طرز تهیه دمپختک با خاگینه
غذا دمپختک را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.
غذا دمپختک را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.
مواد لازم :
۳ عدد تخم مرغ درشت
۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد
۱ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۵ پیمانه برنج پخته شده
نمک و فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
طرز تهیه:
تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.
گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.
روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.
پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.
در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.
این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
منبع: خبرداغ