دستور کله جوش
کله جوش یه غذای خوشمزه و سرشار از کلسیم و پروتئینه که تو بعضی از شهرا طبخ میشه. استفاده از گوشت تو دستور کله جوش اختیاریه. میتونین مقدار کشک رو تو طرز تهیه کله جوش کم و زیاد کنین.
مواد لازم جهت کله جوش :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم گردو ۵ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد کشک ۲۰۰ گرم نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری نمک و ادویه به مقدار لازمدستور کله جوش :
پیاز رو خلالی خرد میکنیم.
تو ماهیتابه یه کم روغن میریزیم و پیاز رو با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه.
مغز گردوها رو خرد میکنیم و به پیاز داغ اضافه میکنیم و یه کمی تفت میدیم.
گوشت چرخ کرده رو تو یه کاسه میریزیم.
نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.
یه کم گوشت رو ورز میدیم و با دست گلوله های کوچیکی از گوشت درست میکنیم.
گوشت های قلقلی رو تو روغن سرخ میکنیم.
یه قابلمه رو روی حرارت متوسط میذاریم و ۴ لیوان آب ،آرد ،زردچوبه ،نمک و فلفل میریزیم و میذاریم به جوش بیاد.
بعد اینکه به جوش اومد، کشک رو هم اضافه میکنیم و مواد رو مخلوط میکنیم.
بعد از ۱۰ دقیقه که مواد جوشید، پیاز داغ ، مغز گردوها و گوشت های قلقلی سرخ شده رو اضافه میکنیم.
نعنا رو آخر پخت میریزیم و اجازه میدیم ۱۰ دقیقه دیگه هم مواد بجوشه.
کله جوش رو از روی حرارت برمیداریم و تو یه ظرف به همراه نان سرو میکنیم.