سالاد مرغ با بادام و جعفری، غذایی مناسب شام
سالاد مرغ با بادام و جعفری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است
که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
جالب است که بدانید این سالاد چگونه شکل گرفته است!
خیلی ساده است، وقتی که مقداری مرغ پخته و جعفری در یخچال داشتم و تازه بسته ای بادام پرک خریده بودم و اینکه خیلی هم گرسنه بودم.
اگر می خواهید سالاد کمی گرم باشد، می توانید قبل از استفاده بادام ها را کمی تفت دهید.
مواد لازم برای سالاد مرغ با بادام و جعفری :
فیله مرغ | ۱ تکه |
برگ جعفری تازه | ۱ مشت |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
لیموترش | ۱/۲ عدد |
نمک | به میزان لازم |
بادام | ۵۰ گرم |
طرز تهیه سالاد مرغ با بادام و جعفری :
با کمک دست هایتان، تکه های مرغ را با برگ های جعفری ترکیب کنید.روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید.
حالا آب لیمو را روی آن ها بچکانید و کمی نمک و بیشتر بادام پرک را روی آن بریزید و دوباره ترکیب کنید.
سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و کمی دیگر بادام پرک روی آن قرار دهید.
نکاتی برای تهیه سالاد مرغ با بادام و جعفری :
• فیله ی مرغ را به روش دلخواه بپزید. آن را به شکل و سایز دلخواه برش دهید.
• از بادام پرک استفاده کنید.
منبع : ashpazbashy.com
طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی بدون فر
حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد
که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :
سبزی معطر ( گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه ) | ۴۰۰ گرم |
پیاز رنده شده متوسط | ۱ عدد |
گردو پودر شده | ۱۰۰ گرم |
رب انار | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل و ادویه | به میزان لازم |
زعفران دم شده | به میزان لازم |
مرغ | ۱ عدد ( ۱/۵ کیلو گرم ) |
آلو | ۱۰ تا ۱۵ عدد |
زرشک | ۳ قاشق سوپخوری |
پیاز رنده شده را تفت می دهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم،
آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم، رب انار را اضافه می کنیم
و بعد گردو را اضافه می کنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را می دوزیم،
مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب می گذاریم بپزد.
منبع : shomalgardi.com
پخت و آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس
پخت و آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس : ۵۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه رولت مرغ آسپاراگوس برای ۸ نفر :
سس مایونز | ۱/۲ فنجان |
خردل | ۳ قاشق غذا خوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
ترخون خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | ۱/۲ قاشق چای خوری |
مارچوبه تازه | ۱۶ عدد |
سینه مرغ بدون استخوان | ۴ عدد |
پنیر گودا | ۴ برش |
پودر سوخاری ( پودر پانکو یا بیسکویت ترد خرد شده ) | ۱ فنجان |
۱٫ ابتدا فر را در دمای ۲۴۵ درجه سانتیگراد ( ۴۷۵ درجه فارنهایت ) گرم کنید .مایونز ، خردل ، آب لیمو ، پوست رنده شده لیمو ، ترخون ، نمک و فلفل را یک ظرف مخلوط کرده تا کاملا ترکیب شوند .
۲٫ مارچوبه را در مایکرویو با حرارت زیاد بپزید تا به رنگ سبز روشن در بیاید (یک الی یک و نیم دقیقه). سینه های مرغ باید نازک باشد به همین دلیل آن را داخل پلاستیک ضخیمی گذاشته و با گوشت کوب می کوبیم تا به ضخامت نیم سانت برسد.
۳٫ یک برش پنیر روی هر تکه سینه مرغ و روی آن ۴ عدد مارچوبه بگذارید. مرغ را به دور پنیر و مارچوبه لوله کنید و در ظرف فر که از قبل چرب کردید قرار می دهید. توسط یک فرچه مخلوط مایونز را روی آنها بمالید و سپس روی آن پودر panko بپاشید و فشار دهید. (اگر پودر پانکو در دسترس ندارید همان طور که گفته شد می توانید از پودر های سوخاری استفاده کنید یا بیسکویت ترد خرد شده)
۴٫ داخل فر به مدت ۲۵ دقیقه و یا تا زمانی که نان ها قهوه ای شوند، بپزید.
منبع : beryooni.com