستانه ایران و آلمان که در سال ۲۰۰۴ انجام شد، در لیست خرید بازیکنان بایرن مونیخ قرار گرفت. این مجله بازی کریمی را در آن مسابقه پس از ینس لمان، دارای بیشترین امتیاز مطرح کرده بود.

فصل ۲۰۰۶–۲۰۰۵:

علی کریمی با شروع فصل در ترکیب تیم بایرن مونیخ وارد میدان شد. اولین بازی رسمی او برای این تیم در نیمه دوم بازی در مقابل اشتوتگارت در مرحله نیمه نهایی لیگا پوکال بود که با نتیجه ۲–۱ بایرن مونیخ بازی را واگذار کرده و از صعود به مرحله نهایی بازماند.

در بازی هفته اول بوندسلیگا در محل مسابقه با تیم بروسیا مونشن‌گلادباخ علی کریمی در نیمه دوم وارد بازی شد. او در هفته دوم مقابل بایر لورکوزن، با زدن یک گل و ارسال یک پاس گل منجر به پیروزی ۵–۲ گردید و در تیم منتخب هفته بوندسلیگا قرار گرفت. پس از سپری شدن شش هفته از لیگ، علی کریمی با ارسال دومین پاس گل در بوندس لیگا شرایط را برای پیروزی ۱–۰ بایرن در برابر اینتراخت فرانکفورت مهیا کرد و عنوان بهترین بازیکن زمین را برای بار دوم در تیم منتخب هفته بوندس لیگا به خود اختصاص داد.

با سپری شدن ۱۶ هفته از لیگ، علی کریمی توانست سومین پاس گل را در برابر تیم کایزرسلاوترن ارسال کند. با پایان یافتن این رقابت، سخنگوی باشگاه بایرن مونیخ مارکوس هورویک در گفتگویی بیان کرد: «باشگاه بایرن‌مونیخ از عملکرد کریمی راضی است و قرارداد جدیدی با این بازیکن منعقد خواهد کرد»

پس از آن که مسابقات نیم فصل بوندسلیگا با برد ۲–۱ بایرن در مقابل بروسیا دورتموند خاتمه یافت، علی کریمی در آن گل به ثمر رساند. در عین حال در هفته ۲۲ رقابت های بوندس لیگا، که منجر به تساوی ۱−۱ در مقابل هانوفر گردید، علی با دریافت امتیاز دو و نیم از مجله کیکر در مقام «بهترین بازیکن بایرن مونیخ» معرفی گردید.

از آن جهت که علی کریمی پس از دریافت جایزه بازیکن سال آسیا ۲۰۰۴ به باشگاه بایرن مونیخ ملحق شد در لیست فهرست اسامی سه نامزد فینال بازیکن سال آسیا ۲۰۰۵ در کنار بازیکنانی همچون پارک جی سونگ از منچستر یونایتد و شونسوکی ناکامورا از سلتیک قرار داشت. ولی به علت تغییر قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا برای شرکت اجباری در محل اهدای جوایز و بازی در فوتبال قاره آسیا اسم او در لیست نهایی کنفدراسیون فوتبال آسیا حذف گردید. در عین حال علی کریمی به عنوان هافبک بایرن مونیخ به همراه رونالدینیو از بارسلونا و زیدان از رئال مادرید؛ در پژوهش و تحقیق ای که سایت فیفا انجام داد در زمره یکی از نامزدهای سلطان دریبل جهان در سال ۲۰۰۶ تعیین گردید.

با توجه به یکی از بندهای قرارداد علی کریمی با تیم بایرن مونیخ، که به موجب آن مدت قراردادش پس از خاتمه ۲۵ بازی به طور خودکار ادامه پیدا میکرد. ولی در هفته ۲۴ لیگ که مصادف با بیست و پنجمین بازی کریمی در این تیم بود، در بازی با تیم هامبورگ دچار مصدومیت گشت. لذا از ادامه فصل با این تیم جا ماند.

کریمی قبل از این مصدومیت در لیگ قهرمانان اروپا سه بار در زمین بازی کرد که در نخستین بازی در مقابل تیم راپیدوین گلی به دروازه نشاند. با به ثمر رساندن این گل، علی کریمی تنها بازیکن ایرانی بود که در تیم بایرن مونیخ توانست در لیگ قهرمانان اروپا گلی را در دروازه قرار دهد.

تا قبل از این آسیب دیدگی علی کریمی در ۲۰ بازی بوندس‌لیگا، ۲ بازی جام حذفی و ۳ بازی لیگ قهرمانان اروپا وارد میدان شد. در هر کدام از این بازی ها نمره‌های میانگین ۳٫۵۷، ۴٫۲۵ و ۳٫۸۳ در مجله کیکر به خود اختصاص داد. حد متوسط امتیازات کریمی در بوندس لیگا و لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۰۶–۲۰۰۵، به عنوان بالاترین نمراتی بود که از میان سه بازیکن ایرانی در تیم بایرن مونیخ کسب کرده بود. علی کریمی در پایان فصل توانست قهرمانی بوندس لیگا و جام حذفی را در کنار تیم بایرن مونیخ کسب کند.

فصل ۲۰۰۷–۲۰۰۶:

با خاتمه یافتن جام جهانی و بازگشت از آن، در حالی که علی کریمی هنوز از آسیب‌دیدگی فصل گذشته‌اش بهبود نیافته بود، قبل از آغاز فصل جدید مجدداً دچار مصدومیت شد. این امر سبب شد که مسابقات شروع فصل را از دست بدهد. در فصل ۰۷–۲۰۰۶ کریمی موفق نشد کارایی که در فصل پیش این داشت را به نمایش گذارد و در بیشتر ایام فصل بر روی نیمکت ذخیره ها نشسته بود. در این فصل علی کریمی نهایتاً توانست ۱۵ بازی که شامل ۱۳ بازی بوندس‌لیگا- ۲ بازی لیگ قهرمانان اروپا را انجام داده و مجله کیکر امتیاز متوسط ۴.۱۳ را در بوندسلیگا به او داد.‌

علی کریمی در آخرین هفته های قراردادش با تیم بایرن مونیخ پیشنهادهایی از جانب تیم موناکو و باشگاه هایی در آلمان و اسپانیا دریافت نمود. طی هفته سی و سوم بوندسلیگا علی کریمی با فرستادن پاس گل شرایط رسیدن به تساوی ۱–۱ بایرن در برابر بروسیا مونشن‌گلادباخ را فراهم کرد. هنگامی که بوندس لیگا در هفته سی و چهارم بود، علی در آخرین بازی اش برای تیم بایرن مونیخ در برابر تیم ماینتس به میدان رفت و با به ثمر رساندن یک گل در دروازه حریف نقشی در رسیدن به نتیجه ۲-۵ تیمش داشت. در این رقابت علی کریمی پس از مهمت شول، در جایگاه دومین بازیکن برتر بایرن معرفی گردیده و نمره دو و نیم را از مجله کیکر دریافت نمود.

علی کریمی با بازی در مسابقات تیم بایرن مونیخ به مدت دو فصل توانست با شرکت در ۴۲ بازی که شامل ۳۳ بازی بوندس‌لیگا، ۵ بازی لیگ قهرمانان اروپا، ۲ بازی جام حذفی و ۲ بازی لیگا پوکال بود ، بالاترین امتیاز را در تعداد بازی در بین سه بازیکن ایرانی که در آن تیم بوده اند را کسب کند. او با به ثمر رساندن ۴ گل و فرستادن ۴ پاس گل، به بازی هایش در این تیم خاتمه داد.

وب‌سایت ترنسفرمارکت در سال ۲۰۱۷ در شناسایی تیم انتخابی ۱۱ نفره که از پست دروازه بانی تا مهاجم بوده، از میان بازیکنانی که طی سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۷ به شکل آزاد به تیم بایرن مونیخ ملحق شده و کارایی پیروزمندانه ای با بازی در تیم مذکور داشته اند، پس از لواندوفسکی در ترکیب ۱–۳–۲–۴ علی کریمی را در پست هافبک هجومی به عنوان مهاجم برگزید.

لوکاس پودولسکی هم بازی علی کریمی در تیم بایرن مونیخ در خصوص او در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ چنین گفته بود:

«در فصل اول حضورم در بایرن مونیخ؛ این افتخار را داشتم تا در کنار این اسطوره، که بهترین بازیکن تاریخ ایران است، بازی کنم.»

در تاریخ ۱۴ آبان ماه سال ۱۴۰۱ در پی موضع گیری های علی کریمی نسبت به جانبداری از اغتشاشات و نابسامانی های سال ۱۴۰۱ ایران، باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد: «ما به خاطر نگرانی پیرامون وضعیت سلامتی علی کریمی و دیگر بازیکنان ایرانی بایرن‌مونیخ، از مدت‌ها پیش با سفیر آلمان در تهران در تماس هستیم. باشگاه بایرن‌مونیخ از شرایط حساس کنونی آگاه است و آماده ارائه خدمات حمایتی خود در این زمینه است»

القطر:

پس از آن که علی کریمی در آخرین ایام باقی مانده به پایان قرارداد در تیم بایرن مونیخ، پیشنهاد تیم های اروپایی را برای حضور در آن باشگاه ها نپذیرفت، از جانب تیم های عربی الوحده، النصر، الاهلی، العین و الوصل از لیگ امارات سیل پیشنهادات بر او سرازیر شد. در خرداد ماه ۱۳۸۶ در نهایت با بستن قرارداد دو ساله کمیته المپیک قطر (کمیته بازیکنان حرفه‌ای قطر) به ارزش ۶ میلیون دلار به باشگاه القطر در لیگ ستارگان قطر ملحق شد. او در پایان فصل در ترکیب تیم القطر در رده چهارم لیگ قرار گرفت. علی تا پایان یافتن فصل در لیگ جام ولیعهد و جام امیر قطر که مجموعاً ۳۰ بازی را دربرمی‌گرفت، شرکت کرده و ۶ گل به ثمر رساند.

علی کریمی هنگامی که در دومین فصل حضورش در لیگ قطر را پشت سر می گذاشت در کنار همه بازیکنان خارجی القطر از این تیم خارج شد با توجه به اینکه هنوز یک سال از پایان قرارداد کریمی با کمیته بازیکنان حرفه ای قطر باقی مانده بود، او به باشگاه السیلیه انتقال یافت. از آنجا که کریمی قصد نداشت در این شرایط به حضورش در قطر ادامه دهد، لذا فقط در دو بازی تدارکاتی برابر تیم های نورنبرگ و شواینفورت در اردوی آمادگی این تیم در آلمان برای السیلیه شرکت کرده و در بازی دوم گلی به ثمر رساند. او تا قبل از شروع مسابقات لیگ قطر از تیم السیلیه خارج شده و به پرسپولیس بازگشت.

بازگشت به پرسپولیس:

علی کریمی بر خلاف داشتن پیشنهادهایی از لیگ‌های اسپانیا، آمریکا، ژاپن و امارات، در تاریخ ۱۶ شهریور ماه سال ۱۳۸۷ با امضای قراردادی برای ده ماه به تیم پرسپولیس بازگشت او پس از پشت سر گذاشتن ۳۷۱۷ روز، سرانجام در مقابل حدود یکصد هزار تماشاگر در هفته هشتم، هشتمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران در برابر تیم پگاه گیلان با پیراهن پرسپولیس وارد زمین فوتبال شد.

در آن زمان که علی دایی مسئولیت سرمربی تیم ملی ایران را عهده دار بود، اسم علی کریمی توسط سرمربی از تیم ملی خط زده شد. او در ۵ بازی پیاپی خود در لیگ برتر برای پرسپولیس ۵ گل به ثمر رساند. علی دایی پس از مشاهده کارایی کریمی در لیگ برتر مجدداً او را به پیوستن به تیم ملی دعوت کرد، ولی در این بار علی کریمی از پذیرفتن آن امتناع کرد. علی کریمی پس از بازگشت به تیم پرسپولیس اولین گل خود را در آخرین دقایق شهرآورد و در دقیقه ۶۵ به ثمر رساند. پنج روز پس از آن او در بازی برابر ابومسلم هت تریک کرده و پنجمین گل خود را در هفته یازدهم لیگ در بازی مقابل برق شیراز وارد دروازه کرد.

با در نظر گرفتن بازیهای عقب افتاده تیم پرسپولیس علی کریمی پس از بازگشت است مجموعه ۲۱ با در لیگ برتر در بازی شرکت نمود. او در بازی برگشت در برابر تیم استقلال در آخرین دقایق موفق به اخذ یک پلان پنالتی گردید که ضربه پنالتی با شوت مازیار زارع تبدیل به گل شد و نتیجه بازی با تساوی ۱-۱ خاتمه یافت. کریمی در آن فصل توانست ۳ پنالتی برای پرسپولیس در لیگ دریافت کرده، تعداد پنج گل در دروازه حریف نشانده و شیش پاس گل برای تیمی هایش ارسال کند. او در هفت مسابقه لیگ به علت مصدومیتی که در ناحیه کمرش رخ داده بود، دچار غیبت شد که تیم پرسپولیس در آن بازی ها ۵ امتیاز را به خود اختصاص داد.

