لزوم افزایش سهم گردشگری خارجی در ایران
وزیر گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع دستی با بیان اینکه ایران در حوزه فراوانی جذابیت جزو کشورهای اول است، گفت: باید سهم گردشگری خارجی را به ۱۵ میلیون گردشگر برسانیم.
وزیر گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع دستی با بیان اینکه ایران در حوزه فراوانی جذابیت جزو کشورهای اول است، گفت: باید سهم گردشگری خارجی را به ۱۵ میلیون گردشگر برسانیم.
به گزارش «دنیای سفر»، سیدرضا صالحی امیری شامگاه چهارشنبه ۷ آذر ماه در نشست با سرمایه گذاران و فعالان گردشگری شهرستان های چالوس، نوشهر و کلاردشت، با بیان اینکه در حوزه میراث سه رسالت ثبت، صیانت و مرمت دنبال می شود، اظهار کرد: در کشور یک میلیون اثر داریم که تنها ۴۰ هزار اثر ثبت شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه فراوانی جذابیت، ایران جزو کشورهای اول گردشگری است، افزود: سهم گردشگری خارجی را باید به ۱۵ میلیون نفر برسانیم.
وی با تاکید بر اینکه تنها راه نجات اقتصاد گردشگری، حل مسائل ورود گردشگر است، گفت: باید ضریب اشغال هتلی همچون آراز را به ۹۰ درصد رساند.
وزیر گردشگری و صنایع دستی و میراث فرهنگی با اشاره به اینکه باید موانع گردشگری برداشته شود، یادآور شد: برای افزایش سهم گردشگری لازم است از بیرون کشور گردشگر بیاوریم .
صالحی امیری بر افزایش روابط و جذب گردشگر با کشورهای همسایه از جمله عراق، عربستان، آذربایجان و ترکیه تاکید کرد و گفت: چینی ها ظرفیت زیادی برای افزایش گردشگری به داخل کشور هستند و باید با سرمایه گذاری و دیپلماسی فرهنگی و معرفی جذابیت سهممان را از ۲۰۰ میلیون گردشگر چینی بگیریم.
وی با بیان اینکه هندی ها، اندونزی و مالزی ظرفیت بزرگی هستند، افزود: یکی از استراتژی های جدی ما تمرکز بر ظرفیت ها و جذب گردشگر از خارج است و در برنامه هفتم توسعه ۱۵ میلیون گردشگر خارجی دیده شده است.
وزیر گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع دستی با تاکید براینکه استراتژی واگذاری کلیه امور به بخش خصوصی و شهرداری ها و کاهش دخالت دولت در حوزه اجرا جزو برنامه ها است، افزود: دولت باید بپذیرد که کوچک شود و به تنهایی نمی تواند سرمایه گذاری و مدیریت کند.
صالحی امیری بر افزایش ناوگان هوایی کشور تاکید کرد و گفت: در کشور تنها ۱۳۳ فروند هواپیما در حوزه گردشگری داریم در حالیکه کشور ترکیه دارای ۶۱۳ فروند هواپیما است و باید اجازه ورود به سایر کشورها داد تا در ایران پرواز کنند.
وی با بیان اینکه ناوگان هوایی و زمینی فرسوده است و باید احیا شود، یادآور شد: فرسودگی و نامناسب بودن جاده تنها در مازندران نیست بلکه در اغلب مناطق بدین گونه است.