نحوه پخت کوفته مرغ پنیری
در عصر مدرن که که بچه ها بیشتر به سمت فست فود گرایش پیدا کرده اند و کمتر غذاهای سنتی می خورند، مجبوریم به هر نحوی شده آنها را برای خوردن مرغ و گوشت ترغیب کنیم. به همین منظور باید غذاهای سنتی را به شکل مدرن طبخ کنیم. در این مطلب طرز تهیه کوفته مرغ پنیری را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم برای 4 نفر برای کوفته مرغ پنیری :
مرغ چرخ شده | 500 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر سوخاری | 1/3 پیمانه |
پنیر پارمیسان رنده شده | 1/3 پیمانه |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری |
نعنای خشک | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
پنیر موزارلا خرد شده | 1 پیمانه |
روغن زیتون | به میزان لازم |
سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
ریحان برای تزیین | مقداری |
در یک کاسه مناسب مرغ چرخ شده را با تخم مرغ، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، نمک، فلفل، نعنا، پودر آویشن و پودر سیر خوب مخلوط کنید و آن را با کمک دست خوب ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
از خمیر مقداری بردارید و با کمک دست آن را گرد کنید. حالا یک تکه پنیر موزارلا داخل کوفته فشار دهید و آن را با مواد کوفته خوب بپوشانید. هر تعداد که میشود به همین شکل کوفته ها را آماده کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس کوفته ها را داخل آن کمی سرخ کنید تا رنگشان کمی تغییر کند.
کوفته های سرخ شده را داخل سینی فر که از قبل با روغن زیتون کمی چرب کرده اید به مدت 20 دقیقه قرار دهید. در این میان سس گوجه فرنگی را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. موقع سرو کوفته ها سس را روی آنها بریزید، با ریحان تازه تزیین کرده و سرو کنید.
طرز تهیه کوفته مرغ پنیری
منبع : مجله آشپزی مثبت – bartarinha.ir