آخرین حضور کریمی با پیراهن تیم پرسپولیس مربوط به خردادماه سال ۱۳۸۰ در جام باشگاههای آسیا بود.‌ او در اسفند ۱۳۸۷ در برابر الشارجه امارات مجددا برای این تیم در مسابقات آسیایی وارد میدان شد. این رقابت برای کریمی به عنوان اولین بازی برای تیم پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا بود که توانست یک گل در دروازه حریف نشانده و به عنوان بهترین بازیکن زمین معرفی شود. به طور کلی کریمی برای تیم پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا در شش بازی شرکت نمود که در طی این رقابت ها دو گل را به ثمر رساند که سبب شد تعداد گل های آسیایی جام باشگاههای آسیا و لیگ قهرمانان آسیا را در تیم پرسپولیس به ۷ عدد افزایش دهد. در عین حال او در دو مسابقه به عنوان بهترین بازیکن زمین معرفی گردید.

علی کریمی که تا آخرین دقایق جابجایی لیگ در انتظار دریافت پیشنهاد باشگاه پرسپولیس مانده بود، سرانجام به وسیله عباس انصاری فرد مدیرعامل آن زمان باشگاه پرسپولیس از این تیم کنار رفت و به باشگاه استیل آذین ملحق شد.

استیل آذین:

فصل ۸۹–۱۳۸۸:

در سال ۱۳۸۸ به علت عدم تمدید قرارداد علی کریمی توسط مدیران باشگاه پرسپولیس، او از این تیم جدا شده و به تیم استیل آذین ملحق شد.

پس از گذشت دو ماه از این جریان عباس انصاری فرد که در برنامه ورزشی نود حضور یافته بود با اعلام آنکه همه مذاکرات و توافقات لازم جهت تمدید قرارداد علی کریمی صورت گرفته بود، بیان کرد که در این میان او و کریمی هر دو از پشت خنجر خورده اند و اشخاص دیگری عامل و مسبب رفتن علی کریمی از پرسپولیس هستند. با گذشت چند روز از این گفتگو انصاری فرد از سمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس کنار رفته و حبیب کاشانی به سمت سرپرست تیم منصوب شد. پس از برکناری انصاری فرد و پیشنهاد باشگاه پرسپولیس جهت بازگشت کریمی به این تیم، او نیز موافقت خود را جهت پیوستن به پرسپولیس تنها به شرط موافقت باشگاه استیل‌آذین بیان کرد.‌ ولی مدیران باشگاه استیل آذین با ارسال نامه‌ای مخالفت خود را برای جابجایی کریمی به باشگاه پرسپولیس اعلام کردند.‌

هنگامی که در هفته پانزدهم نهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران علی کریمی برای نخستین بار در برابر تیم سابقش وارد میدان شد، توانست با فرستادن دو پاس گل تاثیر بسزایی در برد دو بر یک تیم استیل آذین در مقابل پرسپولیس داشته باشد. هنگامی که کریمی در آخرین دقایق این رقابت از زمین اخراج شد، در مقابل چشم تماشاگران پیراهن تیم استیل آذین را از تنش خارج کرده و با نمایاندن پیراهن پرسپولیس وارد رختکن شد.

علی کریمی در فصل ۸۹–۸۸ لیگ برتر توانست برای استیل آذین ۱۴ گل به ثمر رساند. او با اخذ ۹ کارت زرد و سه کارت قرمز به عنوان خشن ترین و همچنین تاثیرگذارترین بازیکن در نهمین دوره لیگ برتر معرفی گردید.

فصل ۹۰–۱۳۸۹:

پس از خاتمه یافتن اولین فصل شرکت علی کریمی در تیم استیل آذین، با وجود ارائه پیشنهاد تیم ملی لس آنجلس گلکسی آمریکا، او مجددا قراردادش را باشگاه استیل‌آذین به مدت یکسال تمدید کرد.

باشگاه استیل آذین که دومین فصل قرار گرفتن خود را در لیگ برتر می گذراند، با صرف مخارج بالا بازیکنان به نام و مشهور لیگ ایران را برای بازی در این تیم دعوت کرد. ولی در این میان نحوه کار مدیر عامل آن تیم، مصطفی آجرلو از دیدگاه علی کریمی مطلوب نبوده و ایراداتی به آن گرفته بود. کریمی در گفتگویی بیان کرد: «بازیکن خوب گرفتن ملاک مدیریت خوب نیست» پس از انتشار این مصاحبه کریمی متهم به روزه خواری شده و از طرف آجرلو از این تیم اخراج شد. هیئت مدیره استیل‌آذین از این تصمیم آجرلو حمایت و پشتیبانی نمود. ولی در این میان مالک باشگاه حسین هدایتی مخالفت خود را با اخراج کریمی بیان کرد.‌لذا با این شرایط علی کریمی پس از طی کردن دوران محرومیتش در بازی ها از طرف کمیته انضباطی باشگاه استیل آذین مجدداً به این تیم برگشت.‌

علی کریمی طی بیست هفته از لیگ ایران در ۱۲ رقابت جهت تیم استیل آذین در مستطیل سبز رنگ فوتبال بازی کرده بود. او با دعوت باشگاه الاهلی امارات جهت شرکت در یک رقابت دوستانه با تیم آ.ث. میلان ایتالیا عازم کشور امارات شد. ولی پس از بازگشت به ایران مجدداً از طرف مسئولان تیم استیل آذین برکنار شد. علی کریمی پس از این خروج از استیل آذین تصمیم گرفت با بستن قراردادی برای پنج ماه به تیم شالکه آلمان در بوندسلیگا ملحق شود.

تیم استیل آذین در ۱۲ رقابتی که علی کریمی برای آن تیم وارد میدان شده بود، توانست ۱۳ امتیاز دریافت کرده و در طی بیست و دو رقابت بدون شرکت بازیکن مذکور، ۱۵ امتیاز را به خود اختصاص داد. این تیم در طی یک فصل تعداد ۴ دفعه تغییراتی در عوامل و اعضای مدیریت باشگاه انجام داده و همچنین پنج تغییر را در کادر فنی اعمال نمود. استیل‌آذین در پایان دهمین دوره لیگ برتر به لیگ دسته یک تنزل یافت.

شالکه:

در بهمن ماه سال ۱۳۸۹ علی کریمی در هنگام نقل و انتقالات زمستانی فصل، به پیشنهاد فلیکس ماگات مربی تیم شالکه که در گذشته در بایرن مونیخ مربی او نیز بود، با بستن قراردادی به مدت ۵ ماه با وجود طی شدن ۲۰ هفته از رقابت های بوندسلیگا زمانی که در سن ۳۲ سالگی بود، به تیم شالکه ملحق شد.

علی در بیشتر زمانی که در تیم شالکه حضور داشت بر روی نیمکت ذخیره ها نشسته و فقط برای دو بازی جهت تیم شالکه وارد میدان شد نخستین بازی کریمی برای شالکه مربوط به مقابله با اینترمیلان در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بود. در این رقابت هنگامی که شالکه ۵ بر ۲ به پیش افتاده بود، در دقیقه ۸۷ رالف رانگنیک علی را در ازای رائول گونزالس وارد زمین کرد که این ترکیب تا پایان بازی باقی ماند. او بار دوم به عنوان بازیکن تعویضی در برابر تیم کایزرسلاترن در دقیقه ۶۸ بازی وارد میدان شد و پیراهن شماره ۱۰ تیم شالکه را در بوندسلیگا به تن کرد. تیم شالکه تا قبل از ملحق شدن کریمی که به مرحله نیمه نهایی جام حذفی ارتقا یافته بود، مقام قهرمانی این مسابقات را کسب کرد. این امر در شرایطی بود که علی در این جام برای تیم شالکه بازی انجام نداده بود.‌

حضور مجدد در پرسپولیس:

فصل ۹۱–۱۳۹۰:

در خرداد ماه ۱۳۹۰ هنگامی که مدیریت تیم پرسپولیس بر عهده حبیب کاشانی بود کریمی با بستن قرارداد ای برای یک سال به تیم پرسپولیس برگشت در این زمان او دو پیشنهاد نیز از تیمهای لیگ امارات دریافت نمود که سرانجام آنها را رد کرد. این دفعه سوم بود که علی کریمی به تیمش برگشته بود. او با پشت سر گذاشتن ۷۹۶ روز، مجددا با پیراهن تیم پرسپولیس در مقابل ملوان بندر انزلی در هفته اول لیگ برتر پا به میدان گذاشت.

برای سری سوم کریمی مجموعه در ۲۸ بازی به عنوان بازیکن تیم پرسپولیس وارد زمین شد و با به ثمر نشاندن ۱۲ گل توانست عنوان گلزن ترین هافبک یازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران را کسب کند. در عین حال او با فرستادن ۸ پاس گل و گرفتن دو پنالتی تاثیر بسزایی در امتیازات نهایی تیم پرسپولیس در لیگ برتر به جا گذاشت.‌

در اولین بازی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا که در برابر تیم الهلال عربستان انجام شد، کریمی هشتمین گل آسیایی اش را برای پرسپولیس به نمایش گذاشت. او با زدن گل هایی که برابر تیم های الشباب امارات و الغرافه قطر به ثمر رساند، رقم گل های آسیایی اش را برای پرسپولیس به عدد ۱۰ افزایش داد و پس از فرشاد پیوس عنوان دومین گلزن برتر تاریخ پرسپولیس را در رقابت‌های آسیایی کسب کرد.

بازی خوب و کارایی بالای علی کریمی در تیم ملی و لیگ قهرمانان آسیا، سبب شد که در پایان سال ۲۰۱۲ میلادی عنوان دومین بازیکن برتر آسیا را از آن خود کند.

فصل ۹۲–۱۳۹۱:

در تیرماه سال ۱۳۹۱ علی کریمی با وجود داشتن پیشنهاداتی از لیگ آمریکا سپاهان اصفهان و عجمان امارات که به اندازه یک میلیون دلار بود، اقدام به تمدید قراردادش با تیم پرسپولیس برای یک فصل دیگر نمود.‌

پس از آنکه تیم پرسپولیس مانوئل ژوزه را به عنوان سرمربی انتصاب کرد، کار کرد و نتایج این مربی در شروع لیگ نمایان شد، علی کریمی به همراه چند تن از بازیکنان پرسپولیس کارایی و روش این مربی را زیر سوال بردند. در پاسخ به این ایراد و اعتراضات علی کریمی، ژوزه تصمیم گرفت او را از تیم برکنار کند و محمد رویانیان به عنوان مدیرعامل پرسپولیس این تصمیم سرمربی را مبنی بر برکناری کریمی از این پرسپولیس مورد حمایت قرار داد.‌ پس از این اقدام علی کریمی طی مصاحبه ای خطاب به رویانیان بیان کرد: «امیدوارم اگر انسان چیزی نداشته باشد فقط مرد باشد» از این جهت که در کنار علی کریمی بازیکنان دیگری نیز نسبت به این عملکرد ژوزه اعتراض داشتند ولی در میان آنها تنها علی کریمی کنار گذاشته شد.‌

پس از آن در آذر ماه سال ۱۳۹۱ برخی از بازیکنان تیم پرسپولیس همچون سیدجلال حسینی، مهرداد پولادی، غلام‌رضا رضایی و شهاب گردان پس از مصاحبه و گفتگو بر علیه مربی پرسپولیس ژوزه، محکوم به کسر ۱۰٪ قرارداد از سوی کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس شدند.

پس از سپری شدن دو ماه از این جریان، محمدحسین نژادفلاح عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس نسبت به برگزاری نشست مشترک بین ژوزه و کریمی و همچنین بازگشت او به تیم پرسپولیس را اعلام کرد. ولی در طی بازی دوستانه تیم ملی در مقابل تاجیکستان علی کریمی دچار مصدومیت شد و بدین ترتیب بازیهای پرسپولیس را تا پایان فصل از دست داد.‌

در دی ماه ۱۳۹۱، با شروع نیم فصل دوم پس از آن که علی کریمی به مدت نه هفته غیبت را پشت سر گذاشت، بالاخره در مسابقات لیگ برتر در برابر صنعت نفت آبادان وارد میدان شد. در حقیقت این رقابت صدمین بازی کریمی در رقابت های لیگ (مجموع لیگ آزادگان و لیگ برتر) با پیراهن پرسپولیس بود که او گلی را نیز به ثمر رساند. علی کریمی پس از آنکه در هفته نوزدهم برابر فجرسپاسی و در هفته بیست و یکم مقابل صبا به میدان رفت، باز هم دچار مصدومیت شد. لذا او پس از ۹ هفته غیبت در تاریخ ۱۱ فروردین سال ۱۳۹۱ در هفته سی و یکم مسابقات لیگ برتر در برابر پیکان به زمین مسابقه برگشت. با وجود توصیه پزشکان مبنی بر اجتناب از شرکت در مسابقات، کریمی در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در مقابل داماش گیلان شرکت کرد. ولی مجدد در این رقابت دچار مصدومیت شد و تا پایان یافتن لیگ برتر نتوانست برای تیم پرسپولیس وارد زمین شود.

