
مواد لازم برای ۴ نفر: سینه مرغ :۲ عدد، هر کدام حدود ۳۰۰ گرم روغن مایع:۱/۴ پیمانه سس خردل:۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید:۴ قاشق غذاخوری پودر آویشن:۱ قاشق چایخوری کلم سفید:۲ پیمانه، خلالی پیازچه:۳ عدد ساطوری فلفل دلمهای رنگی، خلالی:۱ عدد نان همبرگر:۴ عدد نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
۱ هر سینه مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و با نوک چاقو آنها را سواراخ کنید. در یک کاسه ۳ قاشق غذاخوری روغن، ۲ قاشق غذاخوری خردل و یک قاشق غذاخوری سرکه و آویشن را با ۴/۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل مخلوط کنید. تکههای مرغ را در آن خوابانده و کاملاً به سس آغشته کنید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
۲ ۳۰ دقیقه قبل از سرخ کردن مرغ روغن، خردل و سرکه باقیمانده را با شکر مخلوط کرده و روی مخلوط کلم، فلفلدلمهای و پیازچه بریزید و کاملاً مخلوط کنید.
۳ یک تابه را چرب کرده و روی شعله متوسط هر طرف مرغها را ۵ دقیقه سرخ کنید.
۴ تکههای مرغ را روی نان قرار داده و سالاد کلم را روی آن ریخته و سرو کنید.
توصیه سر آشپز
جمعه روز تنبلی است و در روز تنبلی آیا آشپزی میکنند؟ غذایی سریعتر از این سراغ نداشتیم. مرغ را در مایه بخوابانید. به کارهای خود برسید، غذا آماده است.
توصیه های ویژه
۱ هرچه تکههای مرغ بیشتر در مایه بماند طعم دارتر میشوند، بنابراین میتوانید آنها را از شب قبل آماده کنید.
۲ پیشنهاد میشود که برگرها را روی ذغال یا در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه گریل کنید.
منبع