بانک مسکن حمایت نشود، از اهداف عمرانی کشور باز می مانیم


عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با بیان اینکه همه بانک ها باید تسهیلات لازم را به ساخت و سازها بدهند، گفت: بانک مرکزی و مجلس باید با بانک هایی که به تکلیف قانونی خود عمل نمی کنند، برخورد کنند.به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ رستگار...

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس با بیان اینکه همه بانک ها باید تسهیلات لازم را به ساخت و سازها بدهند، گفت: بانک مرکزی و مجلس باید با بانک هایی که به تکلیف قانونی خود عمل نمی کنند، برخورد کنند.

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ رستگار یوسفی نماینده پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار «تابناک» در خصوص تاثیر افزایش سرمایه بانک مسکن در توسعه بخش مسکن کشور گفت: بانک مسکن در خصوص ساخت و سازها یک بانک تخصصی است. بویژه در ایامی که حوادث غیر مترقبه در کشور رخ می دهد و ساختمانها تخریب می شود، کل مسئولیت بر دوش این بانک است.

وی با اشاره به قانون جهش تولید مسکن و ساخت مسکن برای مردم گفت: اگر از بانک مسکن حمایت های لازم صورت نگیرد، قطعا در ساخت مسکن و تحقق اهداف این قانون دچار مشکل می شویم.

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی در خصوص چشم انداز اجرای افزایش سرمایه بانک مسکن گفت: افزایش سرمایه بانک مسکن یک بحث مهمی است اما نکته دیگر این است تسهیلاتی که پرداخت می شود نباید با سود بالا باشد و اگر سود تسهیلات بالا باشد، قطعا شرایط خوبی ایجاد نمی شود.

یوسفی با اشاره به نوسانات قیمت مصالح ساختمانی گفت: وقتی تسهیلات بصورت چند باره پرداخت می شود، سازنده دچار مشکل می شود. بنابراین ساز و کار پرداخت تسهیلات باید اصلاح شود و تسهیلاتی که دولت می دهد، با سود کم باشد تا شاهد رونق ساخت و ساز باشیم.

وی تصریح کرد: طبق قانون بانک ها باید ۲۰ درصد تسهیلات خود را برای ساخت و ساز اختصاص می دادند؛ اما برخی بانک ها به این تکلیف خود عمل نکردند.

نماینده پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بانک ها باید به تکلیف قانونی خود در خصوص مسکن و ارائه تسهیلات عمل کنند و ضرورت دارد تا بانک مرکزی نظارت بیشتری در این زمینه داشته باشد.

یوسفی تاکید کرد: وقتی این بانک ها منابع ملی را در اختیار دارند باید به تکلیف قانونی خود عمل کنند و اگر بانک ها به وظیفه قانونی خود عمل نکردند، باید از ابزارهای نظارتی مثل تحقیق و تفحص مجلس استفاده شود تا مشخص گردد که آنها تسهیلات را در کدام بخش استفاده کردند.

وی تصریح کرد: برای برخورد با آن بانک هایی که به تکلیف قانونی خود عمل نکرده و ۲۰ درصد تسهیلات را به بخش ساخت و ساز ندادند، هم مجلس می تواند ورود کند و هم بانک مرکزی باید با آنها برخورد لازم را داشته باشد.

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورا اسلامی گفت: باید شفاف سازی شود و بانک ها باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.

نگار کریمی


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

متن زیبا برای شب یلدا با جملات بسیار زیبا و دلنشین