علی کریمی در طول فصل به علت اختلاف نظر با سرمربی پرسپولیس ژوزه و مصدومیت هایی که به طور پی در پی دچار گشته بود، تنها ۱۲ بار در طول رقابت های لیگ برتر برای تیم پرسپولیس وارد میدان شده بود. او پس از طی کردن آخرین مصدومیت در فینال جام حذفی در برابر سپاهان اصفهان وارد زمین شد. کریمی پس از خاتمه یافتن این رقابت و شکست پرسپولیس در فینال جام حذفی در گفتگویی با خبرنگاران بیان داشت: «از فوتبال خداحافظی خواهد کرد تا دایه‌های مهربان تر از مادر فوتبال را بگردانند»

پس از گذشتن مدت زمانی مجدداً اخبار بازگشت کریمی به زمین فوتبال خبرساز شد. او بیان کرد که خداحافظی اش از فوتبال در بازی با سپاهان برگرفته از احساساتش بوده است.

تراکتور سازی:

در خرداد ماه ۱۳۹۲ بدین سبب که مدیرعامل آن زمان تیم پرسپولیس سردار رویانیان و سرمربی باشگاه علی دایی، قصد تمدید قرارداد با علی کریمی را نداشتند، او این تیم را ترک کرده و به تراکتورسازی ملحق شد.

کریمی پس از سپری شدن سه هفته از آغاز مسابقات لیگ اولین گل خودش را برای تراکتورسازی در برابر ذوب آهن اصفهان به دروازه نشاند. تراکتورسازی در هفته پایانی لیگ توانست با نتیجه سه بر یک استقلال را شکست دهد. این مسابقه آخرین بازی کریمی در رقابت لیگ برتر فوتبال ایران بوده است که توانست یک پاس گل را برای هم تیمی هایش بفرستد.‌

کریمی با ارسال سه پاس گل و اخذ دو پنالتی به عنوان بهترین پاسور تراکتورسازی در رقابت لیگ معرفی گردید. در نهایت او توانست ۲۴ دفعه برای تراکتورسازی در لیگ برتر در زمین حضور یابد که در این رقابت ها ۵ گل به حریف زده و پس از کریم انصاریان در جایگاه دومین گلزن برتر تراکتور در رقابت لیگ برتر معرفی شد.‌

در بهمن ماه سال ۱۳۹۲ علی کریمی در ترکیب تیم تراکتورسازی مقام قهرمانی جام حذفی را کسب کرد در چهار رقابت جام حذفی برای این تیم وارد میدان شد که توانست در بازی نیمه نهایی مقابل فولاد خوزستان با فرستادن پاس گل زمینه ساز تک گل موفقیت آمیز تیم تراکتورسازی شود. در فروردین ماه ۱۳۹۳ علی کریمی آخرین بازی دوران حضورش در فوتبال را در برابر اتحاد عربستان انجام داد و سرانجام در ۲۹ تیرماه سال ۱۳۹۳ از مستطیل سبز رنگ فوتبال رسما خداحافظی کرد.

کریمی در بهمن ۱۳۹۲ همراه با تراکتورسازی به مقام قهرمانی جام حذفی دست پیدا کرد. او در چهار مسابقه جام حذفی برای این تیم به میدان رفت، که در بازی نیمه نهایی با فولاد خوزستان با ارسال پاس گل، پایه‌گذار تک گل پیروزی بخش تراکتورسازی بود. کریمی در فروردین ۱۳۹۳ آخرین بازی دوران حضورش در فوتبال مقابل الاتحاد عربستان را انجام داد و در ۲۹ تیر ۱۳۹۳ از فوتبال خداحافظی کرد.

همسر علی کریمی دارای اصلیت ترک میباشد. لذا همین امر برای پیشنهاد او به علی کریمی جهت حضور در تیم تراکتورسازی کافی بود. همسر علی کریمی از او خواسته بود در صورتی که بخواهد فوتبالش را خاتمه دهد، حداقل برای مدت یک سال هم در یکی از تیم های تبریز بازی انجام دهد.

دوران ملی علی کریمی

علی کریمی در تیم ملی

علی کریمی از سال ۱۳۷۷ در تیم ملی فوتبال ایران حضور داشته است. از آن هنگام تا پایان دوران فوتبال خود به طور پیاپی در تیم ملی شرکت کرده است که ۱۲۷ بازی ملی را در مستطیل سبز فوتبال به انجام رسانده و ۳۸ گل ملی را به نام خود ثبت نمود.

تست برای حضور در جام جهانی ۱۹۹۸:

در اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۷ علی کریمی در کنار حسین شمس مربی فوتبال در باشگاه فتح، برای اردوی آماده سازی تیم ملی جهت جام جهانی عازم بروجرد شد تا جهت شرکت در تیم ملی تست دهد. ولی ایویچ بدون گرفتن هیچ تستی بیان کرد که تصمیم ندارد از این روش بازیکن برای تیم ملی جذب نماید.

دعوت به تیم ملی:

علی کریمی پس از آن که در هفته چهارم لیگ ۷۸–۱۳۷۷، توانست برای پرسپولیس در برابر سایپا گلی را به ثمر رساند، در تاریخ ۱۱ مهر سال ۱۳۷۷ برای اولین بار از طرف منصور پورحیدری به تیم ملی فوتبال ایران فراخوانده شد. رقابت مذکور چهارمین بازی کریمی برای تیم پرسپولیس و در عین حال چهارمین بازی او در بالاترین سطح لیگ ایران بوده است.

در تاریخ بیست و یکم مهرماه سال ۱۳۷۷ مصادف با ۱۳ اکتبر سال ۱۹۹۸ در حالی که تنها ۱۹ سال و ۱۱ ماه و ۵ روز از سن علی کریمی می گذشت، او اولین بازی ملی خود را در یک رقابت دوستانه برابر تیم ملی کویت به انجام رساند که نتیجه این دیدار با برد سه بر صفر به نفع کویت که میزبان این مسابقه بود، به پایان رسید.

بازی های آسیایی ۱۹۹۸:

در بازی های آسیایی سال ۱۹۹۸ بانکوک نام علی کریمی در لیست بازیکنان تیم ملی ایران دیده شد. او در ۲۸ آذر ماه سال ۱۳۷۷ توانست اولین گل ملی اش را در نهمین بازی ملی‌ خود، در دقیقه ۷ بازی فینال مقابل تیم کویت به انجام رساند.‌در پی آن در دقیقه ۲۶ که کریم باقری گل دوم را در دروازه حریف نشاند، در نهایت تا پایان بازی ایران با نتیجه دو بر صفر پیروز میدان شد و کریمی در کنار تیم ملی قهرمان این مسابقات گردید.

تیم ملی امید و محرومیت:

علی کریمی هنگامیکه در تیم بزرگسالان حضور داشت همان زمان در تیم ملی امید ایران نیز شرکت کرده بود. او ابتدا در بهمن ماه سال ۱۳۷۷ با دعوت اگون کوردس مربی تیم ملی امید در تورنومنت دانهیل ویتنام در ترکیب تیم شرکت داشت. در نهم بهمن ماه همان سال او برای اولین با بستن بازوبند کاپیتانی در مقابل تیم امید روسیه به میدان رفت. پس از آن در سیزدهم بهمن هنگامی که تیم ایران در سومین بازی اش در این رقابت‌ها مقابل تیم ویتنام با سه گل خورده عقب بود، با یک تعویض وارد زمینه بازی شد.

در ادامه بازی داور مسابقه تورو کامیکاوا، علی انصاریان مدافع ایران را با دادن یک کارت قرمز از بازی اخراج کرد. این اخراج شکایت و نقد بازیکنان ایرانی را در پی داشت و در این میان علی کریمی اقدام به هل دادن داور نمود. لذا در ۲۲ بهمن همان سال کنفدراسیون فوتبال آسیا با حکمی علی کریمی را از شرکت در همه رقابت های فوتبال برای یک سال محروم کرد. علی کریمی در طی انجام سه بازی در این دور از مسابقات دو گل را به ثمر رسانده بود. این محرومیت سبب شد که او نتواند در مسابقات انتخابی المپیک سال ۲۰۰۰ سیدنی جهت تیم امید وارد میدان شود.

بازگشت پس از محرومیت و جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۰:

با خاتمه یافتن یک سال محرومیت علی کریمی از شرکت در بازی ها توانست مجدداً برای تیم ملی فوتبال ایران وارد زمین شود. در اسفند ماه سال ۱۳۷۸ سرمربی تیم ملی ایران جلال طالبی از کریمی برای شرکت در بازیهای انتخابی جام ملت های آسیا سال ۲۰۰۰ به اردوی تیم ملی دعوت به عمل آورد.‌ او در خردادماه سال ۱۳۷۹ در نخستین دوره رقابت‌های قهرمانی فوتبال غرب آسیا چهار گل را در دروازه حریف نشاند و در کنار تیم ملی قهرمان این مسابقات گردید. در این رقابت ها علی کریمی به عنوان بهترین بازیکن معرفی شد. کنفدراسیون فوتبال آسیا ای اف سی، کریمی را به عنوان بازیکن ماه فوتبال آسیا معرفی کرد. سرانجام در مهرماه سال ۱۳۷۹ طالبی سرمربی تیم ملی ایران کریمی را در لیست نهایی ۲۳ بازیکن ایران در جام ملتهای آسیا سال ۲۰۰۰ قرار داد.

نخستین بار علی کریمی در مسابقات جام ملتهای آسیا سال ۲۰۰۰ در رقابت با لبنان برای تیم ملی ایران وارد میدان شد. پس از آن که تیم ایران توانست در گروه اول به صدرنشینی برسد، ولی در مرحله یک چهارم نهایی بازی را به کره جنوبی واگذار کرد. بدین ترتیب نتوانست به مرحله بعدی این مسابقات راه یابد. در حقیقت برای علی کریمی این مسابقه به عنوان چهارمین بازی او در جام ملت های آسیا محسوب می شد.

انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲:

در رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲ وب سایت فیفا طی گزارشی از علی کریمی به عنوان «جادوگر» خطاب کرد.

در شروع نخستین دوره مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲ تیم ملی ایران با تیم‌های گوام، تاجیکستان و میانمار (انصراف از بازی‌ها) در یک دسته قرار گرفت.‌ این بازی ها که به شکل متمرکز و تک بازی در شهر تبریز اجرا شد، تیم ملی ایران در وهله اول توانست با نتیجه ۱۹ بر صفر به تیم گوام غلبه کند. طی این بازی علی کریمی چهار گل به ثمر رساند که بعد از کریم باقری بیشترین سهم را در پرگل ترین بازی تاریخ فوتبال ایران به خود اختصاص داد. پس از آن با رسیدن به نتیجه دو بر صفر در برابر تاجیکستان و اعلام انصراف تیم میانمار از این مسابقات تیم ملی ایران توانست به مرحله نهایی مسابقات انتخابی جام جهانی سال ۲۰۰۲ راه پیدا کند. پس از آن تیم ملی ایران با تیم‌های عربستان، عراق، بحرین و تایلند در یک گروه قرار گرفت. در دور اول این مسابقات آدمار براگا مربیگری تیم ملی ایران را عهده دار شد.

علی کریمی در دو رقابت رفت و برگشت مرحله نهایی انتخابی جام جهانی در برابر تیم عراق دو گل روانه دروازه حریف کرد و دو پاس گل نیز برای هم‌تیمی‌هایش ارسال کرد. بدین ترتیب گل هایی که علی کریمی و علی دایی در بازی رفت به ثمر رساندند، سبب شد ایران پس از ۳۸ سال در خاک عراق به پیروزی دست یابد.

در هنگام بازی برگشت نیز در ورزشگاه آزادی تیم ملی ایران با نتیجه دو بر یک به نفع ایران به بازی خاتمه داد که در این بازی کریمی یک گل وارد دروازه کرده و یک پاس گل فرستاد. در عین حال او در رقابت گروهی این مرحله در مقابله با تایلند توانست با فرستادن پاس گل زمینه را برای تک گل پیروزی ایران فراهم کند.

پس از آنکه ایران با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم بحرین در آخرین بازی مرحله گروهی گردید، با در نظر گرفتن میزبانی ژاپن و کره جنوبی در جام جهانی ۲۰۰۲ تیم ایران به عنوان تیم دوم گروه در مرحله پلی آف توانست با شکست دادن امارات با ایرلند روبه‌رو شود.

