طرز تهیه حلوای گل سرخ ، یکی از خوراکی های سنتی سفره افطار
مواد لازم برای تهیه حلوای گل سرخ مخصوص افطار:
آرد | 600 گرم |
روغن جامد | 400 گرم |
پودر گل سرخ | یک لیوان سر خالی |
گردو یا بادام پودر شده | یک لیوان سر خالی |
پودر شکر | 3.5 لیوان |
عسل | 100 گرم |
گلاب | نصف لیوان |
پودر هل | نصف قاشق چایخوری |
پودر پسته | به میزان لازم |
گل سرخ را حتما پودر کنید.
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتیمتر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
این حلوا را میتوانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .
منبع : چهاردیواری جام جم
loading...
***