تعطیلات ورشتپن و ولف؛ قهرمان فرمول1 به مرسدس خواهد رفت؟

دسته‌بندی: اتومبیل‌رانی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ تیر ۲۴, سه‌شنبه ساعت ۱۰:۵۹۰ رأیبدون امتیاز

جدیدترین داستان در ماجرای پیوستن مکس ورشتپن به مرسدس، پس از کنجکاوی و تحقیق هواداران فرمول۱ آشکار شد. با استفاده از داده‌های عمومی ردیاب‌های پرواز و قایق، مشخص شد که قهرمان فعلی جهان و رئیس تیم مرسدس، توتو ولف، تقریباً هم‌زمان به...

جدیدترین داستان در ماجرای پیوستن مکس ورشتپن به مرسدس، پس از کنجکاوی و تحقیق هواداران فرمول۱ آشکار شد.

با استفاده از داده‌های عمومی ردیاب‌های پرواز و قایق، مشخص شد که قهرمان فعلی جهان و رئیس تیم مرسدس، توتو ولف، تقریباً هم‌زمان به ساردینیا پرواز کردند و کشتی‌های تفریحی‌شان هم در نزدیکی هم بودند.

طبق اطلاعات، جت فالکون 8X ورشتپن در تاریخ ۱۱ ژوئیه از نیس به ساردینیا پرواز کرد.

کمی بعد در همان روز، قایق تفریحی لوکس ورشتپن از نوع مانگوستا گرن‌اسپرت به نام «Unleash the Lion» در نزدیکی ساحل ساردینیا لنگر انداخت و قایق توتو ولف با نام «V» هم همین کار را کرد.

طبیعی بود که شبکه‌های اجتماعی پر از شایعات شود: آیا واقعاً با هم دیدار کردند تا در حین صرف صبحانه‌ی موردعلاقه‌ی توتو ولف – نان پامپرنیکل با کره و کاپوچینو – درباره‌ی شرایط شخصی مذاکره کنند؟

با این حال، عجیب به نظر می‌رسد که ورشتپن و ولف دقیقاً در یک زمان به یک جزیره‌ی صخره‌ای در مدیترانه بروند و قایق‌هایشان در نزدیکی هم لنگر بیندازند؛ آن هم کاملاً به‌صورت تصادفی. آیا ورشتپن وقتی اخیراً درباره‌ی آینده‌اش در فرمول یک گفت «واقعاً به آن فکر نمی‌کنم» صداقت داشت؟

این شایعات مبنی بر پیوستن احتمالی راننده‌ی هلندی به برکلی (مقر تیم مرسدس) را داغ‌تر کرده؛ آن هم در میانه‌ی خروج کریستین هورنر، رئیس تیم ردبول.

قرارداد فعلی ورشتپن با ردبول تا سال ۲۰۲۸ ادامه دارد، اما مدت‌هاست که مرسدس برای جذب او تلاش می‌کند و حالا شایعات شدت گرفته که شاید حتی از فصل آینده این انتقال انجام شود.

توتو ولف و مکس ورشتپن

توتو ولف و مکس ورشتپن

آغاز ماجرای احتمال پیوستن ورشتپن به مرسدس

روابط مکس ورشتپن با تیم ردبول در ۱۸ ماه گذشته تیره شد؛ همه‌چیز از ماجرای اتهامات رفتار نامناسب کریستین هورنر در محل کار شروع شد.

هرچند در نهایت هورنر پس از دو تحقیق تبرئه شد، ولی آسیب اصلی وارد شده بود – و این اتفاق بخشی از یک جنگ قدرت بزرگ‌تر پس از درگذشت دیتریش ماتشیتس، بنیان‌گذار ردبول، محسوب می‌شد؛ جنگی بین جناح تایلندی شرکت (که هورنر در کنارشان بود) و طرف اتریشی که اعتقاد داشت هورنر نفوذ بیش از حدی پیدا کرده است.

کمی بعد، هلموت مارکو، مشاور باسابقه و مسئول برنامه‌ی جوانان تیم، به دلیل درز پیام‌های واتس‌اپی که گفته می‌شد مرتبط با آن تحقیقات است، خودش هم تحت بررسی قرار گرفت؛ ورشتپن هم تلویحاً هشدار داد که اگر مارکو از تیم کنار گذاشته شود، او هم ردبول را ترک خواهد کرد.

پدر این راننده، یوس ورشتپن هم وارد ماجرا شد و هشدار داد که ماندن هورنر می‌تواند تیم ردبول را از هم بپاشد – حرف‌هایی که بعداً درست از آب درآمد.

به فاصله کوتاهی، ادین نیوی، طراح افسانه‌ای تیم به استون مارتین رفت و جاناتان ویتلی هم به سائوبر پیوست. هم‌زمان عملکرد خودرو هم افت محسوسی پیدا کرد چون مک‌لارن و فراری فشار زیادی وارد کردند.

با وجود تنش در رابطه با هورنر، ورشتپن خواستار آرامش شد و در نهایت موفق شد عنوان قهرمانی رانندگان را نگه دارد؛ ولی از همان زمان اولین تحقیقات درباره‌ی هورنر، زمزمه‌هایی مطرح شد که ورشتپن ممکن است در سال ۲۰۲۵ به مرسدس برود.