در هنگام بازی رفت علی کریمی در یک مقابله تک به تک از شی گیون دروازه بان این تیم شکست خورد. با وجودی که تیم ایران در بازی برگشت توانست با تک گل ایرلند را مغلوب کند (انجام خطای بازیکن ایرلند که در آخرین دقایق بازی بر روی کریمی انجام شد این گل را برای ایران رقم زد)، ولی به علت شکستی که در بازی اول با نتیجه ۲ بر صفر مقابل این تیم داشته است، از رسیدن به جام جهانی ۲۰۰۲ ناکام ماند.

علی کریمی که نتوانسته بود در ترکیب تیم ملی در جام جهانی راه یابد، ولی از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا در زمره یکی از پنج نامزد دریافت عنوان بازیکن سال آسیا ۲۰۰۱ اعلام شد.

جام آسیا – اقیانوسیه ۲۰۰۳:

پس از آنکه علی کریمی در کنار تیم ملی نتوانست به جام جهانی راه یابد، برای نخستین بار با سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ در برابر تیم ملی اسلواکی وارد میدان شد. تیم استوا کی که جهت دیدار برگشت و پاسخ بازی دوستانه شش ماه قبل وارد تهران شده بودند، موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ ایران را شکست دهد که هر دو گل ایران توسط کریمی به دروازه حریف وارد شد. در بازی رفت که در شهر براتیسلاوا پایتخت اسلواکی به انجام رسید، کریمی هت تریک نمود (۳ بار گل زدن پی در پی) تا برای نخستین بار تیم ملی ایران بتواند در خاک یک کشور اروپایی پیروز شود. در این رقابت که با نتیجه ۴ بر ۳ به نفع ایران خاتمه یافت، سرمربی گری تیم ملی ایران را میروسلاو بلاژویچ عهده دار بود.

در جام آسیا اقیانوسیه سال ۲۰۰۳ که در مقابل نیوزلند به انجام رسید، کریمی دو گل به ثمر رساند تا بازی با نتیجه سه بر صفر به نفع تیم ملی ایران در برابر نیوزلند خاتمه یافته و قهرمانی تیم ملی ایران را در این جام شاهد باشد. در این جام نیز علی کریمی به عنوان بهترین بازیکن برگزیده شد.

جام ملت های آسیا ۲۰۰۴:

در رقابت های انتخابی جام ملت های آسیا سال ۲۰۰۴ که در آبان ماه ۱۳۸۲ برگزار شد، تیم ملی ایران برای بازی در کره شمالی عازم شهر پیونگ‌یانگ گردید. این دیدار با نتیجه ۳ بر ۲ به نفع تیم ملی ایران خاتمه یافت که دو گل آن را کریمی در دروازه حریف نشانده بود. این اولین بار بود که تیم ملی ایران توانست تیم کره شمالی را در زمین خودش شکست دهد.

با شروع مسابقات جام ملت های آسیا سال ۲۰۰۴ تیم ملی ایران در وهله اول به رودررویی با تایلند پرداخت. در این رقابت که با نتیجه ۳ بر صفر به نفع ایران خاتمه یافت، کریمی توانست یک پنالتی گرفته و یک پاس گل نیز برای رضا عنایتی ارسال کند. در بازی دوم مرحله گروهی هنگامی که تیم عمان با زدن دو گل جلو افتاده بود، کریمی و نصرتی توانستند گلهای ایران را وارد دروازه حریف نمایند، تا سرانجام این دیدار با نتیجه مساوی ۲ بر ۲ خاتمه یابد. در این رقابت ها تیم ملی ایران پس از تیم ژاپن و چین در مقام سوم قرار گرفت. لازم به ذکر است که علی کریمی در هنگام رویارویی با کره جنوبی در مرحله یک چهارم نهایی نقش عمده‌ای در پیروزی تیم ایران داشته است.

البته در دیدار رده‌بندی نیز که در برابر بحرین انجام شد، علی کریمی یک گل زده و یک پنالتی نیز دریافت کرد. این سومین باری بود که کریمی عنوان بهترین بازیکن زمین در جام ملتهای آسیا سال ۲۰۰۴ را از آن خود نمود. تا قبل از انجام این بازی او در بازی مرحله گروهی در برابر تیم ژاپن و بازی یک چهارم نهایی در برابر کره جنوبی به عنوان بهترین بازیکن زمین معرفی گردید. با خاتمه یافتن مسابقات جام ملت های آسیا ۲۰۰۴ علی کریمی و علاء حبیل از کشور بحرین هر دو به عنوان آقای گل سیزدهمین دوره جام ملتهای آسیا تعیین شدند و کریمی نیز در تیم منتخب جام ملت های آسیا ۲۰۰۴ نیز قرار گرفت.

در شهریور ماه سال ۱۳۸۳ تیم ملی ایران پس از آن که جایگاه سومی جام ملتهای آسیا را به دست آورد، برای رویارویی با آ. اس. رم ایتالیا رهسپار شد. در این بازی دوستانه که تیم ایران با نتیجه ۵ بر صفر مغلوب حریف شد، کریمی توانست یکی از زیباترین بازی هایش را اجرا کند. پس از گذشت مدت زمانی مدیر برنامه‌های کریمی بیان کرد، تیم های یوونتوس و آ.اس.رم ایتالیا مکالمات تلفنی مبنی بر جذب کریمی به تیم هایشان با او داشته اند، اما او صحبت های نهایی را منوط به پایان قرارداد علی کریمی با الاهلی امارات بیان کرده است.

پس از شکست خوردن تیم ملی ایران در یک دیدار دوستانه برابر آلمان که با نتیجه دو بر یک خاتمه یافت، در مهر ماه ۱۳۸۳ مجله کیکر علی کریمی را با لقب «مارادونا آسیا» خوانده و پس از از ینس لمان دروازه بان آلمانی بالاترین نمره اش را به کریمی داده بود. بر طبق مقاله ای که در مجله کیکر منتشر شد، علی کریمی پس از بازی دوستانه ایران و آلمان که در سال ۲۰۰۴ انجام شد، در لیست خرید تیم بایرن مونیخ قرار گرفته و پس از سپری شدن چند ماه به تیم مذکور ملحق شد.

در سال ۲۰۰۴ علی کریمی به عنوان بهترین بازیکن فوتبال آسیا معرفی گردید و در کنار تیم ملی ایران توانست قهرمانی بازی‌های غرب آسیا را دریافت کند. در اواخر سال ۲۰۰۴ نیز بر اساس گزارشی که در وب سایت فیفا درج شد، ترکیب تیم ملی ۲۰۰۴ ایران را پر امتیاز ترین تیم تاریخ فوتبال ایران اعلام کرد.

جام جهانی ۲۰۰۶:

در سال ۲۰۰۵ میلادی پس از خاتمه مسابقات مقدماتی گروهی آسیا تیم ملی ایران توانست با به دست آوردن رتبه ۱۵ رنکینگ فیفا (بهترین رنکینگ تاریخ فوتبال ایران) به جام جهانی ۲۰۰۶ راه یابد. تا قبل از شروع مسابقات جام جهانی علی کریمی از طرف وب سایت فیفا در لیست نظرسنجی نامزدهای تصاحب کفش طلا در کنار بازیکنانی چون رونالدینیو، زین‌الدین زیدان، کریستیانو رونالدو، رونالدو (برزیلی)، روبینیو و لوئیس فیگو قرار گرفت، ولی متاسفانه در بازی های جام جهانی موفق نشد استعدادها و توانمندی های واقعی اش را به نمایش درآورد.

او که قبل از آن در مصاحبه با وب سایت فیفا از غیر قابل پیش‌بینی خواندن بازی های جام جهانی مطالبی گفته بود؛ دقیقاً چهار ماه مانده به شروع این رقابت ها او در بوندسلیگا دچار مصدومیت گردید. با وجود آسیب دیدگی های کریمی، او پس از ۳ ماه غیبت از زمین فوتبال در بازی دوستانه مقابل کرواسی (فقط چهارده روز قبل از نخستین بازی ایران در جام جهانی) در یک نیمه برای تیم ایران وارد زمین شد و توانست در همان ۴۵ دقیقه یک گل را نثار دروازه حریف کند. با زدن این گل علی کریمی توانست با ۷ گل زده رکورد گلزنی تاریخ فوتبال ایران را در مقابل تیم‌های اروپایی از آن خود کند.

در حالیکه انواع رسانه ها و نشریات در خصوص اختلاف و مشاجرات میان علی دایی و علی کریمی سخن می گفتند، تیم ملی ایران رهسپار مسابقات جام جهانی گردید. علی کریمی با وجود آسیب دیدگی در جام جهانی در بازی برابر تیم مکزیک با شروع مسابقه وارد میدان شد، ولی در دقیقه ۶۳ نیمه دوم هنگامی که بازی با نتیجه یک بر یک در حال ادامه بود، توسط سرمربی برانکو ایوانکویچ تعویض گردید.‌

در بازی دو«افراد دیگری برای برانکو تصمیم‌گیری کرده‌اند.، علی کریمی جای خود را در ترکیب تیم به فریدون زندی داد و با اظهار ناراحتی ضربه ای به کیف پزشک تیم ملی وارد کرد. در بازی سوم مقابل تیم آنگولا نیز او مجالی برای وارد شدن به میدان بازی را نیافت. پس از خاتمه یافتن بازی با آنگولا کریمی در گفتگویی بیان کرد: «افراد دیگری برای برانکو تصمیم‌گیری کرده‌اند.»

جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۷:

در رقابت های گروهی انتخابی جام ملت های آسیا سال ۲۰۰۷ کریمی در نهایت در چهار رقابت برای تیم ملی فوتبال ایران وارد میدان شد. او در رقابت با تیم تایوان که با نتیجه دو بر صفر به نفع ایران خاتمه یافت، هر دو گل را به ثمر رسانده بود.‌

در اولین بازی جام ملت های آسیا ۲۰۰۷ علی کریمی در مقابل تیم ازبکستان برای صدمین بار با پیراهن تیم ملی فوتبال ایران وارد میدان شد. پس از آن که تیم ملی ایران در برابر ازبکستان پیروز شده و در برابر چین به مساوی رسید، در سومین بازی مرحله گروهی به رویارویی با تیم مالزی رفت. در این رقابت که با نتیجه دو بر صفر به نفع ایران خاتمه یافت کریمی توانست یک ضربه پنالتی را عاید تیم ملی نماید. پس از آن که تیم ملی ایران در گروه سوم صدرنشین گردید، در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا ۲۰۰۷ در ضربات پنالتی در مقابل کره جنوبی شکست خورده و از راهیابی به مرحله بعدی این مسابقات ناکام ماند.

محرومیت و انتخابی جام جهانی ۲۰۱۰:

در سال ۲۰۰۸ میلادی در حالی که علی کریمی ۱۰۸ بازی را در ترکیب تیم ملی به انجام رسانده بود، با انجام برخی ایراد و اعتراضات نسبت به فدراسیون فوتبال ایران از قرار گرفتن در تیم ملی باز ماند. پس از این محرومیت رئیس فدراسیون فوتبال ایران علی کفاشیان بیان کرد با مشورت و هماهنگی با سرمربی وقت تیم ملی، علی دایی این حکم برای علی کریمی صادر شده است. پس از گذشت مدت زمانی این محرومیت بخشیده شد، ولی او از طرف سرمربی تیم ملی علی دایی، به تیم ملی دعوت نشد.

در خرداد ماه سال ۱۳۸۷ پس از آنکه خبر محرومیت علی کریمی توسط کفاشیان تایید و اجرا شد و متعاقباً نام او از تیم ملی خط خورد. او پس از خاتمه دادن به شرکت خود در فوتبال قطر، در شهریور ماه همان سال به تیم پرسپولیس برگشت. او توانست در ۵ بازی اول خود با پیراهن پرسپولیس در لیگ برتر ۵ گل را در دروازه حریف جای دهد. پس از آنکه علی دایی کارایی و عملکرد کریمی را در لیگ برتر مشاهده کرد، جهت حضور در تیم ملی دعوت نمود. ولی این بار علی کریمی دعوت علی دایی را رد کرد. دایی نیز در عکس العملی به خداحافظی علی کریمی بیان کرد: «تا زمانی که سرمربی تیم ملی باشد کریمی را به تیم ملی دعوت نخواهد کرد.»

در اسفند ماه سال ۱۳۸۷ قبل از آنکه تیم ملی ایران در رقابت های انتخابات آسیایی جام جهانی ۲۰۱۰ به مصاف با عربستان رود، اخباری در خصوص توافق و آشتی دایی و کریمی از طریق دوستان مشترک شان در برخی رسانه ها و نشریات اعلام شد. چند روز پس از آن علی کریمی جهت حضور در تیم ملی اعلام آمادگی نمود، ولی مجدداً از طرف علی دایی سرمربی تیم ملی ایران به این تیم دعوت نگردید.

