مواد لازم :
بادمجان | ۲۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱/۴ قاشق چایخوری |
شیر | نصف پیمانه |
روغن مایع | دو قاشق سوپخوری |
آرد | ۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
ریحان خردشده | یک قاشق سوپخوری |
بادمجانها را با پوست خرد کرده، نمک پاشیده تا یکساعت بماند بعد آنها را زیر آب گرفته در دستمال ریخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آنگاه در روغن مایع بادمجانها را تفت داده و بگذارید سرد شود. سپس آرد و بیکینگپودر را با بادمجانها مخلوط کرده بعد شیر را کمکم اضافه همراه تخممرغ، نمک، فلفل و ریحان خوب مخلوط کرده تا مایه کوکو آماده شود. در تابهای که چرب کردهاید به اندازه دو قاشق غذاخوری از مایه ریخته و هر دو روی آن را سرخ کنید.
منبع : sooran.com
مواد لازم :
عدس | نصف لیوان |
فلفل دلمه ای | یک نصفه |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد متوسط |
پنیر صبحانه | ۵۰ گرم |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل٬ نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن کانولا | برای سرخ کردن |
– عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم.
سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
– عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم. و منتظر می مانیم کمی سرد بشود.
– پیاز را رنده می کنیم.
– عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.
– کمی روغن داخل تابه نچسب می ریزیم .
– بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم داخل روغن. در تابه را می گذاریم.
– وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد بر می گردانیم آن طرفش هم سرخ شود.
کالری کل غذا: ۶۰۰کیلوکالری- هر دونه کوکو تقریبا” ۶۰ تا. می شه گفت غذایی رژیمی و البته سلامت محوره
منبع : yavashfood.blogfa.com