هراس آمریکا از عملیات‌های سایبری کره‌شمالی، چین و روسیه


هراس آمریکا از عملیات‌های سایبری کره‌شمالی، چین و روسیه

رئیس اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) مدعی شد که ایالات متحده شاهد استفاده کره‌شمالی، چین و روسیه از عملیات سایبری برای هدف قرار دادن تحقیقات آمریکایی بوده است.

«کریستوفر رای» مدیر اف‌بی‌آی این اظهارات را در بیانیه‌ای که برای جلسه کمیته امنیت داخلی و امور دولتی سنای آمریکا تهیه شده بود، مطرح کرده و گفت که «عوامل مجرم سایبری» با استفاده از تکنیک‌های منحصربه‌فرد برای به خطر انداختن شبکه‌های ایالات متحده به «نوآوری» ادامه می‌دهند.

مدیر اف‌بی‌آی با اشاره به نام رسمی کره‌شمالی و چین گفت: «در چند سال گذشته، شاهد استفاده جمهوری خلق چین، جمهوری دموکراتیک خلق کره و روسیه از عملیات سایبری برای هدف قرار دادن تحقیقات ایالات متحده بوده‌ایم.»

این اظهارات در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر اینکه کره‌شمالی درگیر «فعالیت‌های غیرقانونی سایبری» از جمله سرقت ارزهای دیجیتال به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای تامین مالی برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خود بوده، بیان شد.

کریستوفر رای مدعی شد که اف‌بی‌آی شاهد تلاش چین برای دستیابی به «فناوری‌های کنترل‌شده با کاربرد دوگانه» است و در عین حال زرادخانه‌ای از قابلیت‌های سایبری پیشرفته را توسعه می‌دهد که «می‌تواند علیه سایر کشورها در صورت بروز درگیری در دنیای واقعی مورد استفاده قرار گیرد.»

علاوه بر این، او بر تأثیر «مخربی» تاکید کرد که یک تحول جدی در زنجیره تأمین می‌تواند از طریق نفوذهای سایبری که به گفته او توسط روسیه انجام می‌شود، داشته باشد.

او گفت: «با پیچیده‌تر شدن این دشمنان، ما به طور فزاینده‌ای نگران توانایی خود برای شناسایی عملیات سایبری خاص علیه سازمان‌های آمریکایی هستیم. یکی از نگران‌کننده‌ترین جنبه‌ها تمرکز آنها بر به خطر انداختن زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده، به‌ویژه در زمان وقوع یک بحران است.»

هراس آمریکا از عملیات‌های سایبری کره‌شمالی، چین و روسیه

او بر لزوم «سخت‌تر و دردناک‌تر کردن» فعالیت‌های «عوامل مخرب سایبری و مجرمان» تاکید کرد.

کریستوفر رای گفت: «ما باید عواقبی را بر دشمنان سایبری تحمیل کنیم و برای حداکثر تأثیر، از قابلیت‌های قانونی و اطلاعات جمعی خود برای انجام این کار به روش عملیات‌های مشترک و فعال استفاده کنیم.»

در مورد تهدیدات اطلاعاتی خارجی، مدیر اف‌بی‌آی گفت که چین، روسیه و ایران در حال تبدیل شدن به عناصری «تهاجمی‌تر و توانمندتر از همیشه» هستند، در حالی که مدعی شد این کشورها به دنبال تضعیف «نهادهای اصلی دموکراتیک، اقتصادی و علمی» ایالات متحده هستند.

او به‌ویژه گفت که «بزرگترین تهدید درازمدت» برای ایده‌ها، نوآوری و امنیت اقتصادی ایالات متحده، «تهدید جاسوسی اقتصادی و اطلاعاتی خارجی» از سوی چین است.

رئیس اف‌بی‌آی گفت: «وقتی صحبت از جاسوسی اقتصادی به میان می‌آید، جمهوری خلق چین از هر ابزاری که در اختیار دارد استفاده می‌کند، اقدامات سایبری، اطلاعات انسانی، دیپلماسی، معاملات شرکت‌ها و فشارهای دیگر بر شرکت‌های آمریکایی فعال در چین، تا نوآوری‌های شرکت‌های ما را بدزدد.»


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق