آرد + آب جوش/ من هرگز از پختن این نان خسته نمی شوم!

این نان که با آرد سمولینا تهیه میشود، میتواند بافتی لطیف و کمی ترد داشته باشد. در این مطلب با ما همراه باشید تا دستور پخت آن را یاد بگیرید.
۱. دستور غذا اول
آرد ۳۲۰ گرم + ۶۰ گرم
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
آب ۶۵۰ میلی لیتر
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
روغن نباتی ۳۰ میلی لیتر
پیاز ۲ عدد.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک به مزه
فلفل سیاه، گشنیز، پاپریکا
روغن نباتی ۲۰ میلی لیتر
۲. دستور غذا دوم
آرد ۳ پیمانه
سمولینا ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آب ۳۰۰ میلی لیتر
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
کره ۱۵۰ گرم