انواع غذاهای خارجی جدید | نحوه پخت شپردز پای غنی از پروتئین و سبزیجات
شپردز پای یکی از غذاهای سنتی انگلیس است
“SHEPHERDS PIE ” یکی از غذاهای سنتی است که در هر کشوری به یک نام رایج است. من چند سال پیش آن را امتحانش کردم و الان یکی از غذاهای ثابت منوی من شده است. اگر انگلیسیتون خوب نیست، “شِپِرد” یعنی چوپان و به این دلیل این پای، این نام را به خودش گرفته که این غذا در اصل از گوشت تشکیل شده است.
یک غذای اصیل انگلیسی که در تمام نقاط این کشور مورد توجه بوده و طرفداران بسیاری دارد. این غذا به خاطر غنای پروتئین و سبزیجات به همراه نشاسته به عنوان یک غذای مقوی و سالم محسوب شده و می تواند به راحتی در برنامه غذایی مان گنجانده شود. این غذا در 30 دقیقه درست می شود و با این مقدار مواد می توانید برای 4 نفر شپردزپای درست کنید.
رسپی های زیادی برای شپردز پای هست و من مدلهای مختلف آن را امتحان کردم ولی امروز مدلی را آموزش می دهم که رژیمی باشد و چربی و روغن و کره و پنیر از آن حذف شده است.
مواد لازم برای شپردز پای :
سبزیجات | ۳۰۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
پوره ی سیب زمینی | ۳ پیمانه |
گوشت | ۴۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آویشن | ۱/۲ پیمانه |
از قبل فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
در قابلمه ای روی حرارت بالا گوشت چرخ کرده را برای 4 تا 5 دقیقه بپزید، تا قهوه ای شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و تا نرم شوند، حدود 4 دقیقه ی دیگر بپزید.
آویشن خشک شده، سس کچاب و آرد را به آن اضافه کنید و با سایر مواد ترکیب کنید. سبزیجات و یک دوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و برای 3 دقیقه بپزید تا سبزیجات گرم شوند و آب غلیظ شود. بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.
ترکیب گوشت را در قالب (با گنجایش 8 پیمانه) بریزید. سپس پوره ی سیب زمینی را روی آن بریزید و با چنگال روی آن طرح بیاندازید.
قالب را برای 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید و بپزید تا سیب زمینی کمی قهوه ای شود.
منبع : ashpaz-bashi.ir