در این مطلب برای شما همراهان گرامی آموزش آشپزی آرگا، طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و با کلاس که بسیار ساده و خوشمزه است را آموزش می دهیم. در ادامه همراه ما باشید.
در این آموزش طرز تهیه دسر رومانف که یک دسر خوشمزه و ایده آل و بسیار ساده است که طرفداران زیادی دارد را برای شما همراهان گرامی اراده داده ایم. که امیدواریم مورد پسند شما قرار گیرد.
دسر رومانف همچون دسر نسکافه و دسر توت فرنگی دستور تهیه ساده ای دارد. دسرها همواره گزینه پر طرفداری در میان اکثر خانواده های ایرانی هستند، مخصوصا در مهمانی ها که محک جدی برای امتحان سلیقه و هنرمندی بانوان به شمار می روند.
مواد لازم :
شیر : ۲ لیوان خامه : ۲۰۰ گرم شکر : ۱۰۰ گرم آب سرد : ۱/۴ پیمانه وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری پودر ژلاتین : ۱/۵ قاشق غذا خوری موز ریز یا پوره شده : ۲ عدد نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه دسر رومانف :
برای تهیه سر رومانف ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته سپس نصف لیوان شیر به آن اضافه می کنیم.
خوب هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود. سپس باقی مانده شیر، شکر و وانیل را به نشاسته ذرت اضافه کرده و درون قابلمه ریخته و شعله را روشن می کنیم در روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا زمانی که شیر جوش بیاید مدام هم می زنیم تا آرد گلوله نشود بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از روی حرارت برداشته و موز را که درون مخلوط کن پوره و یا به صورت نگینی خرد کرده بودیم را به موادمان اضافه می کنیم سپس خامه را نیز اضافه می کنیم. و خوب هم می زنیم تا مواد یک دستی به دست آید.
در مرحله بعدی طرز تهیه دسر رومانف, ژلاتین را که با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری تهیه کرده ایم را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم از حرارت بیفتد.
در آخر قالب را چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم و به مدت ۶ تا ۷ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.
این دسر را هم می توان درون لیوان های سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد. وقتی که دسر رومانف آماده شد از یخچال بیرون آورید و آن را با ژله و یا میوه های مختلف به سلیقه خودتان تزیین کنید.
لازم به ذکر است که به جای موز می شود از میوه هایی نظیر انبه، آناناس و هلو نیز استفاده کرد. دسر رومانف در عین سادگی بسیار خوشمزه است آن را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.