تهیه لازانیا قالبی | طرز پخت “لازانیا” قالبی | انواع غذای مجلسی
آموزش و طرز پخت لازانیا قالبی
طرز تهیه لازانیا قالبی :
پیاز و یک حبه سیر را تفت بدهید به آن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید
و نخود فرنگی و ذرت و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید
و یک گوجه کوچک را با رب گوجه پوره کنید و به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.
کف قالب رینگی را خوب چرب کنید با کره، لایه های سالم لازانیا را دور تا دور قالب بچنید(به صورت عمودی)
طوری که سر و ته لازانیا وسط و کمی بیرون قالب باشد
یک لایه سس سفید بریزید بعد مواد گوشتی و پنیر پیتزا را بریزید،
دوباره برگه لازانیا را به صورت افقی بچینید
و دوباره سس سفید و گوشت و پنیر و برگه لازانیا بچینید تا قالب پر شود
و بعد اضافه های برگه های لازانیا لایه اول را روی مواد برگردانید و به اصطلاح آن را بقچه پیچ کنید
و در آخر کمی سس سفید بریزید و بگذارید داخل فر گرم تا خوب بپزد و برشته شود.
طرز تهیه سس سفید لازانیا:
۳۰ گرم کره را با یک قاشق غذاخوری آرد تفت بدهید تا فقط بوی خامی آرد گرفته شود
و بعد نصف لیوان خامه و نصف لیوان شیر را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس غلیظ شود.
منبع:بیتوته