اسفراین و جاجرم رکورد استفاد از شاد خراسان شمالی را شکستند


اسفراین و جاجرم رکورد استفاد از شاد خراسان شمالی را شکستند

بجنورد_ شبکه دانش‌آموزشی شاد با سرواژه شاد نرم‌افزاری ارتباطی و آموزشی که در ایام کرونا برای آموزش غیرحضوری طراحی شد و بعد به عنوان رکن اصلی آموزش دانش آموزان در ایام تعطیلات قرار گرفت.

خبرگزاری مهر_ گروه استان‌ها_ محدثه جوان دلویی؛ ۲۰ میلیون کاربر روزانه در حال استفاده از خدمات نرم افزار شاد هستند. در این روزهای تعطیلی مدارس به دلیل برودت هوا، حجم استفاده از این نرم افزار بسیار زیاد است به گونه‌ای که بسیاری دانش آموزان و معلمان از صبح دیروز یکشنبه برای ورود به این پیام‌رسان با پیام‌هایی همچون در حال اتصال و در حال به روز رسانی مواجه شدند. برخی از مدیران و معلمان مدارس استان هم ترجیح دادند تا در فضای پیام‌رسان‌های دیگر آموزش غیرحضوری را برقرار کنند.

اختلال در نرم افزار شاد

توفیقی دو دانش‌آموز مقطع ابتدایی و متوسطه اول دارد که درباره تداخل ساعت‌های درسی فرزندانش با هم می‌گوید: از ساعت ۸:۳۰ صبح با سرعت پایین اینترنت و اختلال در نرم افزار شاد مواجه شدیم.گروه‌های کلاس به سختی باز می‌شد و از سویی دیگر مدیر و معاون مدرسه مدام در وسط پیام‌های درسی معلم، پیام‌های مختلف می‌گذاشتند.

وی ادامه می‌دهد: در این روزهای تعطیل برای آموزش غیر حضوری و ارسال تکالیف با ترافیک زیادی در نرم افزار رو به رو هستیم. تمام اولیای هم کلاسی فرزندانم دقیقاً همین مشکل را دارند.

اسفراین و جاجرم رکورد استفاد از شاد خراسان شمالی را شکستند

طراحی سایت جداگانه برای ارسال تکالیف

امامی هم با گلایه از سرعت پایین اینترنت و خطا در هنگام ورود به پیام‌رسان شاد عنوان می‌کند: مدرسه فرزندم سایت طراحی کرده است و شب قبل به اولیا پیام دادند که در پیام‌رسان شاد آموزش نداریم و باید به سایت مراجعه کنید که متأسفانه ورود به سایت هم با خطا مواجه شد.

تکالیف را در پیام رسان های دیگر ارسال می‌کنیم

جهان شیری هم دو فرزند مقطع ابتدایی دارد در این باره می‌گوید: این روزهای تعطیل واقعاً زمان زیادی را صرف ورود به پیام‌رسان و دانلود کردن مطالب آموزشی معلمان می‌کنیم.اما از سویی دیگر به دلیل کندی سرعت اینترنت برخی از معلمان اعلام می‌کنند، تکالیف را در پیام‌رسان‌های دیگر برایشان ارسال کنیم.

وی می‌افزاید: معلم فرزند دومم به دلیل باز نشدن سامانه پیام داد که عصر کلاس غیرحضوری برگزار می‌کند که این هم برایمان زمان بر است. صبح حدود ۳ ساعتی درگیر ورود به پیام‌رسان هستیم عصر هم به این شکل وقتمان پای گوشی و لپ تاپ برای تدریس یک صفحه کتاب فارسی یا ریاضی می‌گذرد.

۷ ساعت ارسال تکالیف زمان می‌برد!

حمیدی یکی دیگر از والدین با اشاره به وضعیت آموزش غیرحضوری دانش آموزان عنوان می‌کند: این روزهای تعطیل دردسر والدین چندین برابر روزهای عادی است. برخی از معلمان به طور جدی پیگیر آموزش و انجام تکالیف دانش آموزان هستند و از سویی دیگر بارگذاری یک تکلیف شاید حدود ۷ ساعتی از ما وقت گرفت.

وی اضافه می‌کند: معلم پسرم به دلیل کندی سرعت پیام‌رسان شاد فقط در گروه آموزشی تکلیف ارائه داد و اعلام کرد فعلاً درسی آموزش نمی‌دهم.این گونه دانش آموزان از برنامه زمان بندی درسی عقب می‌مانند.

یکی دیگر از اولیا با گلایه از این وضعیت این روزهای اولیا و دانش آموزان برای انجام امور درسی شأن عنوان می‌کند: معلم فرزندم وقتی دید که در شاد به کندی می‌تواند آموزش بدهد لیستی را بعنوان تکالیف برایمان نوشت و آموزش را تعطیل کرد و ما ماندیم و کلی تکلیف برای دانش آموزی که مدام به فکر برف بازی و شیطنت کردن است.