با توجه به اینکه پیوستن لوئیس همیلتون به فراری برای فصل بعد تأیید شده بود، ولف هم نسبت به این شایعات واکنش مثبت نشان داد.

ولف گفت:

خیلی دوست دارم او را داشته باشم. ولی اول باید مشکل خودروی‌مان را حل کنیم. فکر می‌کنم وظیفه داریم قبل از رؤیاپردازی درباره‌ی آینده، ماشین خوبی به جورج (راسل) و لوئیس بدهیم.

این‌طور بگوییم – این تصمیمی است که مکس باید بگیرد، و در واقع هیچ تیمی در کل پدوک وجود ندارد که برای داشتن او حاضر نباشد دست به هر کاری بزند.

در نهایت، وقتی ورشتپن دوباره قهرمان شد و به نظر می‌رسید اوضاع کمی آرام‌تر شده، ولف هم تا حدی عقب‌نشینی کرد.

او گفت:

ردبول در ابتدای فصل ماشین برتر را داشت. ولی بعد کمی اوضاع فرق کرد و حالا این خود ورشتپن است که بر مسابقات مسلط شده.

روابط در تیم مختل بود. مطمئن نیستم حالا دوباره به وضعیت خوبی برگشته باشد. یک مقطعی بود یا یک فرصت برای گفتگو درباره‌ی آینده وجود داشت – و ما هم دقیقاً همین کار را کردیم.

لوئیس همیلتون و مکس ورشتپن

لوئیس همیلتون و مکس ورشتپن

شایعات بازگشت مذاکره ورشتپن و مرسدس در ۲۰۲۵

اما با شروع دشوار فصل ۲۰۲۵ برای ردبول، بحث پیوستن مکس به مرسدس دوباره بالا گرفت.

آنچه ماجرا را جالب‌تر کرد، این بود که جورج راسل، راننده‌ی فعلی مرسدس، در بهترین فرم دوران حرفه‌ای‌اش ظاهر شد؛ او در کانادا پیروز شد و کیمی آنتونلی تازه‌وارد و جوان را هم کاملاً پشت سر گذاشت – با این حال، قرارداد راننده بریتانیایی هنوز تمدید نشده و در پایان این فصل به پایان می‌رسد.

پیش از گرندپری اتریش ۲۰۲۵، راسل علت این تعلل را توضیح داد:

کاملاً طبیعی است که مذاکراتی با افرادی مثل ورشتپن در جریان باشد.

توتو به من گفته عملکردم در حد بهترین‌هاست.

فقط یک راننده هست که در مورد عملکردش می‌توان بحث کرد. این‌ها حرف‌های اوست، نه حرف‌های من، و به همین خاطر اصلاً نگران آینده‌ام نیستم. ولی در هر تیمی دو صندلی وجود دارد و او باید فکر کند که آن دو نفر چه کسانی هستند.

ولف در این باره محتاط‌تر صحبت کرد ولی تلویحاً حرف راسل را تأیید کرد:

جورج همیشه در حد انتظارات ما بوده. در سه سال اخیر ماشینی در اختیارش نگذاشتیم که بتواند با آن قهرمان جهان شود و این تقصیر ماست.

هر وقت ماشین خوب بود، مسابقه برده. می‌دانیم که حداکثر توان ماشین را به کار می‌گیرد.

دوست ندارم این‌جا درباره‌اش صحبت کنم. همه مذاکره و بررسی می‌کنند، و در سازمان ما شفافیت وجود دارد. ولی این‌ها ذره‌ای نظر من درباره‌ی جورج را تغییر نمی‌دهد.

با این حال، همه‌ی طرف‌ها گفته‌اند که احتمال ماندن راسل در مرسدس بیشتر از رفتن اوست.

ورشتپن هم پاسخ کوتاه و تقریباً تندی داد:

فکر نمی‌کنم لازم باشه درباره‌اش صحبت کنم.

الان واقعاً بهش فکر نمی‌کنم. فقط باید خوب برونم، سعی می‌کنم عملکرد تیم روبالا ببرم و بعد روی سال آینده تمرکز می‌کنیم.

پس از آن، هورنر بعد از گرندپری بریتانیا از ردبول کنار گذاشته شد. آیا شرکت در تلاش است که با این کار دل ورشتپن و اطرافیانش را به دست بیاورد تا او را در تیم نگه دارد؟

توتو ولف و کریستین هورنر

توتو ولف و کریستین هورنر

وضعیت فعلی؛ احتمال پیوستن مکس به مرسدس

فعلاً ورشتپن برای فصل آینده با ردبول قرارداد دارد.

برخی دیدگاه‌های کم‌هیجان معتقدند منطقی است که او فعلاً محتاط باشد و یک فصل دیگر در ردبول بماند تا ببیند قوانین جدید ۲۰۲۶ چه تغییری در ترتیب قدرت تیم‌ها ایجاد می‌کند.

گمان می‌رود مرسدس در توسعه‌ی پاوریونیت و موتورهای جدید موقعیت بهتری داشته باشد، در حالی که پروژه‌ی ردبول با برند فورد دچار مشکلاتی شده – که همین شایعات را داغ‌تر کرده است.

با این همه، تا زمانی که خودروهای ۲۰۲۶ به پیست نیایند، هیچ قطعیتی وجود ندارد؛ و البته مشخص هم نیست که ورشتپن پشت فرمان کدام خودرو خواهد بود.

این نوشته را به اشتراک بگذارید

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...