امتناع همسر نتانیاهو از گفتوگو با خانواده اسرای صهیونیست
اقتصادنیوز: «ساره نتانیاهو» همسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از دیدار و گفتوگو با خانوادههای اسرای صهیونیست خودداری کرد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، شبکه «الاخبار ۱۲» تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که «ساره نتانیاهو» همسر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از دیدار و گفتوگو با خانوادههای اسرای صهیونیست خودداری کرد.
به گزارش این شبکه عبریزبان، خانوادههای یاد شده از کانالهای مختلف سعی کردند با او ارتباط پیدا کنند اما پاسخی که دریافت کردند این بود که او مشغله زیادی دارد.
خبرهای منتشر شده درباره امتناع ساره از دیدار با خانوادههای اسرا به ویژه مادران آنها بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی داشت و همینطور دفتر نتانیاهو بیانیهای را در این خصوص منتشر کرد.
اقتصادنیوز: منابع رژیم صهیونیستی خبر دادند که پس از بنیامین نتانیاهو، همسرش نیز راهی بیمارستان شد.
این شبکه تلویزیونی در ادامه گزارش داد، مادران اسرای صهیونیست و در راس آنها «شیرا» مادر «لیری آلباگ» سرباز بازداشت شده در هفتم اکتبر، درخواست دیدار با همسر نتانیاهو را داشتند اما منابع نزدیک به او به آنها اعلام کردند که او به شدت مشغول است و کارهای بسیار زیادی دارد!
همچنین «الاخبار ۱۲» گزارش داد، این مادران پس از آنکه تلاشهایشان بینتیجه ماند و پاسخی دریافت نکردند، از طریق کانالهای رسمی و شخصی غیررسمی تلاش کردند با ساره تماس برقرار کنند. آنها تاکید کردند که به اقامتگاه او خواهند رفت، آنها بر دیدار با ساره حتی برای چند دقیقه اصرار کردند.
در واقع اصرار این مادران به مصاحبه با ساره در راستای این بود که او را در مرکز توجه قرار داده و در رنجی که متحمل میشوند، شریک کنند و از او بخواهند از جایگاهش در این راستا استفاده کرده و به فراخوانها برای بازگردادندن فرزندانشان بپیوندد. آخرین دیداری که ساره با خانوادههای اسرا داشت، به دعوت این خانوادهها برای شرکت در مراسم روشن کردن شمع به مناسبت جشن هانوکا بود.
در بیانیه دفتر نتانیاهو این مساله که ساره از دیدار با خانوادههای اسرا امتناع کرده، تکذیب و اعلام شد که از ابتدای جنگ ساره دیدارهایی با خانوادههای اسرا و کشتهها داشته و به دیدار با هر کسی که درخواست داده ادامه میدهد.
همچنین این شبکه عبریزبان فاش کرد که ساره نتانیاهو در دیداری که ژانویه گذشته همراه با نتانیاهو با این خانوادهها داشت، از آنها خواسته سکوت کرده، تنش ایجاد نکنند و از تظاهرات دست بردارند.
ساره در توجیه این درخواستش گفت که یحیی السنوار، رهبر حماس به پیامهای این خانوادهها توجه میکند و این مسایل موضع او را تقویت میکند.
در واکنش به این صحبتها، عضو یکی از خانوادههای معترض به او گفت: چگونه فهمیدی که السنوار صحبتهای ما را میشنود؟ در حالی که آنهایی که از اسارت بازگشتند، گفتند که فشارهای ما موضع آنها را تقویت کرد.
در ادامه نتانیاهو مجبور به دفاع از همسرش برآمد و گفت: ربودهشدگان همواره در راس اولویتهای ساره هستند.
به دنبال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی در هفتم اکتبر که صهیونیستها را در بُهت فرو برد و ضربه هولناکی را به آنها وارد کرد، تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه آغاز شد و این تجاوزات از ۱۵ مهر ماه تا سوم آذر ادامه داشت و پس از وقفه یکهفتهای اول دسامبر بار دیگر ازسرگرفته شد و هنوز توافقی بر سر آتشبس پیش از ماه مبارک رمضان حاصل نشده است.
طی این مدت حملات وحشیانه و غیرانسانی علیه غیرنظامیان و بهویژه زنان و کودکان در نوار غزه صورت گرفته و بیش از ۳۰ هزار شهید و دهها هزار مجروح بر جای گذاشته است.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر عملیات منحصربهفردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و تعداد زیادی صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانهای» ادعایی آن ارزیابی میکنند.