کیبه سیب زمینی | طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر
مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر :
کره آبکرده | ۴ قاشق سوپخوری |
خرده نان | ۴ قاشق سوپخوری |
سیب زمینی | یک و نیم کیلو گرم (۶ عدد متوسط) |
نمک | یک و یک دوم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز خرد کرده | ۲ عدد متوسط |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
قرص عصاره مرغ (پودر کرده) | ۲ عدد |
خلال بادام | ۲ قاشق سوپخوری |
ادویه مخلوط (هفت ادویه) | ۱ قاشق چایخوری |
جوز هندی | یک چهارم قاشق چایخوری |
قالب کمربندی را به قطر ۲۳ سانتیمتر، با نیمی از کره چرب کنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آنگاه سیب زمینی ها را بپزید و سپس پوره کنید. پوره سیبزمینی، نمک، فلفل و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و ۵ دقیقه، تفت دهید. اکنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندکی تفت دهید. حال یکسوم از پوره سیبزمینی را در قالب بریزید و صاف کنید.
سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیبزمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینک باقیمانده گوشت را روی پوره سیبزمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیبزمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.
آنگاه باقیمانده کره را روی کیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا تا زمانی که طلائی رنگ شود، بپزید. همین که کیبه قدری خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد کلم، هویج و گوجه فرنگی میل کنید.
منبع:بیتوته