مرغ پنجابی غذای هندی | خوشمزه ترین غذای هندوستان
آموزش و طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی
مواد لازم برای تهیه مرغ پنجابی غذای هندی :
کره | ۲ قاشق سوپخوری |
زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
پباز رنده سده و آب گرفته | ۱ عدد |
سیر | ۵ حبه |
زنجبیل تازه | ۲ قاشق سوپخوری |
گوجه فرنگی خرد شده | ۱ عدد |
رب گوجه | ۱ قاشق سوپخوری |
ادویه گرام ماسالا | ۱ قاشق سوپخوری |
زرد چوبه | ۱ قاشق مرباخوری |
فلفل چیلی قرمز خرد شده | ۱ عدد |
ران مرغ | ۲ عدد |
کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر ، زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.
این نوع پخت مرغ که به عنوان مرغ پنجابی مشهور شده ، یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشور هندوستان است.امیدوارم شما هم این غذا رو بیزید و از خوردنش لذت ببرید.
منبع : بیتوته