طرز تهیه بورک اسفناج بدون فر، ساده و خوشمزه
بورک اسفناج یک غذای خوشمزه و مقوی است که از اسفناج، پنیر و ادویه جات تهیه می شود. این غذا در کشورهایی مانند ترکیه، ایران، آذربایجان و سایر کشورهای حوزه قفقاز و آسیای میانه بسیار محبوب است.
دستور تهیه بورک اسفناج بدون فر
بورک اسفناج را میتوانید به راحتی برای صبحانه روزهای تعطیل تون یا برای عصرانه و شام درست کنید .
مواد لازم جهت تهیه بورک اسفناج
- اسفناج ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- یک لیوان شیر
- نصف استکان چایخوری روغن مایع
- دو برش پنیر (به مقدار دلخواه )
- آرد ۲/۵ لیوان
- یک بسته بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- کمی فلفل
طرز تهیه بورک اسفناج
تخم مرغ ، شیر ، روغن و نمک را خوب با هم مخلوط میکنیم .
آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و هم میزنیم .
اسفناج خورد شده و پنیر را هم به موادمان اضافه میکنیم و همه را مخلوط میکنیم.
داخل یک تابه تفلون را با یک قاشق سوپخوری روغن چرب می کنیم .
مواد آماده شده را داخل تابه می ریزیم .
در تابه را میگذاریم.
ابتدا با حرارت متوسط و بعد با حرارت ملایم میپزیم .
هنگامی که قسمت زیری بورک پخته شد ، روی تابه یک سینی یا ظرفی گرد مناسب اندازه تابه گذاشته و تابه را بر می گردانیم تا طرف دیگر بورک هم سرخ شود.
نوش جان...
تهیه و ترجمه مجله اینترنتی دلگرم