هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟


هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟

سرگیجه یک اصطلاح پزشکی است که برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از سبکی سر و بی‌ثباتی گرفته تا سرگیجه به کار برده می‌شود. سرگیجه و دوران سر یک احساس گیج خوردن و تلوتلو خوردن همراه با عدم تعادل و بی‌ثباتی است. بدن سنگین می‌شود و احساس می‌کنید که خون کافی به سر نمی‌رسد. با این […] نوشته هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟ اولین بار در به...

سرگیجه یک اصطلاح پزشکی است که برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از سبکی سر و بی‌ثباتی گرفته تا سرگیجه به کار برده می‌شود. سرگیجه و دوران سر یک احساس گیج خوردن و تلوتلو خوردن همراه با عدم تعادل و بی‌ثباتی است. بدن سنگین می‌شود و احساس می‌کنید که خون کافی به سر نمی‌رسد. با این که ابتلا به سرگیجه همیشه باعث ایجاد نگرانی نیست اما می‌تواند نشان‌دهنده وجود برخی بیماری‌های زمینه‌ای در بدن باشد.

سیستم دهلیزی در مغز به شما این اجازه را می‌دهد که بایستید، آزادانه حرکت کنید و تعادلتان را حفظ نمایید.

یک رژیم غذایی سالم ممکن است علائم سرگیجه را در شما بهبود بخشد. توصیه‌ها بر این است که در هنگام سرگیجه از مصرف ۴ گروه عمده غذایی اجتناب کنید:

غذاهای شور:
یک رژیم غذایی با سدیم بالا، با بهم زدن تعادل مایعات بدن، می‌تواند افزایش خطر ابتلا به سرگیجه را شعله ور کند. این در حالی است که یک چهارم قاشق چای خوری نمک، حاوی ۶۰۰ میلی گرم سدیم است؛ یعنی بیش از یک سوم میزان نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به سدیم. از آنجایی که تمامی غذاها به طور معمول حاوی سدیم هستند، نمک بیش از حد، غذاهای شور، سبزیجات کنسرو شده و منجمد و غذاهای پردازش شده، چیپس‌های سیب زمینی ،کراکر و چوب شور را از رژیم غذایی خود حذف کنید. جایگزین‌های مغذی برای این غذاها عبارتند از سبزی‌جات تازه، سوپ خانگی، پاپ کورن، چاشنی‌ها و گیاهان.

مواد غذایی شیرین:
مواد غذایی شیرین شده با قندهای مصنوعی نیز همان خاصیت غذاهای شور را در برهم زدن تعادل مایعات بدن دارند. غذاهایی مانند میوه‌های تازه یا منجمد، غلات سبوس‌دار، چای گیاهی شیرین نشده را جایگزین شربت ذرت با فروکتوز بالا، آب نبات، مربا، ژله، نان شیرین، نوشابه‌ها، غلات شیرین و انواع کیک کنید تا تجربه سرگیجه در شما کاهش یابد.

گوشت‌های فراوری و پنیرهای کهنه:
اگر شما مستعد ابتلا به سرگیجه و میگرن توامان هستید، از غذاهایی مانند پپرونی، کالباس، سوسیس، جگر پخته، پنیر کهنه، موتزارلا، و … پرهیز کنید. این محصولات حاوی اسیدآمینه تیرامین هستند که خود یک ماشه برای بروز علائم میگرن است. در عوض می‌توانید از جایگزین‌هایی مانند ماهی و گوشت تازه، پنیر کوتاژ، پنیر ریکوتا و پنیر امریکایی استفاده کنید. از طرفی در صورت استفاده از فرآورده‌های لبنی و ایجاد دردهای میگرنی یا علائم گوارشی، انتخاب جایگزین‌های غیرلبنی از جمله توفو، شیربرنج و پنیر سویا می‌تواند مناسب باشد.

آجیل و دانه‌ها:
انواع مغز آجیل و دانه‌ها از جمله بادام زمینی، کره بادام زمینی، گردو، دانه کدو تنبل، دانه کنجد و … اگرچه برای سلامت قلب مفیدند، ولی حاوی تیرامین هستند. شما می‌توانید برای حفظ سلامت قلب، از چربی‌های سالم کم تیرامین مانند روغن کانولا، روغن زیتون، ماهی قزل آلا، آووکادو، استفاده کنید. اگر مستعد ابتلا به میگرن نیستید، فراموش نکنید که باید آجیل شور، دانه‌ها و کره مغزها را برای بهبود تعادل مایعات در بدن، از رژیم غذایی خود حذف کنید.

منبع: آوای سلامتی

مطالب مشابه

هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟ هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟ ۷ ماده غذایی را بعد از ۵۰ سالگی فراموش نکنید! هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟ هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟ گروه های غذایی برای رفع اضطراب و کاهش فشارهای روانی هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟ هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟ تازه مادرها ، مصرف ۱۲ ماده غذایی را فراموش نکنید! هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟ هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟ کمبود کدام ریزمغذی ها منجر به افسردگی می شود؟ هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟هنگام سر درد کدام غذاها را مصرف نکنید؟کمبود کدام ویتامین ها و املاح معدنی خطر ابتلا به اضطراب اجتماعی را افزایش می دهد؟


متن تبریک کریسمس | 70 پیام کریسمس فارسی و انگلیسی باکلاس