ته بریان | آموزش پخت و طرز تهیه ته بریان با مرغ و بادمجان
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
پیاز | ۱ عدد |
روغن | یک تا ۲ قاشق سوپخوری |
مرغ | ۴ تکه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آب | دو لیوان |
بادمجان | ۳ تا ۴ عدد |
آرد برنج | ۳ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
آب نارنج یا لیمو | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
طرز تهیه ته بریان :
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.مرغ ها را اضافه کرده و سرخ کنید.
مقداری نمک و فلفل را با ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ ها بپزد.
بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ کنید و کنار بگذارید.
روغن را در یک ظرف کوچک بریزید و آرد برنج را در آن کمی تفت دهید.
رب گوجه فرنگی، آبلیمو و کمی آب اضافه کرده و همه را به مرغ ها اضافه کنید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف بزنید و به مرغ ها اضافه کنید.
بعد از ۵ دقیقه غذا را همراه با برنج و بادمجان های سرخ شده بریان سرو کنید.
نکته:
* این دستور ۵۰ گرم کربوهیدرات، ۷۵ گرم پروتئین، ۱۷۰ گرم چربی و ۲۰۳۰ کیلوکالری انرژی دارد.
منبع:بیتوته