در تاریخ هشتم فروردین ماه سال ۱۳۸۸ تیم ملی ایران با مربیگری علی دایی از تیم عربستان شکست خورد و با دریافت نهایت ۶ امتیاز در طی ۵ مسابقه در رتبه چهارم جدول گروه دوم در مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۱۰ قرار گرفت. در بین دو نیمه این بازی که تماشاگران در واکنش به تصمیم علی دایی اقدام به تشویق کریمی نمودند، علی دایی آنها را به سکوت فراخواند و در خاتمه بازی همراه بازیکنان عربستان وارد رختکن شد. یک روز پس از این مسابقه علی دایی از سرمربیگری تیم ملی ایران کنار گذاشته شد.

پس از آنکه در تیم ملی فوتبال ایران علی دایی کنار رفته و افشین قطبی عهده دار مربیگری تیم گردید، کریمی به تیم ملی دعوت شد. علی کریمی پس از بازگشت به ترکیب تیم ملی در طی سه رقابت باقیمانده انتخابی جام جهانی ۲۰۱۰؛ در برابر تیم های کره شمالی، امارات و کره جنوبی وارد میدان شد که در رقابت با امارات توانست تک گل پیروزی ایران را در بازی به ثمر رساند.

با احتساب گلی که علی کریمی در برابر تیم امارات وارد کرد، تیم ملی ایران به عنوان اولین تیم آسیایی مطرح گردید که توانسته بود رکورد دار ۲۰۰ گل زده در رقابت های انتخابی جام جام جهانی شود‌.

گزارش فیفا از بازی ایران و امارات:

با وجودی که تیم ملی ایران با رسیدن به نتیجه تساوی یک بر یک در مقابل کره جنوبی و دریافت ۵ امتیاز در این سه رقابت که در نهایت به ۱۱ امتیاز از ۸ بازی دست یافت، ولی با قرار گرفتن در رتبه چهارم گروه دوم از راهیابی به جام جهانی ۲۰۱۰ باز ماند.‌

در حین انجام بازی با کره جنوبی، علی کریمی و چند تن از بازیکنان دیگر تیم ملی سعی کردند با بستن مچ بند های سبز رنگ حمایت و پشتیبانی خود را از گروهک معترضین به انتخابات ریاست جمهوری نشان دهند.

چند روز پس از خاتمه یافتن این مسابقه علی کریمی در کنار مهدوی کیا، هاشمیان و کعبی از ترکیب تیم ملی خداحافظی کرد. با کنار رفتن این بازیکنان از تیم ملی فیفا از فدراسیون فوتبال ایران درخواست توضیحی در خصوص بستن مچ بند سبز و کناره گیری این بازیکنان از تیم ملی ایران داشت.

پس از شکست ایران از راهیابی به جام جهانی ۲۰۱۰، کنفدراسیون فوتبال آسیا با انتشار گزارشی مبنی بر دلایل عدم قرار گرفتن تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۱۰؛ دعوت نشدن علی کریمی توسط سرمربی علی دایی به تیم ملی را به عنوان دومین دلیل موثر در این شکست بیان کرد. و کریمی را به عنوان غایب بزرگ فوتبال آسیا در جام جهانی ۲۰۱۰ اعلام کرد. پس از آن که در تیر ماه سال ۱۳۸۸ علی کریمی به عنوان نماینده آسیا جهت شرکت در بازی تیم ستارگان جهان در برابر منتخب آمریکای جنوبی معرفی گردید، با کنسل شدن این رقابت از رفتن به لس آنجلس منصرف شد.

در اسفند ماه سال ۱۳۸۸ علی کریمی مجدداً از طرف افشین قطبی به تیم ملی فراخوانده شد و در مسابقه برابر تایلند در جایگاه کاپیتان وارد میدان شد.

به علت اینکه در کشور اتریش اردوی تیم ملی ایران دقیقا جنب گاوداری و چوب بری تعیین گردیده بود، کریمی نسبت به این شرایط انتقاد و سر و صدای زیادی راه انداخته و آن را خارج از شأن تیم ملی ایران بیان کرد. پس از گذشت چند روز و انتشار لیست اسامی اعلامی از طرف افشین قطبی جهت رقابت دوستانه با ارمنستان، نامی از کریمی وجود نداشت. پس از آن قطبی تا پایان یافتن دوره مربیگری اش در تیم ملی، کریمی را به این تیم دعوت نکرد.‌

انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴:

پس از آن که مدتی کریمی از تیم ملی دور ماند، در نهایت توسط سرمربی جدید تیم ملی کارلوس کی روش به تیم ملی فراخوانده شد.‌در این مدت مجموعا ۱۵ بار با سرپرستی کی روش در ترکیب تیم ملی قرار گرفت که در این میان با ۸ بازی جهت رقابتهای انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل وارد زمین شد.

پس از آنکه کریمی در بازی که پرسپولیس در فینال جام حذفی در برابر سپاهان اصفهان مغلوب گشت، به همگان اعلام نمود که کاملاً از فوتبال باشگاهی و ملی خداحافظی می کند. ولی تنها با گذشت چند روز از این اعلام، نظرش را عوض کرد. ولی تا زمانی که کی روش عهده‌دار مربیگری تیم ملی ایران بود، به این تیم دعوت نشد.‌

علی کریمی در آخرین حضورش در ترکیب تیم ملی در شانزدهم آبان ماه سال ۱۳۹۱ در برابر تیم تاجیکستان در جایگاه کاپیتان وارد میدان شد. این دیدار که با نتیجه ۶ بر ۱ به نفع تیم ملی ایران خاتمه یافت، علی کریمی توانست سه پاس گل ارسال کند. ولی در آخرین دقایق نیمه اول به علت آسیب دیدگی تعویض شد.

سبک بازی و رویکرد حرفه ای:

از جمله بارزترین ویژگی فوتبال علی کریمی توانمندی در دریبل زنی است. مجله ورلد ساکر در سال ۲۰۰۳، کریمی را به عنوان بازیکنی با «حرکات و کار با توپِ هیپنوتیزم‌کننده» بیان کرد. همچنین در سال ۲۰۰۴ این مجله با خواندن علی کریمی با لقب «مارادونا آسیا» طی گزارشی نوشته بود: «او با هر دو پا خوب شوت می‌زند، خیلی سریع تغییر جهت می‌دهد و بازیکنی است که تیم حریف را وادار به سرگیجه می‌کند.» بر اساس مقاله ای که در سال ۲۰۰۹ فیفا منتشر کرد، از خصوصیات بازی کریمی داشتن «دریبل های خیره کننده» بود و به همین علت به «جادوگر» شهرت یافت. پس از آن طی گزارش کنفدراسیون فوتبال آسیا «دریبل‌های جادویی» و «حرکات غیرقابل پیش‌بینی» را مهمترین خصوصیات بازی علی کریمی برشمرده است. در عین حال در سال ۲۰۱۷ میلادی با انتشار گزارشی به عنوان «علی کریمی یکی از نمادهای فوتبال آسیا» مطرح شد، او را با عنوان «مارادونای آسیا» نیز خطاب میکنند. در تحقیق و پژوهشی که در تاریخ نوزدهم دی ماه سال ۱۳۹۰، توسط برنامه تلویزیونی نود اجرا شد، کریمی با دریافت بیش از ۶۵ درصد نظرات (۶۵٫۵ درصد)، به عنوان «تکنیکی ترین» بازیکن ۳۰ سال اخیر پس از انقلاب در فوتبال ایران برگزیده شد.

با وجودی که کریمی تجربه بازی در خط دفاعی، خط میانی و خط حمله را در کارنامه خود دارد، ولی نوع بازی او تطابق با تهاجمی است. او اولین بازی های خود را در تیم پرسپولیس و تیم ملی به ترتیب در پستهای هافبک راست و هافبک چپ به انجام رساند. پس از آن که در اواخر دهه هفتاد در تیم پرسپولیس علی کریمی زیر نظر علی پروین مربی ، هدایت می شد، پروین در بازی به او اختیار کامل می داد. او معتقد بود که حرکات و بازی کریمی در محوطه جریمه جهت ایجاد شرایط یا گرفتن ضربه پنالتی بسیار مناسب می باشد. هنگامی که مربیگری تیم ملی ایران بر عهده برانکو ایوانکوویچ بود و تیم اصولاً با آرایش ۱-۳-۲-۴ در زمین بازی می کرد، در اغلب زمانها کریمی در پست هافبک تهاجمی یا نفوذی در پشت سر علی دایی و بین مهدوی کیا و وحید هاشمیان بازی کرده و بازی خوبی با مهدوی کیا و حسین کعبی اجرا می کرد. کریمی مناسب ترین پست برای خودش را هافبک آزاد پشت مهاجمان بیان کرده است. در آوریل سال ۲۰۰۶، مجله فیفا کریمی را به عنوان یک بازی ساز حرفه ای معرفی کرد.

در سال ۲۰۱۸ کریمی توانست با دریافت ۹۱% نظرات کاربران سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، به عنوان بهترین هافبک تاریخ جام ملت‌های آسیا معرفی شود. در عین حال او در نظرسنجی که در تاریخ هفتم دی ماه سال ۱۳۹۴ توسط برنامه تلویزیونی ۹۰ انجام شد، با دریافت بیش از ۷۰ درصد نظرات (۷۰٫۷ درصد)، عنوان بهترین هافبک هجومی را بعد از انقلاب در فوتبال ایران به خود اختصاص دهد.

از جمله نقطه ضعف های کریمی اصولاً به «بی‌علاقگی به شرکت در کارهای دفاعی» و «محوشدن از جریان بازی (در هنگام دفاع)» اشاره می شود که با قرار گرفتن در ترکیب تیم بوندسلیگا به میزان زیادی برطرف گردید.

از نقدهای اساسی که به دوران بازیگری علی کریمی می شود شامل «بی‌انگیزگی برای پیشرفت»، ردکردن پیشنهاد بازی در باشگاه‌های اروپایی و انتخاب و اولویت حضور در باشگاه‌های عربی نسبت به اروپایی می باشد. افرادی همچون ابوالفضل جلالی (مدیر برنامه‌های کریمی)، علی پروین،علی دایی و میروسلاو بلاژویچ همگی متفق القول بودند که علی کریمی استعداد و قابلیت بازی در تیم هایی همچون بارسلونا و رئال مادرید را در خود داشته است.

علی کریمی بازیکنی است که دارای توانمندی و مهارت فنی زیادی بوده و قادر بود در تیم‌های بارسلونا یا رئال مادرید حضور یابد. ولی در فوتبال و امور حرفه ای خود از مشاوران خوبی بهره نگرفت

مربیگری علی کریمی

پس از آن که علی کریمی دوره های مربیگری درجه C و B آسیا را پشت سر گذاشت، توانست در بهمن ماه ۱۳۹۷ مدرک مربیگری A آسیا را اخذ کند.

دستیاری در تیم ملی ایران:

در تاریخ سوم مهرماه سال ۱۳۹۳ علی کریمی به عنوان دستیار کی روش در تیم ملی فوتبال ایران شناخته شد. پس از آنکه او مدت زمان کوتاهی را در تیم ملی به عنوان کمک مربی گذراند، در تاریخ نهم دی ماه سال ۱۳۹۳ تنها چند ساعت قبل از عزیمت تیم به کشور استرالیا جهت حضور در جام ملت های آسیا ۲۰۱۵ از این سمت کناره گیری کرد.

نفت تهران:

در شهریور ماه سال ۱۳۹۶ مقارن با گذشت ۵ هفته از مسابقات لیگ برتر، علی کریمی رسما فعالیت خود را به عنوان سرمربی در تیم نفت تهران شروع کرد. این تیم با سرمربیگری کریمی در هفته ششم لیگ برتر در برابر تیم گسترش فولاد تبریز به نتیجه مساوی بدون گل رسید. پس از آن که در مقابل تیم پیکان مغلوب گشت، سپس در هفته هشتم لیگ برتر برابر سپاهان اصفهان این تیم توانست نخستین پیروزی خود را با هدایت کریمی انجام دهد.‌(نفت تهران ۱ – سپاهان ۰) با پایان یافتن این مسابقه با وجودی که کریمی دارای قراردادی به مدت دو سال با باشگاه نفت تهران بود، ولی به علت پاره ای اختلافات با صاحب باشگاه از این تیم کناره گیری کرد.‌

سپیدرود رشت:

در دی ماه سال ۱۳۹۶ علی کریمی با سپری شدن ۱۷ هفته از رقابت های لیگ برتر به عنوان سرمربی سپیدرود منصوب شد. (سپیدرود پیش از پیوستن کریمی به این تیم؛ تا پایان هفته هفدهم، با کسب ۱۵ امتیاز در رده سیزده جدول قرار داشت) او در پایان لیگ ۹۷–۱۳۹۶با وجود داشتن سهمیه باشگاه سپیدرود در رقابت‌های لیگ برتر، به دلیل اختلاف و مشاجرات با صاحب باشگاه سپیدرود از این تیم کناره گیری کرد.

