مواد لازم برای حلوای آلبالو :
آرد سفید شیرینی پزی | 200 گرم |
آرد سنگک | 40 گرم |
آب | 350 میلی لیتر |
شکر | 300 گرم |
مارگارین | 225 گرم |
روغن مایع | 80 میلی لیتر |
آلبالو بدون هسته | 300 گرم |
جوهرلیمو | 1 قاشق چایخوری |
رنگ آلبالویی | چند قطره |
شربت آلبالو | 200 میلی لیتر |
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت میدهیم تا کاملا برشته شود. سپس آن را الک کرده، کنار میگذاریم.
آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت میدهیم که بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نکند. در قابلمهای گود آب، شربت، شکر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط کرده، روی حرارت میگذاریم تا جوش آید.
داخل تابهای که میخواهیم حلوا را تهیه کنیم کره را ذوب کرده، آردها را داخل آن الک میکنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدهیم.
حالا با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده، هم میزنیم تا جایی که حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر میداریم و آن را با آلبالو و ترافل های شکلاتی و ورق طلای خوراکی تزیین میکنیم.
منبع : مجله زندگی ایده آل / bartarinha.ir