مدیر یک مرکز دانش محور مشاور دبیر ستاد امر به معروف شد

دسته‌بندی: قرآن و معارف
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲ مرداد ۶, جمعه ساعت ۸:۳۳۰ رأیبدون امتیاز
مدیر یک مرکز دانش محور مشاور دبیر ستاد امر به معروف شد

دبیر ستاد امر به معروف و نهی‌ ازمنکر کشور، مدیر یک مرکز دانش‌محور مردم‌نهاد را به عنوان مشاور و نماینده خود در امور علمی ستاد منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، در هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر، حجت الاسلام دکتر محمدحسین طاهری آکردی، با حضور در جمع اعضای چهارمین کنگره سالیانه «احیاگران واجب فراموش شده» که به همت موسسه موعود در مسجد مقدس جمکران برگزار شد با اهدای حکمی، دکتر علی تقوی را به عنوان «مشاور و نماینده دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در امور علمی » منصوب کرد.

دکتر طاهری در سخنانی از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان ستون اصلی آموزه های فردی و اجتماعی اسلام نام برد و بر ضرورت گسترش فعالیت عالمانه و دانش‌محور تشکل‌های مردمی تاکید کرد.

دکتر علی تقوی مولف ۵۳ اثر کاربردی در حوزه تخصصی امر به معروف و نهی از منکر است که در کارنامه علمی-پژوهشی خود، علاوه بر برنامه های آموزشی متنوع و تدریس در صدها کارگاه تخصصی فریضتین، به مدت دو سال، مسئولیت اداره آموزش ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران را نیز عهده‌دار بوده است.

پایان پیام/47
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...