ردبول: پنالتی نگرفتن راسل تعجب داشت، نه پنالتی گرفتن پیاستری!

دسته‌بندی: اتومبیل‌رانی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ تیر ۱۶, دوشنبه ساعت ۱۳:۱۰۰ رأیبدون امتیاز

کریستین هورنر، مدیر تیم ردبول، معتقد است جریمه‌ای که اسکار پیاستری در گرندپری بریتانیا به دلیل تخلف پشت سیفتی‌کار (ماشین ایمنی) دریافت کرد، ثابت کرد که جورج راسل هم باید ماه پیش در کانادا جریمه مشابهی می‌گرفت. پیاستری در مسابقه بارانی...

کریستین هورنر، مدیر تیم ردبول، معتقد است جریمه‌ای که اسکار پیاستری در گرندپری بریتانیا به دلیل تخلف پشت سیفتی‌کار (ماشین ایمنی) دریافت کرد، ثابت کرد که جورج راسل هم باید ماه پیش در کانادا جریمه مشابهی می‌گرفت.

پیاستری در مسابقه بارانی سیلورستون وقتی در رده نخست بود، به شدت پشت سیفتی‌کار ترمز کرد؛ این کار باعث شد مکس ورشتپن مجبور شود برای جلوگیری از برخورد ترمز کند و به‌طور لحظه‌ای از پیاستری عبور کند. این تخلف باعث شد پیاستری پنالتی ۱۰ ثانیه‌ای بگیرد و لندو نوریس، هم‌تیمی‌اش، از این فرصت استفاده کند و در خانه به پیروزی برسد.

ورشتپن که پیش از این اتفاق پشت سر پیاستری بود، در نهایت مجبور شد به رده پنجم رضایت دهد.

کریستین هورنر، مدیر تیم ردبول گفت:

از اینکه دیدم پیاستری جریمه گرفت تعجب نکردم. این چیزی بود که انتظارش می‌رفت. راستش، شاید تعجب‌آورتر این بود که جورج در مونترال جریمه نگرفت. ولی خب، همینه. متأسفانه از همون لحظه مسابقه برای ما سخت شد.

ولی وقتی پیست خشک شد، مکس خیلی خوب جبران کرد – یکی از سریع‌ترین ماشین‌های پیست بود. اون ریسک کم‌داون‌فورس جواب داد تو تعیین خط. و اگه هوای بریتانیا اونجور نمی‌شد، اوضاع برامون بهتر پیش می‌رفت.

مکس ورشتپن و اسکار پیاستری

مکس ورشتپن و اسکار پیاستری

ورشتپن روز شنبه در پیست خشک تعیین خط، پول پوزیشن گرفت و با این کار رکورد ۴۴ پول پوزیشن سباستین فتل با ردبول را هم تکرار کرد. ردبول برای مسابقه، بال عقب کم‌داون‌فورس انتخاب کرده بود که او را نسبت به تغییرات آب‌وهوایی آسیب‌پذیرتر می‌کرد.

هورنر توضیح داد:

ما ماشین رو تقریباً در سطح داون‌فورس مونزا تنظیم کردیم و تونستیم تعادل خوبی پیدا کنیم که به مکس اجازه داد پول پوزیشن فوق‌العاده‌ای بگیره و رکورد فتل رو تکرار کنه.

این تصمیم بر اساس پیش‌بینی هوا بود که می‌گفت شاید یکشنبه صبح ۲۰ درصد احتمال بارون هست ولی بعدش خشک می‌شه. فکر نمی‌کنم هیچ کدوم از پیش‌بینی‌هایی که ما دیدیم می‌گفت اون‌طور شدید و اون‌قدر دیر بارون میاد.

سرخط شروع فکر کردم مکس استارت فوق‌العاده‌ای زد و تونست خودش رو تو اون چند دور اول وفق بده، ولی خیلی زود مشخص شد که اسکار از نظر سرعت برتری داره.

با وجود اینکه در نهایت این ریسک برای ردبول جواب نداد، هورنر گفت ارزش امتحان کردن را داشت؛ ولی ورشتپن بعد از اسپین، به دلیل کمبود داون‌فورس، در ترافیک وسط جدول گیر کرد.

فکر می‌کنم زمان پیت‌استاپ برای لاستیک‌های اینترمدیت رو درست انتخاب کردیم، منتظر بارون شدیم. توی پیت از لندو دوباره جلو زدیم و مکس برگشت به موقعیتش، ولی بعدش سیفتی‌کار اومد و از همون‌جا مسابقه از دست ما در رفت.

جایی که اسکار پشت سیفتی‌کار تو مسیر استو شدید ترمز گرفت. اول از همه، مکس رو غافلگیر کرد چون داشت آماده می‌شد برای ری‌استارت. باعث شد مکس نتونه همه چیز – از سوئیچ‌ها گرفته تا بقیه تنظیمات – رو به موقع آماده کنه.

اسکار راه افتاد و مکس هم سعی کرد باهاش بره و همون‌جا نیمه‌اسپین زد. به نظرم خیلی خوب جمعش کرد ولی عملاً برگشت به رده دهم پشت کارلوس.

و وقتی دیگه تو ترافیک و هوای کثیف گیر کردیم، در اون شرایط خیس و با اون سطح داون‌فورس، دیدید چقدر براش سخت شد. به نظرم تصمیم مهندسی درستی بود که اون بال باریک رو انتخاب کردیم، ولی تو پیستی که این‌قدر پرسرعته، پیچ کاپس می‌شه نقطه محدودیت.

فکر می‌کنم اگه مسابقه خشک بود، مکس خیلی سریع می‌بود و دقیقاً در بخش‌هایی که نیاز به دفاع داشت، شرایطش عالی بود. سخت می‌شد بهش نزدیک شد. ولی دیگه نمی‌دونیم، چون متأسفانه آب‌وهوا دخالت کرد.

این نوشته را به اشتراک بگذارید

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...