اهداف صهیونیستها از اتهام زنی به مقاومت
رژیم صهیونیستی به دلیل بحران داخلی نشئت گرفته از مشکلات امنیتی به دنبال راهبردهایی برای خروج از بحرانها و مقصر نمایی از محور مقاومت است. به همین دلیل سعی میکند سطح تهدیدها را علیه خود افزایش دهد تا مظلومنمایی کند و اقدامات احتمالی خود را در قالب حملات محدود به برخی مناطق همچون سوریه مشروعیت ببخشد.
به گزارش «راهبرد معاصر»؛ در هفته اخیر مقام های صهیونیست بارها اتهام ها و دروغ های متعددی علیه ایران و گروه های مقاومت مطرح کرده اند که با اهداف خاصی انجام شده است؛ مهم ترین هدف این اقدام مشروعیت بخشی به هرنوع اقدام علیه مقاومت است. در نخستین مورد اتهام دیوید بارنیا، رئیس موساد در سخنانی اعلام کرد، در سال جاری میلادی رژیم صهیونیستی دست کم 27 عملیات تروریستی را علیه شهروندان صهیونیست در چهار گوشه جهان را خنثی کرده است. وی در مقابل تهدید کرد، هر نوع اقدامی جواب داده خواهد شد.
بارنیا گفت، آن دسته از مقام هایی که بکوشند سلاح و عناصر مبارز وارد سرزمین های اشغالی کنند، مقابل دیدگان همگان بهای اقدامشان را خواهند پرداخت.
صهیونیست ها به دنبال آن هستند مقاومت را به عنوان عوامل اصلی تنش و درگیری در منطقه اعلام و هرگونه حمله به منافع مقاومت را با اقدامات احتمالی خود توجیه کنند
بعد از این سخنان، گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد، حزب الله در 20 کیلومتری مرزهای اشغالی اقدام به تأسیس فرودگاه کرده که از آن در راستای حملات پهپادی علیه منافع رژیم صهیونیستی استفاده می شود. اتهام زنی ها به همین موارد ختم نشد و روزنامه الحدث در گزارشی مدعی شد، حزب الله از فرودگاه بین المللی رفیق حریری اقدام به صادرات سلاح می کند.
در چند روز اخیر رسانه های صهیونیستی بار دیگر اقدام به اتهام زنی علیه ایران کردند و مدعی شدند، کشورمان به وسیله ارمنستان برای حزب الله سلاح ارسال می کند. آنها این گونه ادعا کردند که ایران در راستای حمایت از ارمنستان و پنهانی از این کشور و به بهانه کمک به حزب الله به ارسال سلاح اقدام می کند.
همه این موارد و اتهاماتی که علیه مقاومت مطرح می شود، در راستای اهداف ذیل است:
- مشروعیت بخشی برای اقدام علیه منافع ایران و گروه های مقاومت: صهیونیست ها به دنبال آن هستند مقاومت را به عنوان عوامل اصلی تنش و درگیری در منطقه اعلام و هرگونه حمله به منافع مقاومت را با اقدامات احتمالی خود توجیه کنند. به عنوان نمونه حملات اخیر رژیم صهیونیستی به طرطوس و درعا در سوریه نشان دهنده این موضوع است.
- تلاش برای نشان دادن افزایش سطح تهدیدها علیه رژیم صهیونیستی: رژیم صهیونیستی همواره به دنبال آن بوده در جهان مظلوم نمایی کند، به این وسیله گزاره خود را در معرض افزایش تهدیدهای مقاومت و با این مورد خود را در جایگاه قربانی قرار دهد. این اقدام از سویی برای صهیونیست ها باعث اقدام خواهد شد و از سوی دیگر در صورت هرگونه اقدام احتمالی می تواند تحرک خود را در راستای هدف نخست، یعنی مشروعیت بخشی موجه جلوه دهد.
البته کابینه نتانیاهو از چنین شرایطی در راستای اهداف دیگر استفاده خواهد کرد و آن این است که به این وسیله به دنبال وحدت سیاسی و اجتماعی در داخل سرزمین های اشغالی در راستای مقابله با تهدیدهای ادعایی و واهی مقاومت است. - تصاعدی نشان دادن سطح تهدیدهای محور مقاومت: همان گونه که در موارد اتهامی مشاهده شد، صهیونیست ها اتهامات را مختص ایران یا یک گروه مقاومت نکرده اند و سعی می کنند سطح تهدید را گسترش دهند و آن را مختص همه گروه های مقاومت بدانند تا به این وسیله نشان دهند سطح تهدیدهای محور مقاومت تنها به یک گروه یا بازیگر ختم نمی شود.
بنابراین صهیونیست ها به دنبال آن هستند درهم تنیدگی خاصی میان موضوعات امنیتی و گروه های مقاومت ایجاد کنند تا به این وسیله اقدامات احتمالی در سطوح مختلف انجام دهند. - ایجاد فضای ضد مقاومت در منطقه، جهان و القای گزاره تنش زا بودن محور مقاومت: صهیونیست ها در این گزاره دنبال آن هستند حضور گروه های مقاومت را در کشورهای هدف به عنوان تهدید برای همان دولت ها و سپس کل منطقه تعریف کنند و با این دوگانگی نوعی تقابل داخلی میان گروه ها و دولت های هدف به وجود آورند.
ارزیابی نهایی
رژیم صهیونیستی به دلیل بحران داخلی نشئت گرفته از مشکلات امنیتی و اعتراض های هفتگی به دنبال راهبردهایی برای خروج از بحران ها و مقصرنمایی از محور مقاومت است. به همین دلیل به انحاء مختلف سعی می کند سطح تهدیدها را علیه خود افزایش دهد تا به این وسیله مظلوم نمایی کند و اقدامات احتمالی خود را در قالب حملات محدود به برخی مناطق همچون سوریه مشروعیت ببخشد.
همه این موارد نشئت گرفته از استیصال و درماندگی رژیم صهیونیستی در مقابله با بحران های داخلی است و این نوع سخنان و مواضع در راستای سرپوش گذاشتن بر چالش هاست.