نکته‌هایی مهم در مورد پخت انواع گوشت

منبع خبر / سلامت / 2 روز پیش

نکته‌هایی مهم در مورد پخت انواع گوشت

در ادامه به بعضی از موارد استفاده از گوشت قسمت‌های مختلف برای پخت انواع غذا‌ها اشاره می‌کنیم.

آفتاب‌‌نیوز :

چرا با این که راسته بهترین گوشت برای کباب است، اما در خورش خوب از آب درنمی‌آید؟ هر نوع گوشت و هر قسمت از آن برای نوع مشخصی از طبخ مناسب است.

گوشت گوساله

چیزی که در ایران به نام گوشت گوساله عرضه می‌شود در حقیقت گوشت گاو است بنابراین دستور‌های غذایی را که در آن گوشت گوساله جوان استفاده شده است یا کنار بگذارید یا از سینه مرغ استفاده کنید. ماهیچه ران گاو و سردست برای خورش و چرخ‌کرده مناسب است.
راسته گوساله، سرشانه و بخشی که در بین قصاب‌ها به کوهان معروف است برای کباب مناسب است.

گوشت گوسفند

ران و سردست برای خورش مناسب است. سردست و سرشانه برای چرخ‌کرده هم خوب است. راسته را برای کباب استفاده کنید. البته به طور استثنا راسته گوسفند برای قیمه کردن و استفاده در غذا‌هایی مانند لوبیاپلو و خورش قیمه مناسب است.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

معرفی و آموزش انواع روش های احیای قلبی ریوی!