پس از تغییر و جابجایی هایی که در امور مدیریتی تیم سفیدرود در فصل ۹۸–۱۳۹۷ انجام شد، کریمی با سمت مالک و سرمربی به این باشگاه برگشت. پیش از بازگشت کریمی تیم سپیدرود با دریافت یک امتیاز تا پایان هفته پنجم در رده آخر یا رده شانزدهم جدول مسابقات لیگ برتر قرار گرفته بود. پس از انجام قرعه کشی رقابت های جام حذفی تیم سپیدرود در نخستین گام توانست با مربیگری کریمی بر بندر انزلی پیروز شود و به رکورد ۳۳ ساله بدون شکست تیم انزلی، در انزلی هنگام رویارویی های دو تیم خط پایان بکشد. در نهایت کریمی پس از گذشت مدت کوتاهی و پایان یافتن هفته نوزدهم مسابقات لیگ برتر، سرمربیگری این تیم را رها کرده و مالکیت این باشگاه را به اداره کل ورزش و جوانان گیلان واگذار کرد! با اعمال این تغییر و تحولات و پیچ و کنش ها، تیم سپیدرود در آن سال به دسته یک فوتبال ایران تنزل نمود.

آمار زندگی حرفه ای علی کریمی

باشگاهی:

آمار باشگاهی علی کریمی
باشگاه فصل لیگ حذفی قاره‌ای دیگر مسابقات مجموع
مجموع دوران بازیگری باشگاهی (۱۶ فصل) ۲۹۸ ۱۰۱ ۵۱ ۳۰ ۴۵ ۱۳ ۱۳ ۶ ۴۰۷ ۱۵۰
دسته بازی گل بازی گل بازی گل بازی گل بازی گل
🇮🇷پرسپولیس ۱۳۷۸–۱۳۷۷ لیگ آزادگان ۱۳ ۳ ۰ ۰ ۱۳ ۳
۱۳۷۹–۱۳۷۸ ۱۰ ۳ ۰ ۰ ۵ ۱ ۱۵ ۴
۱۳۸۰–۱۳۷۹ ۱۹ ۵ ۲ ۰ ۸‏ ۴ ۲۹ ۹
مجموع پرسپولیس ۴۲ ۱۱ ۲ ۰ ۱۳ ۵ ۵۷ ۱۶
🇦🇪 الاهلی ۲۰۰۲–۲۰۰۱ لیگ برتر امارات ۱۴
۲۰۰۳–۲۰۰۲ ۵ ۲‏ ۰
۲۰۰۴–۲۰۰۳ ۱۵
۲۰۰۵–۲۰۰۴ ۱۱ ۶‏ ۲
مجموع الاهلی ۶۹ ۴۵ ۳۰ ۲۹ ۸ ۲ ۹ ۵ ۱۱۶ ۸۱
🇩🇪 بایرن مونیخ ۲۰۰۶–۲۰۰۵ بوندسلیگا ۲۰ ۲ ۲‏ ۰ ۳‏ ۱ ‏ ۱ ۰ ۲۶ ۳
۲۰۰۷–۲۰۰۶ ۱۳ ۱ ۰‏ ۰ ۲‏ ۰ ۱‏ ۰ ۱۶ ۱
مجموع بایرن مونیخ ۳۳ ۳ ۲ ۰ ۵ ۱ ۲ ۰ ۴۲ ۴
🇶🇦 القطر ۲۰۰۸–۲۰۰۷ لیگ ستارگان قطر ۲۶ ۵ ۲‏ ۰ ‏ ۲ ۱ ۳۰ ۶
🇶🇦 السیلیه ۲۰۰۹–۲۰۰۸ ۰ ۰
🇮🇷 پرسپولیس ۱۳۸۸–۱۳۸۷ لیگ برتر خلیج فارس ۲۱ ۵ ۱ ۰ ۶ ۲ ۲۸ ۷
🇮🇷 استیل آذین ۱۳۸۹–۱۳۸۸ ۲۸ ۱۴ ۳ ۱ ۳۱ ۱۵
۱۳۹۰–۱۳۸۹ ۱۲ ۰ ۰ ۰ ۱۲ ۰
مجموع استیل‌آذین ۴۰ ۱۴ ۳ ۱ ۴۳ ۱۵
🇩🇪 شالکه ۲۰۱۱–۲۰۱۰ بوندس‌لیگا ۱ ۰ ۰ ۰ ۱‏ ۰ ۰ ۰ ۲ ۰
🇮🇷پرسپولیس ۱۳۹۱–۱۳۹۰ لیگ برتر خلیج فارس ۲۸ ۱۲ ۲ ۰ ۷‏ ۳ ۳۷ ۱۵
۱۳۹۲–۱۳۹۱ ۱۲ ۱ ۳ ۰ ۱۵ ۱
مجموع پرسپولیس ۴۰ ۱۳ ۵ ۰ ۷ ۳ ۵۲ ۱۶
🇮🇷تراکتورسازی ۱۳۹۳–۱۳۹۲ لیگ برتر خلیج فارس ۲۶ ۵ ۴ ۰ ۵ ۰ ۳۵ ۵
مجموع لیگ ایران (۹ فصل) ۱۶۹ ۴۸ ۱۷ ۱ ۳۱ ۱۰ ۰ ۰ ۲۱۷ ۵۹
لیگ امارات (۴ فصل) ۶۹ ۴۵ ۳۰ ۲۹ ۸ ۲ ۹ ۵ ۱۱۶ ۸۱
لیگ آلمان (۳ فصل) ۳۴ ۳ ۲ ۰ ۶ ۱ ۲ ۰ ۴۴ ۴
لیگ قطر (۲ فصل) ۲۶ ۵ ۲ ۰ ۰ ۰ ۲ ۱ ۳۰ ۶

ملی:

آمار ملی علی کریمی
سال بازی گل
مجموع ۱۲۷ ۳۸
۱۹۹۸ ۹ ۱
۱۹۹۹ محرومیت
۲۰۰۰ ۲۱ ۹
۲۰۰۱ ۱۹ ۶
۲۰۰۲ ۷ ۴
۲۰۰۳ ۷ ۴
۲۰۰۴ ۱۷ ۷
۲۰۰۵ ۸ ۰
۲۰۰۶ ۹ ۴
۲۰۰۷ ۶ ۰
۲۰۰۸ ۵ ۰
۲۰۰۹ ۳ ۱
۲۰۱۰ ۱ ۰
۲۰۱۱ ۶ ۱
۲۰۱۲ ۹ ۱
آمار مسابقات
نوع مسابقه بازی گل
مجموع ۱۲۷ ۳۸
دوستانه ۲۷ ۹
انتخابی جام جهانی ۳۷ ۸
جام جهانی ۲ ۰
جام ملت‌های آسیا ۱۴ ۵
انتخابی جام ملت‌های آسیا ۲۷ ۹
بازی‌های آسیایی ۸ ۱
مسابقات غرب آسیا ۱۲ ۷
جام آسیا–اقیانوسیه ۱ ۲
دیگر جام‌ها ۱۰ ۱
آمار برد و باخت
مجموع ۱۲۷
برد ۷۴
باخت ۳۱
مساوی ۲۲
امتیاز ۱۷۹

گل ملی:

گل‌های ملی علی کریمی
ردیف تاریخ مکان حریف نتیجه بازی نتیجه نهایی مسابقات
۱ ۲۸ آذر ۱۳۷۷ بانکوک، تایلند 🇰🇼 کویت ۲–۰ برد بازی‌های آسیایی ۱۹۹۸
۲ ۲۱ فروردین ۱۳۷۹ تهران، ایران 🇧🇭 بحرین ۳–۰ برد انتخابی جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۰
۳ ۴ خرداد ۱۳۷۹ امان، اردن 🇰🇿 قزاقستان ۳–۰ برد مسابقات فوتبال غرب آسیا ۲۰۰۰
۴
۵ ۸ خرداد ۱۳۷۹ 🇸🇾 سوریه ۱–۰ برد
۶ ۱۱ خرداد ۱۳۷۹ 🇯🇴 اردن ۱–۰ برد
۷ ۴ آذر ۱۳۷۹ تبریز، ایران 🇬🇺 گوآم ۱۹–۰ برد مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲
۸
۹
۱۰
۱۱ ۱۹ مرداد ۱۳۸۰ تهران، ایران 🇧🇦 بوسنی و هرزگوین ۴–۰ برد جام ال‌جی ۲۰۰۱
۱۲ ۲۴ مرداد ۱۳۸۰ براتیسلاوا، اسلواکی 🇸🇰 اسلواکی ۴–۳ برد دوستانه
۱۳
۱۴
۱۵ ۱۶ شهریور ۱۳۸۰ بغداد، عراق 🇮🇶 عراق F ۲–۱ برد مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲
۱۶ ۲۰ مهر ۱۳۸۰ تهران، ایران 🇮🇶 عراق ۲–۱ برد
۱۷ ۱۷ بهمن ۱۳۸۰ تهران، ایران 🇸🇰 اسلواکی ۲–۳ باخت دوستانه
۱۸
۱۹ ۲۰ مرداد ۱۳۸۱ تبریز، ایران 🇦🇿 آذربایجان ۱–۱ مساوی
۲۰ ۱۲ شهریور ۱۳۸۱ دمشق، سوریه 🇱🇧 لبنان ۲–۰ برد مسابقات فوتبال غرب آسیا ۲۰۰۲
۲۱ ۲۰ مهر ۱۳۸۲ تهران، ایران 🇦🇺 نیوزیلند ۳–۰ برد جام بین‌قاره‌ای آسیا–اقیانوسیه
۲۲
۲۳ ۵ آبان ۱۳۸۲ پیونگ‌یانگ، کره شمالی 🇰🇵 کرهٔ شمالی ۳–۱ برد انتخابی جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۴
۲۴
۲۵ ۱ تیر ۱۳۸۳ تهران، ایران 🇸🇾 سوریه ۷–۱ برد مسابقات فوتبال غرب آسیا ۲۰۰۴
۲۶ ۵ تیر ۱۳۸۳ تهران، ایران 🇸🇾 سوریه ۴–۱ برد
۲۷ ۳ مرداد ۱۳۸۳ چونگ کینگ، چین 🇴🇲 عمان ۲–۲ مساوی جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۴
۲۸ ۱۰ مرداد ۱۳۸۳ جینان، چین 🇰🇷 کرهٔ جنوبی ۴–۳ برد
۲۹
۳۰
۳۱ ۱۶ مرداد ۱۳۸۳ پکن، چین 🇧🇭 بحرین ۴–۲ برد
۳۲ ۱۰ بهمن ۱۳۸۴ تهران، ایران 🇨🇷 کاستاریکا ۳–۲ برد دوستانه
۳۳ ۷ خرداد ۱۳۸۵ اوسیک، کرواسی 🇭🇷 کرواسی ۲–۲ مساوی دوستانه
۳۴ ۱۹ مهر ۱۳۸۵ تایپه، چین تایپه 🇹🇼 تایوان ۲–۰ برد انتخابی جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۷
۳۵
۳۶ ۲۰ خرداد ۱۳۸۸ تهران، ایران 🇦🇪 امارات متحدهٔ عربی ۱–۰ برد انتخابی جام جهانی ۲۰۱۰
۳۷ ۱ مرداد ۱۳۹۰ تهران، ایران 🇲🇻 مالدیو ۴–۰ برد انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴
۳۸ ۴ اسفند ۱۳۹۰ دبی، امارات 🇯🇴 اردن ۲–۲ مساوی دوستانه

افتخارات

باشگاهی:

پرسپولیس تهران:
  • قهرمانی جام آزادگان ۷۸-۱۳۷۷
  • قهرمانی جام آزادگان ۷۹-۱۳۷۸
  • قهرمانی جام حذفی ۷۹-۱۳۷۸
  • نایب قهرمانی جام آزادگان ۸۱-۱۳۷۹

جام باشگاه‌های آسیا: مقام سوم (۲ بار):

  • ۲۰۰۰–۱۹۹۹
  • ۰۱–۲۰۰۰

الاهلی:

  • قهرمانی جام حذفی امارات ۱۲-۲۱۱۱
  • قهرمانی جام حذفی امارات ۱۴-۲۱۱۳
  • نایب قهرمانی لیگ امارات ۱۴-۲۱۱۳

بایرن مونیخ:

  • بوندس‌لیگا: قهرمان ۰۶–۲۰۰۵
  • جام حذفی: قهرمان ۰۶–۲۰۰۵
  • لیگا پوکال: نایب‌قهرمان ۰۷–۲۰۰۶

