Project Digits معرفی شد؛ ابررایانه کوچک انویدیا برای اجرای مدل‌های هوش مصنوعی با 200 میلیارد پارامتر!

منبع خبر / فناوری / 1 روز پیش

Project Digits معرفی شد؛ ابررایانه کوچک انویدیا برای اجرای مدل‌های هوش مصنوعی با 200 میلیارد پارامتر!

انویدیا در جریان رویداد خود در نمایشگاه CES 2025 از یک ابررایانه هوش مصنوعی شخصی با نام Project Digits رونمایی کرد. این کامپیوتر کوچک از تراشه GB10 Grace Blackwell بهره برده و می‌تواند مدل‌های هوش مصنوعی را با 200 میلیارد پارامتر اجرا کند. جزئیات...

انویدیا در جریان رویداد خود در نمایشگاه CES 2025 از یک ابررایانه هوش مصنوعی شخصی با نام Project Digits رونمایی کرد. این کامپیوتر کوچک از تراشه GB10 Grace Blackwell بهره برده و می‌تواند مدل‌های هوش مصنوعی را با 200 میلیارد پارامتر اجرا کند. جزئیات بیشتر درباره این سوپر کامپیوتر کوچک را در شهر سخت افزار بخوانید.

انویدیا با دستی پر به نمایشگاه CES 2025 آمده بود و در کنار رونمایی از انواع و اقسام کارت‌های گرافیک، به سراغ معرفی یک ابررایانه کوچک با نام Project Digits رفت. این کامپیوتر کوچک می‌تواند به راحتی از پس اجرای مدل‌های هوش مصنوعی با 200 میلیارد پارامتر برآید.

digits-2.jpg

انویدیا از Project Digit با نام ابرکامپیوتر هوش مصنوعی شخصی نام برده که یک نسخه جمع و جور از پلتفرم Grace Blackwell است. این ابر کامپیوتر کوچک برای محققان هوش مصنوعی، دانشمندان داده و دانشجویان طراحی شده و دارای سوپرتراشه جدید GB10 Grace Blackwell انویدیاست.

تراشه GB10 انویدیا که با مشارکت مدیاتک توسعه یافته و دارای بخش CPU بیست هسته‌ای است. کامپیوتر Project Digits به 128 گیگابایت حافظه رم و 4 ترابایت حافظه داخلی مجهز است. همچنین می‌توان دو کامپیوتر Project Digits را به هم متصل کرد تا از پس مدل‌های هوش مصنوعی با 405 میلیارد پارامتر برآیند.

ظاهراً کامپیوتر Project Digits در ماه مه (اردیبهشت‌ ماه) عرضه می‌شود. این کامپیوتر اندازه کوچکی داشته و می‌توان آن را روی میز قرار داد و به پریز برق متصل کرد. ظاهر این کامپیوتر شبیه مک مینی اپل است. انویدیا اعلام کرده که کامپیوترهای Project Digits که سیستم‌عامل DGX مبتنی بر لینوکس انویدیا را اجرا می‌کنند، 3 هزار دلار قیمت دارند.

توجه: برای اطلاع از آخرین اخبار نما‌یشگاه CE‌S به صفحه اختصاصی نمایشگاه CES 2019مراجعه کنید.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تولید پروتئین قارچی و نوع خمیری آن در ایران