خارج نشدن لرستان از لیست مناطق محروم
به گزارش ایران ویج به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ چگنی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان گفت: لیست مناطق محروم در کشور سال 1388 تهیه شد و این لیست تغییری نیافته و لرستان همچنان بهعنوان استان محروم در آن قرار دارد.چگنی در ادامه با بیان اینکه تشکیل شورای دانا در لرستان اقدام...
به گزارش ایران ویج به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ چگنی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان گفت: لیست مناطق محروم در کشور سال ۱۳۸۸ تهیه شد و این لیست تغییری نیافته و لرستان همچنان بهعنوان استان محروم در آن قرار دارد.
چگنی در ادامه با بیان اینکه تشکیل شورای دانا در لرستان اقدام خوبی بود،گفت: این شورا قدرت اجرایی ندارد، اما توان قابلتوجهی برای حل مشکلات استانی دارد.
وی افزود: این شورای مشورتی متشکل از استاندار، نماینده، ولی فقیه، رئیسکل دادگستری و رئیس مجمع نمایندگان استان است که مشکلات استان در آن مطرح میشود و تصمیمات لازم برای حل آن اتخاذ میگردد.
چگنی با بیان اینکه گاهی مدیر ارشد استان اختیارات لازم را برای حل یک مشکل ندارد، افزود: در این شورا ممکن است برخی از اعضا بتوانند با توان و اهرمهایشان مشکلات مطروحه را حل کنند.
وی در بخشی از سخنان خود به تقدیم لایحه بودجه ۹۷ توسط رئیسجمهور به مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: بودجه عمرانی سال آینده از منابع عمومی دولت ۳۲ درصد کاهشیافته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان با بیان اینکه از طرفی در بخش مشارکت عمومی این بودجه حدود ۸۰ هزار میلیارد به آن اضافه میشود، افزود: بودجهریزی در سال ۱۳۹۷ بر مبنای عملکرد در نظر گرفته میشود.
چگنی گفت: بر همین مبنا اختیارات استانها افزایش پیداکرده و کنترل بهتری به فعالیتها صورت میگرید.
وی در بخشی از سخنان خود به توجه ویژه به عدالت اجتماعی در بودجه ۹۷ اشاره کرد و گفت: هدفمند نمودن پرداخت یارانه نقدی به اقشار نیازمند در راستای عدالت اجتماعی بودجه ۹۷ انجام میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان با اشاره به وجود ۴.۸ میلیون بازنشسته که دارای حقوق زیر ۱ میلیون در کشور هستند، عنوان کرد: نیازمندانی که از نهادهای حمایتی نیازمند دریافت یارانه نیستند، ۲ میلیون و ۹۵۰ هزار نفر هستند.
چگنی با بیان اینکه تاکنون ۷۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در کشور یارانه نقدی دریافت میکنند، تصریح کرد: پیشنهادشده است که این جمعیت به ۴۱ میلیون و ۸۰۰ هزار کاهش پیدا کند که این کاهش میتواند موجب تزریق ۱۸۸ هزار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به اقشار نیازمند و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی و… شود.