نحوه ارائه تسهیلات نمایشگاهی به شرکتهای فناوری اطلاعات اعلام شد
کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی ایران، نحوه ارائه تسهیلات نمایشگاهی به شرکتهای فناوری اطلاعات و دانش بنیان را که با حمایت معاونت علمی و سازمان فناوری اطلاعات صورت می گیرد، اعلام کرد.به گزارش فاوانیوز به نقل از مهر، نشست بررسی نحوه ورود شرکتهای فناوری اطلاعات و دانش بنیان به مجامع بینالمللی با رویکرد حضور در نمایشگاهها و پاویونها با...
به گزارش فاوانیوز به نقل از مهر، نشست بررسی نحوه ورود شرکتهای فناوری اطلاعات و دانش بنیان به مجامع بینالمللی با رویکرد حضور در نمایشگاهها و پاویونها با حضور روحالله استیری مدیرکل توسعه کسب و کار بینالمللی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، خسرو سلجوقی عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران و فرصاد جان احمدی سرپرست اداره ارزیابی طرحهای صندوق حمایت از صنایع الکترونیک (صحا) و جمعی از فعالان صنعت ICT کشور، در کمیسیون ICT اتاق بازرگانی برگزار شد.
ارائه واحدهای مشاوره ای به شرکتها برای حضور در نمایشگاههای بین المللی
در این نشست، محمدرضا طلایی رییس کمیسیون ICT و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی ایران گفت: ما به دنبال ایجاد تعامل بیشتر با فعالان ICT هستیم و به همین منظور مجموعه نشستهایی را در موضوع بازاریابی بینالملل تدوین کردهایم که نحوه ورود به نمایشگاهها، اولین جلسه از مجموعه این نشستها است.
وی افزود: اگرچه بسیاری از شرکتهای ICT پتانسیل ورود به نمایشگاه را دارند اما از ابزار تبلیغاتی لازم برای حضور در نمایشگاه بهرهمند نیستند و ما در اتاق بازرگانی این امکان را داریم که واحدهای مشاورهای به شرکتها برای حضور در مجامع بینالمللی ارایه داده و به آنها برای شرکت در نمایشگاههای بینالمللی کمک کنیم.
جیتکس و سبیت در اولویت حمایتی معاونت علمی
در این جلسه روح الله استیری مدیرکل توسعه کسب و کار بینالمللی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری نیز با اعلام روشهای حمایتی این معاونت از شرکتهای نوآور و دانشبنیان گفت: ما در معاونت علمی و فناوری برنامههایی برای توسعه صادرات و حضور در رویدادهای بینالمللی در نظر گرفتهایم که باتوجه به محدودیت مالی، در حال حاضر دو نمایشگاه جیتکس و سبیت در اولویت قرار گرفتهاند.
استیری اضافه کرد: تجربه نشان داده که حضور شرکتها در نمایشگاهها چه به لحاظ اعطای نمایندگی و چه به لحاظ فروش اثرگذار بوده و برای شرکتها خروجی موثری داشته است.
مدیرکل توسعه کسب و کار بینالمللی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری یادآور شد: معاونت علمی در کنار اتاق بازرگانی و کمیسیون ICT حاضر است که به شرکتهای دانشبنیان کمک کند تا این شرکتها قادر به صادرات کالاهای خود شوند.
ارائه تسهیلات نمایشگاهی با بهره ۸ درصدی
در این جلسه همچنین جان احمدی سرپرست اداره ارزیابی طرحهای سازمان صحا نیز اعلام کرد: از شرکتهایی که در نمایشگاههای خارجی شرکت میکنند حمایت میشود و تسهیلات ویژه با نرخ بهره ۷ و ۸ درصدی توسط این سازمان به متقاضیان اعطا میشود. علاوه بر این به ازای هر بار حضور در نمایشگاههای خارجی، شرکتها از یک درصد تخفیف سود بهرهمند میشوند.
وی اضافه کرد: تفاهماتی صورت گرفته تا شرکتهایی که در قالب پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران شرکت میکنند معرفی شده تا از تسهیلات صندوق صحا استفاده کنند. بر این اساس به شرکتهای حوزه ICT تا سقف ۵۰میلیون تومان تسهیلات اعطا میشود.
شرکتهای فناوری اطلاعات، «طرح تجاری» ارائه دهند
خسرو سلجوقی عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز در این جلسه گفت: لازم است که ما به جای قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان به سمت ایجاد قانون حمایت از کارآفرینی برویم.
وی در خصوص نقطه ضعف نظام آموزشی کشور گفت: در کشور ما ابتدا آموزش انجام گرفته بعد به سمت فناوری رفته و در نهایت به سمت بازار میرویم در حالی که در غرب این مسیر برعکس است و همه چیز بر اساس نیاز بازار صورت میگیرد و دلیل مشکل فروش در دانشبنیانها در کشور هم همین موضوع است.
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات تاکید کرد: در بحث وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات در سه بخش توسعه بازار، R D و صادرات تسهیلات میدهیم که شرکتهای فعال در حوزه ICT میتوانند با ارائه «طرح تجاری» از این خدمات بهرهمند شوند.