اسفناج با سس سفید و پنیر، غذای مناسب فصل
اسفناج با سس سفید و پنیر در فر، یک غذای خوشمزه و مقوی است که از ترکیب اسفناج، سس سفید و پنیر تهیه می شود. این غذا را می توان به عنوان یک وعده اصلی یا پیش غذا سرو کرد.
اسفناج با سس سفید و پنیر در فر
این غذا سرشار از ویتامین ها و پروتئین است. خوراکی لذیذ برای بچه ها و بزرگسالانی که میگن از سبزیجات خوششان نمیاد ، یک غذای سالم برای همه خانواده و مناسب برای شام و مهمان این غذا کاملا اقتصادی است و بدون گوشت نیز تهیه می شود.
- برای ۶ نفر
- هر پرس ۲۴۹ کالری
مواد لازم برای تهیه اسفناج با سس سفید :
اسفناج تمیز و خردشده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل
برای سس سفید ( بشامل ):
آرد ۲ قاشق سوپخوری
کره ۲ قاشق سوپخوری
شیر یک و نیم لیوان
برای روی غذا
یک لیوان پنیر پیتزا
طرز تهیه اسفناج با سس سفید
سیب زمینی ها را رنده کنید و در یک تابه مناسب بریزید رویش کمی روغن زیتون بریزید و تا وقتی که آب آن تمام شود تفت دهید.
مقداری از اسفناج های تمیز و خورد شده را رویش ریخته و کمی هم بزنید. سپس باقی اسفناج را هم به همراه نمک و فلفل رویش بریزید و ۴ دقیقه تفت دهید و بهم بزنید .
یک ظرف پیرکس را چرب کنید . مواد آماده شده را داخل آن بریزید و رویش را با قاشق یا لیسک صاف کنید .
در قابلمه ای کره و آرد را تفت دهید. رویش شیر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گوله گوله نشود. وقتی که مقداری غلیظ شد و جوشید سس بشامل آماده است .
سس را روی مواد اسفناج بریزید و صاف کنید . ۱۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید بپزید بعد از ده دقیقه خارج کنید و رویش پنیر پیتزا را بریزید و دوباره در فر قرار دهید .
تا وقتی که رویش طلایی شود بپزید. غذای شما آماده است.
نکات تکمیلی:
این غذا را می توانید با استفاده از سبزیجات دیگر هم درست کنید.
این غذا را میتوانید به همراه سوپ ، ماکارونی و سالاد میل کنید .
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی دلگرم