سخت شدن واردات خودرو به کشور در سایه تحریم‌ها 

دسته‌بندی: خودرو
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ آذر ۵, چهارشنبه ساعت ۱۰:۴۸۰ رأیبدون امتیاز
سخت شدن واردات خودرو به کشور در سایه تحریم‌ها 

حدود ۱۰ روز پیش در همین صفحه به این موضوع اشاره شد که احتمال دارد از ابتدای سال جدید میلادی با توجه به‌بازگشت تحریم‌های سازمان ملل، واردات خودرو از مبدا چین به‌کشور با مشکلاتی همراه شود.

حال گزارش‌ها حاکی از آن است که از ابتدای سال نو میلادی، امکان بارگیری خودروهایی از برندهای کره‌ای، ژاپنی و آلمانی از مبدا چین به کشور وجود ندارد.

درواقع این مدل خودروها تا پیش از این به‌عنوان خودرو دست‌دوم از نمایندگی‌ها خریداری و به‌مقصد کشور بارگیری می‌شدند؛ اما از این پس صادرات این خودروها فقط باید از طریق شرکت مادر با صدور گارانتی انجام شود که به‌دلیل مشکلات ناشی از تحریم و سخت بودن فرآیند جابه‌جایی پول، امکان خرید مستقیم از شرکت مادر برای واردکنندگان ایرانی وجود ندارد و این مساله رشد قیمت این مدل خودروها را در بازار کشورمان به‌همراه خواهد داشت.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...