شالکه:

  • جام حذفی: قهرمان ۱۱–۲۰۱۰

تراکتورسازی:

  • جام حذفی: قهرمان ۹۳–۱۳۹۲

ملی:

  • بازی‌های آسیایی: قهرمان ۱۹۹۸
  • جام ملت‌های آسیا: مقام سوم ۲۰۰۴
  • جام فوتبال غرب آسیا: قهرمان (۲ بار): ۲۰۰۰، ۲۰۰۴
  • جام بین قاره‌ای آسیا-اقیانوسیه: قهرمان ۲۰۰۳:

جام بین قاره‌ای آسیا-اقیانوسیه:

  • مدال طلا – جایگاه اول ۲۰۰۳ ایران ایران

جام ملت‌های آسیا:

  • جایگاه سوم ۲۰۰۴ چین ایران

فردی:

  • بازیکن فوتبال سال آسیا: ۲۰۰۴ (نفر اول)، ۲۰۱۲ (نفر دوم)
  • بازیکن فوتبال ماه آسیا: (۳ بار) ژوئن ۲۰۰۰، ‏ اکتبر ۲۰۰۱، ‏ اکتبر ۲۰۰۳
  • بهترین بازیکن مسابقات فوتبال غرب آسیا: ۲۰۰۰
  • بهترین بازیکن خارجی لیگ امارات: ۰۳–۲۰۰۲
  • بهترین بازیکن لیگ امارات: ۰۴–۲۰۰۳
  • آقای گل لیگ امارات: ۰۴–۲۰۰۳
  • بهترین بازیکن خارجی تاریخ لیگ امارات: (نظرسنجی روزنامه البیان امارات: ۲۰۲۰)
  • بهترین بازیکن جام بین قاره‌ای آسیا-اقیانوسیه: ۲۰۰۳
  • آقای گل جام ملت‌های آسیا: ۲۰۰۴
  • عضو تیم منتخب جام ملت‌های آسیا: ۲۰۰۴
  • نامزد سلطان دریبل جهان: ۲۰۰۶
  • عضو تیم منتخب سال آسیا: ۲۰۱۲
  • گلزن‌ترین هافبک لیگ برتر: (۲ بار)
  • ۱۴ گل – (نهمین دوره لیگ برتر) ۸۹–۱۳۸۸
  • ۱۲ گل – (یازدهمین دوره لیگ برتر) ۹۱–۱۳۹۰
  • یکی از ۲ بازیکن برتر تاریخ ایران به انتخاب فیفا (ویدیو معرفی تیم ملی فوتبال ایران، در مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸)
  • بهترین هافبک تاریخ جام ملت‌های آسیا و عضو تیم منتخب تاریخ جام ملت‌های آسیا (نظرسنجی AFC)
  • بهترین بازیکن تاریخ ایران (نظر سنجی سایت روزنامه مارکا اسپانیا)
  • قرار گرفتن در لیست ۱۰۰ چهره برتر بایرن‌مونیخ، به انتخاب روزنامه Tageszeitung چاپ مونیخ
  • قرار گرفتن در تیم منتخب بازیکنانی که به صورت آزاد، به بایرن‌مونیخ پیوستن به انتخاب سایت transfermarkt‏
  • در این تیم منتخب ۱۱ نفره (از ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۷)، علی کریمی در ترکیب ۱-۳-۲-۴ به‌عنوان هافبک هجومی؛ پشت لواندوفسکی مهاجم قرار گرفته‌است.
  • قرار گرفتن در فهرست ۵ بازیکن برتر تاریخ ایران، در مسابقات بوندس‌لیگا به انتخاب سایت Fox Sports‏

رکوردهای علی کریمی

گلزن‌ترین هافبک تاریخ پرسپولیس، در رقابت‌های آسیایی (۱۰ گل):

علی کریمی توانست با به ثمر رساندن تعداد ۱۰ گل برای تیم پرسپولیس به عنوان گلزن ترین هافبک در طول تاریخ این تیم، در رقابت های باشگاهی آسیا (جام باشگاه‌های آسیا و لیگ قهرمانان آسیا) مطرح شود.‌

بهترین گلزن تاریخ فوتبال ایران، در مقابل تیم‌های ملی اروپایی (۸ گل):

علی کریمی توانست با زدن ۸ گل، سردار آزمون با ۶ گل و و علی دایی با ۵ گل به عنوان برترین گلزنان تاریخ فوتبال ایران در برابر تیم‌های ملی اروپاییشناخته شوند.‌

اولین بازیکن تاریخ فوتبال ایران؛ با هت‌تریک در مقابل، یک تیم ملی اروپایی:

در مرداد ماه سال ۱۳۹۰ علی کریمی با هت تریک در برابر تیم ملی اسلواکی اولین بازیکن ایرانی مطرح شد که در برابر یک تیم اروپایی اقدام به هتریک کرده است. پس از او در خرداد ماه سال ۱۳۹۵ سردار آزمون موفق شد با به ثمر رساندن سه گل در برابر تیم اروپایی مقدونیه هت تریک کند.

اولین بازی، اولین گل در لیگ قهرمانان اروپا:

در سال ۲۰۰۵ میلادی، زمانی که کریمی نخستین بازی خود را در ترکیب تیم بایرن مونیخ در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا انجام می داد، توانست در برابر راپیدوین گلی به ثمر رساند تا اولین لژیونر تاریخ فوتبال ایران معرفی شود که با نخستین بازی در لیگ قهرمانان اروپا اقدام به گلزنی نمود.

کمترین زمان، برای قرار گرفتن در تیم منتخب هفته لیگ اروپایی (بوندسلیگا):

در سال ۲۰۰۵ علی کریمی هنگامی که در دومین هفته رقابت های بوندسلیگا اقدام به زدن یک گل و فرستادن یک پاس گل در برابر بایرلورکوزن نمود، از طرف مجله کیکر آلمان در تیم منتخب هفته بوندسلیگا قرار گرفت.‌

اولین برد تاریخ فوتبال ایران در خاک یک کشور اروپایی، با هت تریک مقابل اسلواکی:

در مرداد ماه سال ۱۳۸۰ کریمی با به ثمر رساندن سه گل در برابر تیم اسلواکی، بنیانگذار نخستین پیروزی تاریخ فوتبال ایران در خاک یک کشور اروپایی گردید که این بازی با نتیجه (ایران ۴ – اسلواکی ۳) خاتمه یافت.

اولین برد تاریخ فوتبال ایران در خاک کره شمالی:

در آبان ماه سال ۱۳۸۲ علی کریمی با راهی کردن سه گل در دروازه تیم کره شمالی در مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا ۲۰۰۴ ؛ توانست بنیانگذار نخستین پیروزی تاریخ فوتبال ایران در خاک کره شمالی شود. این بازی با نتیجه ۳ بر ۱ به نفع ایران به پایان رسید.

حاشیه های زندگی علی کریمی

فعالیت در امور خیریه:

علی کریمی بارها در زمینه های مختلف همچون کودکان یتیم، بی سرپرست، بیمار و کهنسالان در مراکز بهزیستی کمک و حمایت های خود را انجام داده است. این کمک ها در قالب کمک های نقدی، خرید تجهیزات، انواع مواد غذایی و پوشاک که اصولاً جهت کودکان و سالمندان بی سرپرست انجام می شد. او در نقش یکی از اعضای هیات امنا در موسسات خیریه اقدام به فعالیت می کرد.

برای نمونه می توان به اقداماتی همچون کمک به زلزله‌زدگان غرب کشور در سال ۱۳۹۶، ساخت مدرسه در سیستان و بلوچستان در سال ۱۳۹۹، تهیه ۱۰۰۰ تبلت برای دانش آموزان بی‌بضاعت در سال ۱۴۰۰، کمک‌های مالی به آسایشگاه‌های سالمندان و معلولین کشور، ارسال محموله‌های پزشکی و بهداشتی به بیمارستان‌ها در ایام کرونا و همچنین کمک‌های مالی در هزینه درمانی افراد نیازمند اشاره کرد.

در آذر ماه سال ۱۳۹۱ علی کریمی از طرف سازمان بهزیستی کشور به عنوان «سفیر کودکان بی‌سرپرست» تعیین گردید.

استوری با عکس های دروغین علی کریمی:

علی کریمی علاوه بر شهرت جهت بازی و کاپیتان سابق تیم ملی ایران و باشگاه پرسپولیس، به برخورداری از زبان تند و تیز و به کاربردن الفاظ رکیک و زشت نیز معروفیت دارد. او از آغاز فعالیت در شبکه های مجازی همچون کانال تلگرام و اینستاگرام، نظرات و عقاید خود را در خصوص امورات اجتماعی و سیاسی به شکل بی پرده و رک بیان کرده و موضع گیری می کرد.

او به دفعات استوری های معترضانه در اتفاقات و رویدادهای اجتماعی داشته و عملکرد مسوولان و مدیران را به نقد پرداخته است. در این میان می توان به وقوع سیل در ایران در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد که کنترل و مدیریت این شرایط بحرانی بحث های زیادی در پی داشت. در آن شرایط نیز علی کریمی اقدام به گذاشتن استوری های جنجالی نمود؛ اینکه مدیران و مسئولان ذیربط به طور عمدی در مقابل دوربین عکاسی خودشان را در میان گل و لای سیل قرار می دهند! تا گذاشتن پستی دلخراش از اشخاصی که تحت تاثیر این سیل به شرایط سخت دچار شدند.

البته او برای جلب حمایت افکار عمومی از هیچ تلاشى فروگذار نمی کرد. در این میان حتی به بیان سخنان دروغ و تصاویر کذب و ساختگی نیز می پرداخت. به طوری که پس از کمی تحقیق و تفحص در خصوص تصاویر منتشر شده به راحتی مرجع اصلی عکس و محل وقوع اتفاقی که در تصویر نمایان بود، آشکار می گردید.

برای نمونه می توان به عکسی پرداخت که علی کریمی برای حمایت از آشوبگران در نابسامانی های سال ۱۴۰۱ ایران در صفحه مجازی خود منتشر کرد. طبق ادعای او این عکس مربوط به اتفاقات جوانرود بوده است. ولی با یک جستجوی ساده مشخص شد که تصویر مذکور مربوط به وقایع شهر کابل در کشور افغانستان در سال ۲۰۱۶ بوده است!

البته تا پیش از آن نیز کریمی به دفعات عکس هایی مربوط به زمان های قدیم کشور افغانستان را به عنوان مناطق و محیط های آشفته و پرآشوب ایران منتشر کرده بود.

خبرگزاری فارس با پراکندن تعدادی از استوری های علی کریمی، شخص شناخته شده فوتبال ایران به تحلیل و بررسی موضوعات آن پرداخته و ایراداتی به او نمود. در ادامه این فوتبالیست نامدار را شخصیتی حیله گر و مکار نامید.

خبرگذاری مذکور با اشاره به چند استوری جنجالی علی کریمی بیان کرد:

“علی کریمی با پایان یافتن موج اعتراضات به نوعی دیگر از احساسات مردم سوءاستفاده و سیاه‌نمایی می‌کند!

او در استوری‌های اخیر خود از تصویر و ویدیویی استفاده کرده که اصلا مرتبط به ایران نیست. یکی از تصاویر مربوط به گزارشی از فقر پاکستانی‌هاست که ۱۰ سال پیش منتشر شده و دیگری هم حدود ۵ ماه پیش در توییتر یک پاکستانی منتشر شده بود.”

طبق آخرین مطالب منتشر شده از نشریه ویکی لیکس، اسم علی کریمی در برخی از اسناد سری و محرمانه سیاسی آمریکا دیده شده است.

همچنین در دیدار محمود احمدی نژاد رییس جمهور وقت ایران که در تمرینات تیم ملی فوتبال حضور می یابد، علی کریمی تا حد ممکن سعی در گرفتن فاصله و دوری از او نمود که نشان می دهد تمایل و رغبتی به چهره های سیاسی ایران ندارد.

در سال ۲۰۱۴ میلادی خبرگزاری دویچه وله آلمان در طی سخنرانی یکی از نمایندگان مجلس در صحن علنی، در خصوص اقدامات و رفتارهای تحریک آمیز علی کریمی و سخنان جنجالی و انتشار تصاویر و عکس های دروغین او، در گزارشی آورد: «از سال‌ها قبل؛ مقام‌ها و نهادهای قدرت، صداوسیما، نمایندگان مجلس و سیاست‌مداران ایران در تریبون‌های مختلف؛ به خاطر مواضع سیاسی و اجتماعی کریمی، سعی در تخریب او داشته‌اند»

در بیست و هفتم خرداد ماه سال ۱۳۸۸ علی کریمی در بازی تیم ملی ایران برابر کره جنوبی که متقارن با اعتراض به انتخابات سال ۱۳۸۸ بود، با بستن مچ بند های سبز رنگ که سمبلی از اعتراض گروه مخالفین بود، به زمین مسابقه وارد شد. پس از این بازی کریمی سریعا از تیم ملی خداحافظی کرد که به دنبال آن فیفا از فدراسیون فوتبال ایران در خصوص بستن مچ بند سبز و خداحافظی علی کریمی از تیم ملی توضیحاتی درخواست نمود. در پی این اقدام علی کریمی از باشگاه تیم پرسپولیس نیز برکنار شد.

