طرز تهیه برنج زرد
این غذا رو معمولا با برنج سفید و پیاز میپزن و به اون زردچوبه یا زعفران اضافه میکنن تا به رنگ زرد دربیاد.
این غذا رو معمولا با برنج سفید و پیاز میپزن و به اون زردچوبه یا زعفران اضافه میکنن تا به رنگ زرد دربیاد.
مواد لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیاز سفید ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ۱/۲ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
برنج یک و نیم پیمانه
آب دو و نیم پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
برگ بو ۱ عدد
پیاز سفید ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ۱/۲ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
برنج یک و نیم پیمانه
آب دو و نیم پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
برگ بو ۱ عدد

آماده کردن مواد برای تهیه برنج زرد:
۱- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۲- قسمتهای اضافی فلفل رو جدا کنید و اون رو خرد کنید.
۳- به جای زردچوبه میتونید از زعفران هم استفاده کنید.
۴- از برنج دانه بلند استفاده کنید.
۱- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۲- قسمتهای اضافی فلفل رو جدا کنید و اون رو خرد کنید.
۳- به جای زردچوبه میتونید از زعفران هم استفاده کنید.
۴- از برنج دانه بلند استفاده کنید.
طرز تهیه
روغن زیتون رو در قابلمهای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، فلفلدلمهای و زردچوبه رو اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه تا نرم بشن تفت بدین. برنج رو اضافه کنید و مواد رو برای ۲ دقیقه دیگه تا برشته بشن تفت بدین (مدام، مواد رو هم بزنید).
آب، نمک و برگ بو رو اضافه کنید و مواد رو بجوشونید. در قابلمه رو به همراه دمکنی روی قابلمه بذارید. حرارت رو کم کنید و بذارید مواد برای حدود ۲۰ دقیقه قل بزنه و بپزه.
قابلمه رو از روی حرارت بردارید و برای ۱۰ دقیقه کنار بذارید. در قابلمه رو بردارید و برنج رو با چنگال هم بزنید.
میتونید برنج زرد رو به همراه انواع خوراک مثل خوراک لوبیای سیاه میل کنید.