طرز تهیه دمپختک با خاگینه


طرز تهیه دمپختک با خاگینه

 غذا دمپختک را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.

غذا دمپختک را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید.

مواد لازم :

۳ عدد تخم مرغ درشت

۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد

۱ عدد پیاز متوسط

۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

۵ پیمانه برنج پخته شده

نمک و فلفل سیاه

۱ قاشق چایخوری شکر

۲ قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه دمپختک با خاگینه

طرز تهیه:

تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.

گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.

روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.

گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.

پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.

در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.

این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

منبع: خبرداغ



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران