کیک شیر داغ با بافت عالی و طعمی فوق العاده خوشمزه این کیک به نظر بهترین کیکه هم از نظر بافت و هم از نظر مزه پیشنهاد میکنم امتحان کنید قول میدم با یک بار درست کردن کیک شیر داغ دیگه این کی میشه پایه تمام کیک های تولد و مهمونیهاتون من که از وقتی با کیک شیر داغ آشنا شدم تمام کیک های تولدم کیک شیر داغه .به بهبریم سراغ مواد لازم کیک شیر داغ
مواد لازم :
آرد الک شده دو پیمانه
شکر دو پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
گلاب دو تا سه قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
کره نصف پیمانه
شیر یک پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه: اول موادتون رو یک ربع زودتر بگذارید بیرون از یخچال تا به دمای اطاق برسه. فر رو درجه ۱۶۳سانتیگراد یا ۳۲۵ F گرم کرده، قالب رو کاغذ روغنی بندازین با از روغن جدا کننده استفاده کنید که قبلا توضیح دادم (ترکیب دو تا سه قاشق روغن مایع با ارد که یه خمیر تقریبا رقیقی به دست میاد همه جای قالب رو باهاش چرب کنید .برای هر نوع جنس قالب میتونید از زوغن جدا کننده استفاده کنید حتی شیشه ای (مثل کیک های قبلی من که توی قندون شیشه ای و … درست کرده بودم)). تخم مرغ رو با شکر در همزن دور تند بزنید تا پف و حجم دار بشه و کرم رنگ در این فاصله در ظرفی روی فر کره رو آب کرده شیر رو به کره اضافه کنید بگذارید جوش بیاد یعنی فقط حباب ها از اطراف ظرف دیده بشه نه جوش کامل(حتما میدونید که اگه از شیر محلی استفاده میکنید قبلش اون رو جوشدین و خیالتون از این بابت راحته برای سلامتیتون مشکلی پیش نمیاد) در اخرای کار قبل از اینکه از روی حرارت بردارید گلاب رو هم بهش بزنید. حالا این مایع داغ رو کم کم به تخم مرغ در حال زدن اضافه کنید با دور کند همزن همزمان بزنید و مایع رو اضافه کرده خیلی آهسته، آرد و بیکینگ پودر+ نمک رو چند بار الک کنید و به مایه در سه مرحله اضافه کنید همزن همچنان در حال زدن باشه در دور کند. وقتی مواد مخلوط شد مایع رو درون قالب ریخته یک ساعت یا تا زمانی که خلال دندان با کمی کیک بهش چسبیده بیاد بیرون(خلال دندان نباید مایع آبکی کیک بهش بچسبه باید مثل خرده کیک بهش بچسبه وقتی دست بزنید مشخصه پخته هست ) زیادی نباید بمونه تو فر که بیش از حد پخته بشه.این کیک رو میتونید در هر قالبی دوست داشتین درست کنید. کیک بسیار لطیفی هست با طعم و بوی عالی لذتشو ببرید