کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت در پخت کیک)
مواد لازم
۱لیوان شیر.
۲ لیوان آرد .
۱لیوان شکر.
۲ عدد تخم مرغ.
۱ق غ بکینگ پودر.
گلاب یک فنجان .
پودر پسته و بادام به میزان دلخواه
۲ لیوان آرد .
۱لیوان شکر.
۲ عدد تخم مرغ.
۱ق غ بکینگ پودر.
گلاب یک فنجان .
پودر پسته و بادام به میزان دلخواه
طرز تهیه
تخم مرغها رو با قاشق کمی بزنید، کم کم ارد ،گلاب، بکینگ پودر، پودر پسته و بادام را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید در این بین .
یک لیوان شکر را روی حرارت گذاشته بعد از جوش امدن و گرم شدن شکر را به ان اضافه کنید تا شکر حل شود بعد شیر داغ ک شکر در آن حل شده به مواد اضافه کنید
حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن ریخته و از مواد به اندازه یک قاشق در تابه بریزید و مانند کوکو سرخ کنید
با این میزان مواد من چهل و چهارتا کیک قاشقی درست کردم
یک لیوان شکر را روی حرارت گذاشته بعد از جوش امدن و گرم شدن شکر را به ان اضافه کنید تا شکر حل شود بعد شیر داغ ک شکر در آن حل شده به مواد اضافه کنید
حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن ریخته و از مواد به اندازه یک قاشق در تابه بریزید و مانند کوکو سرخ کنید
با این میزان مواد من چهل و چهارتا کیک قاشقی درست کردم
این خرگوش کوچولو هم با مواد کیک قاشقی درست شده جهت ایده برای فسقلیهای نازنینتون گذاشتم
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید