طرز تهیه قارچ شکم پر پنیری
قارچ یه ماده غذایی پرخاصیت و سالمه که با توجه به مقدار کالری کمی که داره، برای افرادی که دنبال رژیم هستن خوبه و سیرشون میکنه.برای طرز تهیه قارچ شکم پر پنیری، از پنیر که خاصیت زیادی داره استفاده میشه.دستور قارچ شکم پر میتونه به عنوان یه فینگرفود برای دورهمی ها استفاده بشه. این طرز تهیه قارچ شکم پر پنیری برای ۸ نفره.
مواد لازم جهت قارچ شکم پر پنیری :
قارچ بزرگ ۲۴ عدد روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری برگ رزماری ۱ قاشق چایخوری و یک شاخه ۷ سانتی متری نمک و فلفل به مقدار لازم آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری پنیر ۱۷۰ گرمطرز تهیه قارچ شکم پر پنیری :
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
قارچ ها رو میشوریم و ساقهشون رو جدا میکنیم.
اونا رو همراه با ۳ قاشق روغن زیتون، ۱ قاشق چایخوری برگ رزماری و یهکم نمک و فلفل تو یه کاسه میریزیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.
قارچها رو به یه سینی فر منتقل میکنیم.
جوری اونا رو میچینیم که سمت گردشون به سمت بالا باشه.
سینی رو نیم ساعت تو فر قرار میدیم تا لبه قارچ ها طلایی رنگ بشه.
یه ربع صبر میکنیم تا سینی سرد بشه.
۳ قاشق روغن رو تو یه تابه میریزیم و روی حرارت میذاریم داغ بشه.
شاخه رزماری رو داخل تابه میریزیم و روی شعله نسبتاً زیاد تفت میدیم تا برگ هاش برشته شن.
روغن رزماری با یه دستمال میگیریم. اندازه یه قاشق از روغن رو میذاریم بمونه.
آرد سوخاری رو داخل تابه میریزیم.
آرد رو با حرارت متوسط تفت میدیم تا برشته بشه و رنگش عوض بشه.
برگ های رزماری برشته شده، نمک و فلفل رو با آرد مخلوط میکنیم.
پنیر بز رو تیکه تیکه میکنیم و وسط هر قارچ یه تیکه پنیر رو آروم فشار میدیم.
روی هر کدوم یهکم مخلوط آرد سوخاری رو میریزیم.
قارچ شکم پر پنیری شما آمادهس. نوش جان !