دستور سینه مرغ بریان با سس انار
دستور سینه مرغ بریان با سس انار یه انتخاب فوق العاده خوشمزه و لذیذ برای وعده ناهار و شامه. طرز تهیه سینه مرغ بریان با سس انار راحته و زمان کمی میبره. این دستور پخت سینه مرغ بریان با سس انار برای دو نفره.
مواد لازم جهت سینه مرغ بریان با سس انار :
سینه مرغ ۲ عدد روغن زیتون ۲ قاشق چایخوری رب انار ۱ فنجان پودر هل ۱ قاشق چایخوری سماق ۱ قاشق چایخوری آب مرغ ۱ فنجان آویشن چند شاخه پیازچه خرد شده برای تزیین دانه انار به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازمسینه مرغ بریان با سس انار :
فر رو با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
پودر هل، سماق و ۱ قاشق چایخوری نمک رو تو یه ظرف کوچیک با هم ترکیب میکنیم.
ادویه جات رو زیر پوست مرغ میمالیم.
ماهیتابه رو روی حرارت متوسط میذاریم و روغن زیتون رو داغ میکنیم.
سینه های مرغ رو با پوست تو ماهیتابه میذاریم.
هر دو طرف مرغ رو سرخ میکنیم تا برشته و طلایی بش.
پودر فلفل قرمز، رب انار، دسته آویشن و آب مرغ رو تو یه قابلمه میریزیم.
سس انار رو هم میزنیم تا جوش بیاد و حجمش نصف بشه.
سینه های مرغ رو به سس اضافه میکنیم و پشت و رو میکنیم تا هر دوطرف مرغ به سس آغشته بشه.
قابلمه رو به مدت ۱۵ دقیقه تو فر میذاریم.
سس انار رو با قاشق روی مرغ ها میریزیم.
این مرغ بریان خوشمزه رو با دانه های انار و پیازچه خرد شده تزیین میکنیم.