اسفراین و جاجرم رکورد استفاد از شاد خراسان شمالی را شکستند

عدم رعایت زمان بندی آموزش غیر حضوری

رئیس اداره فناوری اطلاعات اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی هم درباره مشکل آموزش مجازی دانش آموزان در نرم افزار شاد در گفت و گو با مهر عنوان می‌کند: دلیل کاهش سرعت موقت در شبکه شاد، عدم رعایت زمانبندی برخی مدارس برای برگزاری کلاس‌های درسی و فعالیت همزمان مدارس مقاطع مختلف در بازه زمانی صبح است.

فرامرز صدقی ادامه می‌دهد: طبق برنامه زمان بندی شده آموزش مجازی مقطع اول ابتدایی از ساعت ۹ صبح تا ۱۱ ظهر، مقطع متوسطه اول از ساعت ۱۱ تا ۱۳ و مقطع متوسطه دوم از ساعت ۱۴ تا ۱۶ اعلام شده است.

وی می‌گوید: با توجه به تعطیلات اکثر مدارس کشور به دلیل برودت هوا وهم چنین افزایش قابل توجه استفاده از شبکه شاد، پیگیری تمهیدات لازم برای افزایش ظرفیت زیر ساخت و استفاده بیشتر کاربران در این شبکه انجام شده است.

قطعی در سامانه شاد نداریم

وی اضافه می‌کند: امسال با وجود افزایش دو برابری کاربران، قطعی در ارائه خدمات وجود نداشته و با رعایت زمانبندی ساعت‌های آموزشی، کندی آن نیز برطرف می‌شود.

وی بیان می‌کند: به دلیل عدم رعایت زمانبندی ساعت‌های درسی مدارس برای برگزاری کلاس‌های درسی و فعالیت همزمان مدارس مقاطع مختلف در بازه زمانی ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰:۳۰، موجب کاهش سرعت موقت در شبکه شاد شده است.

عدم آشنایی مدیران مدارس با کلاس‌های مجازی

رئیس اداره فناوری اطلاعات اداره کل آموزش و پرورش استان، می‌گوید: یکی دیگر از راهکارهای ارائه شده توسط تیم توسعه دهنده شاد برای ارتقای کیفیت آموزش و تعامل بیشتر دانش آموزان و معلمان، استفاده از سرویس جدید کلاس مجازی در نرم افزار شاد است.

صدقی با بیان اینکه کلاس مجازی با امکاناتی نظیر گفتگوی تصویری چندنفره، اشتراک گذاری صفحه نمایش، بارگذاری فایل، استفاده از تخته مجازی و حضور و غیاب آسان، محیطی تعاملی و پویا را برای آموزش فراهم کرده است، ادامه می‌دهد: با وجود ارائه کد ۱۰۰ درصد تخفیف این سرویس به تمامی مدارس، اما به دلیل عدم آشنایی مدیران مدارس استان با این برنامه جدید فقط ۱۰ درصد از ظرفیت آن مورد استفاده قرار گرفت که آن هم با رضایت بالای کاربران همراه شد.

وی اظهار می‌کند: با رعایت دقیق زمان‌بندی کلاس‌ها و بهره‌گیری از امکانات تعاملی سرویس جدید کلاس مجازی، مدارس می‌توانند تجربه آموزش غیر حضوری با کیفیتی را در شاد داشته باشند.

اسفراین و جاجرم رکورد استفاد از شاد خراسان شمالی را شکستند

طراحی سایت و انجام امور آموزشی در پیام رسان های دیگر تخلف است

وی با تاکید بر اینکه برگزاری کلاس‌های غیرحضوری در سایر نرم افزارهای دیگر طبق مقررات آموزشی تخلف محسوب می‌شود، تصریح می‌کند: راه اندازی سایت و ایجاد نرم افزار جدید از سوی مدارس استان هم طبق مقررات آموزشی تخلف است.

رئیس اداره فناوری اطلاعات اداره کل آموزش و پرورش استان می‌گوید: بیشترین استفاده دانش آموزان از ظرفیت شاد در شهرستان اسفراین و جاجرم و کمترین استفاده را دانش آموزان شهرستان فاروج و مانه و سملقان و بام و صفی آباد در استان است.

این امر مسلم است که تأثیر آموزش حضوری بیشتر از آموزش‌های غیر حضوری است. اما عدم آگاهی اولیا و مدیران و معلمان از قابلیت‌های شبکه شاد و تعداد بالای کاربران کشور باعث عقب ماندگی دانش آموزان از برنامه درسی شأن می‌شود. این مهم نیاز به افزایش آگاهی اولیا و مربیان مدارس و هم چنین تأمین زیر ساخت‌های مناسب شبکه شاد دارد.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

متن ادبی درباره حاج قاسم سلیمانی مرد میدان و شهید مقاومت