نفوذ هکرهای چینی به بزرگترین اپراتور موبایل آمریکایی و دسترسی به اطلاعات مشترکان


نفوذ هکرهای چینی به بزرگترین اپراتور موبایل آمریکایی و دسترسی به اطلاعات مشترکان

به نظر می‌رسد هکرهای چینی در یک حمله سایبری توانسته‌اند با موفقیت به اپراتور مشهور T-Mobile در آمریکا نفوذ کنند. این حمله جاسوسی سایبری که با هدف دستیابی به سوابق تماس و پیامک‌های افراد مهم صورت گرفته است، زنگ خطر را برای اپراتورهای آمریکایی جهت...

به نظر می‌رسد هکرهای چینی در یک حمله سایبری توانسته‌اند با موفقیت به اپراتور مشهور T-Mobile در آمریکا نفوذ کنند. این حمله جاسوسی سایبری که با هدف دستیابی به سوابق تماس و پیامک‌های افراد مهم صورت گرفته است، زنگ خطر را برای اپراتورهای آمریکایی جهت حفاظت بیشتر از حریم شخصی و داده‌های کاربران به صدا در آورده است.

به نقل از وب‌سایت reuters، در گزارشی از وال استریت ژورنال، گروهی از هکرهای چینی که به آژانس اطلاعاتی چین ربط داده شده‌اند، توانسته‌اند در یک حمله سایبری که به مدت چندین ماه ادامه داشته است، با موفقیت به اپراتور T-Mobile در آمریکا نفوذ کنند.

روز چهارشنبه نیز FBI و آژانس دیده‌بان سایبری (CISA) ایالات متحده آمریکا گفت که گروه هکری Salt Typhoon که به دولت چین ربط داده شده‌اند، پس از نفوذ به تعداد نامشخصی از شرکت‌های مخابراتی، داده‌های نظارتی را که برای آژانس‌های مجری قانون آمریکا در نظر گرفته شده‌اند، رهگیری کرده‌اند. این حمله که به عنوان بخشی از کمپین جاسوسی سایبری گسترده انجام شده، با هدف دسترسی به سابقه تماس و پیامک‌های برخی شخصیت‌های مهم کشور آمریکا صورت گرفته است.

به گفته منبع، این حمله نه تنها اپراتور T-Mobile، بلکه شرکت‌های مخابراتی نظیر AT T و Verizon را نیز تحت تاثیر قرار داده است. همچنین یکی از سخنگو‌های شرکت T-Mobile به منبع گفته که اپراتور T-Mobile از نزدیک در حال بررسی این حمله بزرگ سایبری است. در حال حاضر سیستم و داده‌های T-Mobile به صورت جدی آسیب ندیده‌اند و دسترسی به اطلاعات کاربران در این حمله مشاهده نشده است.

ساختمان اپراتور t-mobile در آمریکا

البته باید به این نکته اشاره کرد که در گزارش مربوطه، در مورد اطلاعات تماس یا پیامک‌های به سرقت رفته صحبتی نشده و احتمال دسترسی هکرها به این اطلاعات نیز وجود دارد.

گفتنی است که پیشتر در ماه اکتبر نیز وال استریت ژورنال از دسترسی هکرهای چینی به شرکت‌های ارائه دهنده پهنای باند مانند Verizon Communications، AT T و Lumen Technologies خبر داد که در این حمله، اطلاعات سیستم‌هایی که دولت فدرال آمریکا برای استراق‌سمع مجاز (دارای مجوز دادگاه) از آنها استفاده می‌کرده، به سرقت رفته است.

البته باید گفت که دولت چین، پیشتر همه ادعاهای دولت آمریکا در مورد تلاش برای نفوذ به کامپیوترهای کشورهای خارجی را تکذیب و رد کرده است.

در نهایت باید گفت که این مشکلات و حملات سایبری، نگرانی‌هایی را درباره حریم خصوصی و امنیت ملی آمریکا ایجاد کرده است و با توجه به دسترسی هکرها به اطلاعات حساس، از نظر بسیاری از کاربران و کارشناسان، برای جلوگیری از حملات بعدی، تقویت زیرساخت‌های امنیتی در آمریکا و شرکت‌های مخابراتی، بیش از پیش احساس می‌شود.



دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