“باسلوق میوه ای” | دستور تهیه باسلوق میوه ای با ژله ، بسیار ساده و خوشمزه
مواد لازم برای باسلوق میوه ای :
ژله مورد نظر | یک بسته |
شکر | یک لیوان |
نشاسته | نصف لیوان |
آب | یک و نیم لیوان |
گلاب | دو سوم لیوان |
برای تهیه باسلوق میوه ای ابتدا نشاسته را با آب سرد حل می کنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. سپس در سینی مناسب به ضخامت یک و نیم سانتی متر می ریزیم و در یخچال به مدت ۶ تا ۷ ساعت قرار می دهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برش می زنیم. و در آخر می توانیم روی آن ها را با هرچیزی مانند خلال پسته و بادام و نارگیل و ترافل … تزیین کنید.
منبع:بیتوته