از اقدامات علی کریمی و موضع گیری های او در قبال برخی جریانات می توان به اهداء پیراهن به خانواده اشکان سهرابی از جان باختگان حوادث سال ۱۳۸۸،انتقاد به محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه؛ به علت ترغیب جامعه در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، انتقاد از مدیریت سرداران سپاه در فوتبال، انتقاد به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها، واکنش به سرنگونی هواپیمای اوکراینی ، انتقاد به افزایش قیمت بنزین و مشکلات اقتصادی کشور؛ اشاره کرد.

البته در این میان تندروی و اقدامات تحریک آمیز او در جامعه و فضای مجازی طی جریانات و آشوب های ایران در سال ۱۴۰۱، منجر به عواقبی همچون اخطار به کنار گذاشته شدن از ورزش توسط نماینده ورزش، خداحافظی زودهنگام و کنار گذاشته شدن از تیم ملی و پرسپولیس در مقاطع مختلف، «ممنوع التصویر» و «ممنوع الکار» شدن گردیده است.

در شهریور ماه ۱۴۰۱ پس از مرگ مهسا امینی و همچنین آغاز جریان ۱۴۰۱ در ایران، کریمی در فضای مجازی جهت ترغیب و تحریک معترضین اقدامات و فعالیت های زیادی داشته است. در انواع رسانه ها، نشریات، مجلات و همچنین صدا و سیما و مقامات مختلف ایران، علی کریمی دارای نقش اساسی در قرار گرفتن معترضین در خیابان های کشور بوده است که درخواست پیگیری قضایی و مصادره دارایی او را داشتند.

در جریان اعتراضات سال ۱۴۰۱ در ایران، علی کریمی اعتراض و شکایت های شدید لحن و فراگیری نسبت به دستگاه حکومتی ایران، امام خمینی پایه گذار جمهوری اسلامی ایران، رهبر جمهوری اسلامی، قوه قضاییه، ریاست جمهور، نمایندگان مجلس، اعضای کابینه دولت، صدا و سیما و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشته و دارد.

مهاجرت از ایران ۱۴۰۱:

علی کریمی در مصاحبه با مکس امینی

در تاریخ هفتم آذرماه سال ۱۴۰۱ کریمی در خارج از کشور اقدام به اولین گفتگو و مصاحبه نموده و در آن بیان کرد: «از سال‌ها قبل؛ علی‌رغم توصیه دوستانش برای سرمایه‌گذاری در خارج از کشور، درآمدش را در داخل ایران سرمایه‌گذاری کرده، و حتی اموالش را نفروخته ‌است، چرا که قصدی برای مهاجرت دائمی نداشته ‌است» او همچنین اضافه کرد به دلیل کمک و یاری به جریان اعتراضات سال ۱۴۰۱ ایران، به دفعات او و اعضای خانواده‌اش از طرف حکومت اخطار دریافت نمودند. همچنین او مدعی بوده که حکم تیر برایش صادر گشته است.

قبل از شروع جریان ۱۴۰۱ایران، کریمی در کشور امارات حضور داشت، ولی در پی اقدامات و فعالیتهای تحریک آمیز و دریافت اخطار های متوالی و ابلاغ اتهامات از سوی دولت ایران جهت رفتارهای تحریک آمیز در جریان اعتراضات، پس از آن که چند ماه در کشور امارات به سر برد؛ سرانجام به همراه اعضای خانواده از ایران مهاجرت نمود. در دوم مهرماه سال ۱۴۰۱ خبرگزاری فارس در صحبت با یک وکیل دادگستری، اتهامات کریمی را در حد مجازات اعدام بیان نمود.

طبق گزارش همشهری آنلاین علی کریمی به علت جریانات سال ۱۴۰۱ در ایران فعالیتهای تندی که علیه حاکمیت جمهوری اسلامی ایران داشته است مدتی است که از ایران مهاجرت نمود.

تا قبل از این جریانات او در کشور امارات ساکن بود. ولی پس از آن در گفتگویی که با مکس امینی کمدین شناخته شده ایرانی-آمریکایی انجام داد، با در نظر گرفتن لباس و پوشش گرم زمستانی علی کریمی و مکس امینی مشخص میشود که محل تهیه این مصاحبه قطعاً در کشور گرم امارات نبوده است.

با توجه به حضور خانواده علی کریمی در کشور کانادا، احتمال می رود که مکان سکونت فعلی این بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران در این کشور می باشد. در جریان این اغتشاشات او جایگاهی به عنوان رهبر و هدایت گر این نابسامانی ها را برای خود در نظر گرفته است. در عین حال برخی نیز از حضور او در کشور آمریکا اطلاع می دهند.

مهاجرت به آلمان و دیدار با رئیس‌جمهور آلمان:

علی کریمی و رئیس جمهور آلمان

در تاریخ سی‌ام آذر ماه سال ۱۴۰۱ زمانی که تصویری از ملاقات علی کریمی با فرانک والتر اشتاین مایر رییس جمهور آلمان منتشر شد، مشخص گردید که او در کشور آلمان به سر می برد. در دیدار و ملاقاتی که اشتاین مایر با کریمی انجام داد، از مقابله و کنترل نهاد حاکمیت ایران نسبت به گروه های معترض و اغتشاشگر اعتراض نموده و گفت: «ما نباید صدای خود را علیه خشونت‌های غیرانسانی که رژیم ایران اعمال می‌کند متوقف کنیم. مهم است که نقض اخیر حقوق بشر در ایران توسط کارشناسان مستقل بررسی شود تا عوامل آن روزی پاسخگو باشند.» علی کریمی در این ملاقات از رفتار و دیدگاه جانبدارانه اشتاین مایر در خصوص گروهک معترضین تشکر نمود.

از مسافر کشی تا ساخت و ساز:

علی کریمی بازیکن شماره هشت فوتبال ایران قبل از آنکه در فوتبال به شهرت برسد، در کرج به شغل مسافرکشی مشغول بود. هنگامی که او در باشگاه فتح فوتبال بازی می کرد و حتی پس از آن زمانی که در باشگاه پرسپولیس حضور داشت، ساعاتی قبل و همچنین پس از تمرین، با پیکان گوجه ای اش مسافرکشی نموده تا معاش زندگی‌اش را تأمین کند.

پس از مدتی درکنار حامد کاویانپور اقدام به ساخت و ساز نموده و پس از چند سال به همراه خداداد عزیزی و مجید ساعدی در شرکت پوشاک ورزشی مجید سرمایه گذاری نمود.

علاقه به سریال ایرانی:

علی کریمی تمایل و علاقه زیادی به دیدن فیلمهای ایرانی داشته و حتی مشاهده آن داد در مقایسه با فیلم های متداول جهان در اولویت می گذارد البته او در اوقات فراغتش اصولاً دیدن سریال های ایرانی را ترجیح می دهد.

او به فیلم های ایرانی بیش از فیلم های روز دنیا علاقه دارد، دیدن سریال های ایرانی چیزی است که معمولا اوقات او را پر می کند.

ماشین باز:

علی کریمی ملقب به جادوگر، همواره مجلات اتومبیل زیادی در منزلش داشته و نسبت به کیفیت و عملکرد انواع اتومبیل ها کاملاً آگاه است. همچنین تفحص و جستجو در سایت های معرف اتومبیل از علایق او می باشد. او در جایی گفته بود در میان همه خودروها نسبت به خودرو بی ام دبلیو علاقه بیشتری دارم.

مجله جام جم ورزشی در گزارش آورده بود علی کریمی حرفه ای ترین بی ام دبلیو سوار فوتبال ایران می باشد. او همواره آخرین مدل و جدیدترین بی ام دبلیو ها را در زیر پایش دارد. لازم به ذکر است او در کنار این بی ام دبلیو، دارای چندین اتومبیل لوکس و گرانقیمت بوده که در مجموع قیمت آنها از ۳ میلیارد نیز فراتر می رود. (البته این قیمت مربوط به سالی است که گزارش درج شد)

اختلاف با علی دایی:

علت اصلی اختلاف علی کریمی با علی دایی به بازی‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ باز می گردد. چرا که در آنجا تعدادی از بازیکنان به سرکردگی علی کریمی توافق کردند که در حین بازی مسابقه به علی دایی پاس ارسال نکنند.

پیش از آن نیز ترغیب علی دایی جهت قرار گرفتن علی کریمی بر روی نیمکت ذخیره ها این اختلافات دامن زده بود.‌

اما حد نهایت این اختلافات به زمان رسید که علی داری در سال ۱۳۸۷ به عهده دار سرمربیگری تیم ملی ایران شد و در پی آن کریمی را از این تیم برکنار کرد.‌ علی کریمی نیز در گفتگویی با خبرنگاران با لحن شدید و تندی در مقابله با علی دایی سخنانی جاری کرد.

پس از آنکه در سال ۱۳۹۲ علی دایی به سرمربی گری باشگاه پرسپولیس رسید، مجدداً نام علی کریمی را از اعضای این تیم خط زد که پس از آن این اختلافات عمق و شدت بیشتری گرفت.

.chavosh-ads-block { margin-bottom: 10px; display: inline-block; width: 100%; } .chavosh-ads-content { border: 1px solid #3584e4; border-right: 3px solid #3584e4; background-color: white; display: block; border-radius: 10px; padding: 20px 20px 20px 20px; position: relative; } .chavosh-ads-image-holder { max-height: 250px; max-width: 250px; padding-left: 0; padding-right: 25px; position: relative; min-height: 1px; } @media (max-width: 771px) { .chavosh-ads-image-holder { padding-left: 25px; } .chavosh-ads-content { padding: 3px 20px 10px 20px; } } .chavosh-ads-image-holder a { display: inline-block; position: relative; } .chavosh-ads-image-holder img { max-width: 100%; height: auto; margin: 0; border-radius: 10px; vertical-align: middle; border: 0; } .chavosh-ads-detail { flex: 3; padding-left: 25px; padding-right: 25px; position: relative; min-height: 1px; direction: rtl; } .chavosh-ads-detail a { text-decoration: none; } .chavosh-ads-detail-title { text-align: right; margin: 0 0 7px; font-size: 17px; font-weight: 700; text-transform: none; color: #2d2d2d; } @media (max-width: 771px) { .chavosh-ads-detail-title { text-align: center; } } .chavosh-ads-detail-des { padding-left: 0; margin-top: 6px; } .chavosh-ads-detail-des p { padding: auto 0; line-height: 2rem; text-align: justify; margin: 0 0 10px; margin-bottom: 17px; font-size: 1rem; } .chavosh-ads-detail-title a { color: #3584e4; text-decoration: none; } .chavosh-ads-detail-title a:hover { text-decoration: underline; } .chavosh-ads-row { display: flex; direction: rtl; margin-left: -25px; margin-right: -25px; } @media (max-width: 771px) { .chavosh-ads-row { gap: 1rem; flex-direction: column; } } .chavosh-ads-detail-button { text-align: left; } @media (max-width: 771px) { .chavosh-ads-detail-button { text-align: center; } } .chavosh-ads-detail-button a { font-size: 18px; color: #fff; background-color: #3584e4; border-bottom: 3px solid #2a0632; display: inline-block; padding: 3px 25px; margin-top: 0; border-radius: 4px; text-decoration: none; -webkit-transition: all 0.07s ease; -moz-transition: all 0.07s ease; -o-transition: all 0.07s ease; transition: all 0.07s ease; } @media only screen and (max-width: 770px) { .chavosh-ads-detail { width: unset; } .chavosh-ads-image-holder { max-width: unset; max-height: unset; width: unset; } }

برای کسب درآمد؛ کافیه یکسری قواعدی که ثروتمندان بلد هستن رو تو هم یاد بگیری. اینکه چطوری پول دربیاری و ثروتمند بشی تو جلسه‌ی آموزشی بهت یاد داده شده. بعد ازدیدن این جلسه، زندگیت عوض میشه.

در افسردگی غم به لایه‌های عمیق زندگی نفوذ کرده و اختلالاتی در احساسات و رفتار شما به‌وجود می‌آورد. اگر احساس افسردگی دارید، حتما با کمک یک روانشناس متخصص مشکل را ریشه‌یابی کنید و برای حل آن راهکار بگیرید. برای ارتباط با مشاور متخصص افسردگی روی دکمه زیر کلیک کنید.

در صورت تمایل این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک
تلگرام واتس آپ فیس بوک پیامک

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا