جنبه های مثبت اضطراب کدامست ؟


جنبه های مثبت اضطراب کدامست ؟

اضطراب جنبه‌های مثبت نیز دارد که نه تنها می‌تواند به شما کمک کند بهترین عملکرد خود را داشته باشید، بلکه می‌تواند باعث آزاد شدن مواد شیمیایی در مغز شود که به شما انگیزه دهد تا اهداف خود را دنبال کنید. ما...

جنبه های مثبت اضطراب کدامست ؟
اضطراب جنبه‌های مثبت نیز دارد که نه تنها می‌تواند به شما کمک کند بهترین عملکرد خود را داشته باشید، بلکه می‌تواند باعث آزاد شدن مواد شیمیایی در مغز شود که به شما انگیزه دهد تا اهداف خود را دنبال کنید.

ما اغلب در مورد جنبه‌های منفی اضطراب می‌شنویم، بنابراین ممکن است برای شما تعجب‌آور باشد که بشنویم که احساس اضطراب یا عصبی بودن گاهی اوقات می‌تواند مفید باشد. به هر حال اضطراب احساسی است که اغلب با ترس، نگرانی و دلهره‌ی شدید مشخص می‌شود.

بسیاری از افراد مبتلا به اضطراب آن را به عنوان یک احساس عصبی و ترس توصیف می‌کنند که در بهترین حالت می‌تواند حواس پرتی ایجاد کند. اضطراب معمولا در سطوح مختلف تجربه می‌شود، بر احساسات فرد تاثیر می‌گذارد، منجر به احساسات جسمی ناخوشایند می‌شود و به افکار منفی کمک می‌کند.


چرا گاهی اضطراب برای شما خوب است؟
وقتی اضطراب دارید طبیعی است که بخواهید خود را عقب بکشید، راه فراری پیدا کنید یا کاری انجام دهید که این احساسات از بین بروند. به هر حال اضطراب احساس خوبی ندارد و ممکن است عرق کنید، بلرزید و نفس‌تان تند شود. بدن به شما می‌گوید که چیزی اشتباه است و شما باید یا بجنگید یا فرار کنید. اما مهم است که به یاد داشته باشید که اضطراب یک هدف دارد و آن این است که به شما کمک می‌کند تا برای مقابله با موقعیت‌هایی که با آن روبرو هستید آماده شوید، هوشیار باشید و حتی می‌تواند باعث شود عملکرد بهتری در موقعیت‌های خاص داشته باشید.

در ادامه نگاهی دقیق‌تر به برخی از جنبه‌های مثبت اضطراب میاندازیم

۱. اضطراب می‌تواند نوعی استرس خوب باشد
آیا تا به حال به برخی از اثرات مثبت اضطراب فکر کرده‌اید؟ دانشمندان می‌گویند که درجاتی از استرس یا اضطراب لزوما چیز بدی نیست. استرس خوب ما در زندگی با انگیزه و هیجان‌زده نگه می‌دارد. به نظر می‌رسد که درجاتی از اضطراب ممکن است به شما در رسیدن به اهداف زندگی کمک کند.

۲. اضطراب می‌تواند آگاهی دهنده باشد
اضطراب ممکن است فقط علامت هشداری برای آگاهی دادن به وضعیت فعلی و ایجاد برخی تغییرات ضروری در زندگی باشد. نگرانی مکرر و عصبی بودن می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که برخی از بخش‌های زندگی شما از مسیر خارج شده‌اند و نیاز به تنظیم دارند. برای مثال ممکن است متوجه شوید که رابطه‌ای دارید که دیگر جواب نمی‌دهد، شاید شغل شما باعث استرس زیادی شده است یا شاید مسائل مالی باعث بی‌خوابی و احساس اضطراب در شما شده باشد. کنترل علائم ممکن است دشوار باشد، اما کنار آمدن با اضطراب می‌تواند فرصتی واقعی برای رشد و توسعه تاب آوری باشد.

بار بعدی که دچار اضطراب شدید در نظر بگیرید که چه پیامی برای شما دارد و تغییراتی که ممکن است لازم باشد در زندگی خود انجام دهید.


آموزش مدیریت خشم به بچه‌ها