تهیه 4.800 کیلو افطاری عجیب غریب در مراسم افطاری هندوستان !
در این مطلب با ما همراه باشید تا غذای محلی Meethe Chawal که یک پلو سنتی هندی است که از برنج، شیر، شکر و زردچوبه یا زعفران تهیه می شود را به شما نشان دهیم .
افطاری عجیب در هندوستان
این پلو خوشمزه و ساده معمولاً در روزهای عید و جشن ها سرو می شود.مواد تشکیل دهنده: برنج باسمتی ، شیر یا شیر خشک ، شکر ، زعفران یا زردچوبه ، هل و مغز بادام و پسته ، کره یا روغن محلی
مراحل درست کردن این چوال از پر کردن دیگ با آب شروع می شود و سپس موادی مانند آرد، زردچوبه، زعفران و ادویه جات به خوبی پخته می شود. سپس 1866 کیلوگرم برنج، 1866 کیلوگرم شکر و 100 کیلوگرم میوه خشک اضافه می شود که با استفاده از یک ملاقه چوبی بزرگ به هم می زنند. پختن ظرف برنج که بعداً با میوه های خشک تزیین می شود ساعت ها طول می کشد. این غذا بیشتر به زائران مراسم افطاری در هند ارائه می شود. در کلیپ زیر میتوانید مراحل تهیه این افطاری عجیب را ببینید.