تخصیص امتیاز فرهنگی یا آموزشی برای حمایت از دانشجویان جهادگر


تخصیص امتیاز فرهنگی یا آموزشی برای حمایت از دانشجویان جهادگر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیشنهاد داد برای حمایت از دانشجویان، اساتید و کارکنان جهادگر بسته تشویقی تدوین شود و امتیاز فرهنگی یا آموزشی تخصیص یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نشست هم اندیشی اعضای هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نمایندگان دانشجویان جهادگر، علیرضا زالی رییس دانشگاه، با تاکید بر ضرورت ایجاد رویکرد سیستماتیک در فعالیتهای جهادی گفت: باید فعالیت‌های جهادی رویکردی علمی، متقن و سیستماتیک پیدا کند تا ماندگار، پایدار و اثربخش‌تر باشد.

زالی همگرایی، هم افزایی، اولویت سنجی، نیازسنجی، حرکت در مسیر ضوابط، راهبردها و اولویت‌ها را برای اثربخشی فعالیت‌های جهادی لازم دانست.

رئیس دانشگاه با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ و فسلفه کار جهادی افزود: ابعاد اجتماعی و فرهنگی کارهای جهادی بسیار عظیم است.

زالی با اشاره به لزوم گسترش فعالیت‌های جهادی در بین اساتید و کارکنان گفت: باید این ظرفیت بازبینی، بازتوزیع و تکثیر شود و فعالیت‌های جهادی در جمعیت دانشجویی محصور نشود بلکه دانشجویان جهادگر در یک نگاه بین نسلی به گسترش فرهنگ جهادی در تمام دانشگاه کمک کنند.

به گفته وی محشور بودن استاد و دانشجو در فضای عاطفی و دوستانه اردوهای جهادی باعث اثربخشی بیشتر آموزش در ابعاد مختلف (کردار، منش حرفه‌ای، ارتباطات اجتماعی، اخلاق حرفه‌ای و...) می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تقدیر از زحمات دانشجویان جهادگر، برنامه‌ریزی برای اردوهای جهادی و بازشناسی وضعیت و فرصت‌ها را لازم دانست.

وی از معاونان درمان و بهداشت خواست که مصادیق موجود در حوزه خود نظیر محلات کم برخوردار را به گروه‌های جهادی معرفی کنند تا با برنامه‌ریزی منظم و هم‌افزایی در جهت ارایه خدمات موثر با استفاده از ظرفیت‌های گروه‌های جهادی تلاش کرد.

وی در ادامه بر لزوم فرهنگ‌سازی و ترویج فعالیت‌های جهادی در دانشگاه تاکید کرد و تدوین بسته تشویقی و تخصیص امتیاز فرهنگی یا آموزشی برای حمایت از دانشجویان و اساتید و کارکنان جهادگر را پیشنهاد داد.

درج اقدامات جهادی در قالب اهداف توسعه پایدار، طرح پایلوت واگذاری مسئولیت پیگیری بهداشت و درمان خانواده های کم برخوردار به دانشجویان از ابتدای تحصیل تا پایان، همگرایی گروه‎های جهادی با حوزه های مختلف دانشگاه، جلب مشارکت خیرین سلامت برای تامین اقلام مصرفی مورد نیازدر اردوهای جهادی، پیشنهاد طرح معافیت مالیاتی برای نهادهای حقیقی و حقوقی مشارکت کننده در فعالیت های جهادی دانشگاه برخی از موضوعات مطرح شده توسط رییس دانشگاه در این نشست بود.

اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن تقدیر از حمایت مسئولان دانشگاه از برگزاری اردوهای جهادی درمانی، بهداشتی و دارویی به تبیین فعالیت گروه‌های جهادی دانشجویی سه گانه دانشگاه پرداخت.

وی با اشاره به برگزاری اردوهای متعدد به همت گروههای جهادی منتظران مصلح (بسیج دانشجویی)، شهید احدی(انجمن اسلامی) و کانون‌های جهادی دانشجویی در سال گذشته ابراز امیدواری کرد با تامین بودجه و حمایت مسئولان دانشگاه شاهد برگزاری اردوهای جهادی بیشتر و مطلوب تری در دانشگاه باشیم.

در این نشست نمایندگان کانون جهادی دانشجویی، بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی ۱۳۴۸ دانشجویان به ارایه گزارشی درخصوص اردوهای جهادی سال ۱۴۰۲ و هشت ماهه سال ۱۴۰۳ پرداختند.

این دانشجویان جهادگر ضمن تبیین برنامه‌های آتی خود برگزاری اردوهای جهادی دانشجویی را در چهار محور هدایت تحصیلی، درمان، دندانپزشکی و عمرانی عنوان کردند.

مشارکت تیم دانشجویی در برگزاری موکب درمانی دانشگاه در اربعین، اهدای دارو به افراد کم برخوردار، اهدای بسته‌های معیشتی و فرهنگی، ارایه مشاوره‌های روانشناسی و تغذیه و فرهنگی، اجرای پویش نقدی و غیرنقدی کمک به حوزه مقاومت برخی از اقدامات صورت گرفته توسط این گروه‌های جهادی بوده است.

نمایندگان گروه‌های جهادی دانشجویان ضمن تقدیر از حمایت مسئولان دانشگاه به بیان دغدغه‌ها، پیشنهادها و مطالبات خود در راستای اجرای بهتر اردوهای جهادی پرداختند.

تامین تجهیزات مصرفی و غیرمصرفی مورد نیاز اردوهای درمانی و همکاری مراکز درمانی درخصوص ارجاع بیماران شناسایی شده برخی از خواسته های آنان بود.

در این نشست هریک از معاونان و اعضای حاضر ضمن اعلام همکاری به بیان توصیه ها و پیشنهادهایی به منظور بهبود و ارتقای روند برگزاری اردوهای جهادی پرداختند.

ثبت و مستندسازی اقدامات جهادی صورت گرفته در راستای فقرزدایی و بهداشت سلامت به عنوان اهداف توسعه پایدار، برنامه‌ریزی فعالیتهای جهادی براساس نیازسنجی، حرکت در راستای ماموریت سازمان، داشتن هم افزایی، تداوم ارایه خدمات، اجرای طرح دانشجوی مشاور سلامت خانواده های کم برخوردار، خانواده و محله محور بودن کارهای بهداشتی، انجام همزمان آموزش و خدمت و پژوهش، رعایت سطح بندی در ارایه خدمات در اردوهای جهادی،استفاده از ظرفیت خیرین برخی از موارد مطرح شده در این نشست بود.

این نشست هم اندیشی با حضور زالی رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رییسه، نمایندگان گروههای جهادی سه گانه دانشجویی دانشگاه( گروه جهادی منتظران مصلح(عج)، کانون جهادی دانشگاه و گروه جهادی شهید احدی) در تالار شهیدبهشتی برگزارشد.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

جزییات مرگ عجیب فرزند نسرین مقانلو