یمن: کشورهای منطقه از پیوستن به تحریم‌های آمریکا علیه ایران خودداری کنند

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ شهریور ۳, سه‌شنبه ساعت ۱۳:۴۶۰ رأیبدون امتیاز
یمن: کشورهای منطقه از پیوستن به تحریم‌های آمریکا علیه ایران خودداری کنند

معاون وزیر امور خارجه یمن از کشورهای منطقه خواست که اجازه ندهند به ابزاری برای اجرای اقدامات آمریکا علیه ملت ایران تبدیل شوند.

فرارو- عبدالواحد ابوراس، معاون وزیر امور خارجه یمن در صنعا، به کشورهای منطقه درباره مشارکت در تحریم‌های آمریکا علیه ایران هشدار داد. 

به گزارش فرارو به نقل از الجزیره، معاون وزیر امور خارجه یمن از کشورهای منطقه خواست که اجازه ندهند به ابزاری برای اجرای اقدامات آمریکا علیه ملت ایران تبدیل شوند. 

عبدالواحد ابوراس تأکید کرد که تحریم‌های آمریکا علیه ایران بخشی از جنگ روانی علیه ملت ایران است که پس از شکست گزینه نظامی به آن متوسل شده‌اند. 

روز گذشته وزارت خزانه‌داری ایالات متحده از آغاز کارزار جدید و گسترده‌ای از تحریم‌ها علیه ایران خبر داد و اعلام کرد که هدف از این اقدام، فلج کردن اقتصاد ایران و منزوی ساختن تهران از نظام‌های مالی و تجاری جهانی است. 

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...