سرآشپز نوروزی؛ دسر پاناکوتا با توتفرنگی
اگر بهدنبال دستور تهیه یک دسر متفاوت برای مهمانی پیشرو هستید، آشپزخانه روزچین به شما دسر پاناکوتا را پیشنهاد میکند. اما پاناکوتا چیست؟ پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین تهیه میشود. به سلیقه خود میتوانید به این دسر طعم دهید. دسر پاناکوتا با توتفرنگی مواد لازم دسر...
اگر بهدنبال دستور تهیه یک دسر متفاوت برای مهمانی پیشرو هستید، آشپزخانه روزچین به شما دسر پاناکوتا را پیشنهاد میکند. اما پاناکوتا چیست؟ پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین تهیه میشود. به سلیقه خود میتوانید به این دسر طعم دهید.
دسر پاناکوتا با توتفرنگی
مواد لازم دسر پاناکوتا با توتفرنگی
مواد لازم برای ژلاتین
پودر ژلاتین: پنج گرم (نصف قاشق غذاخوری)
آب سرد: ۳۰ گرم (دو قاشق غذاخوری)
خامه زدهشده: ۲۰۰ میلیلیتر
شیر: ۲۰۰ میلیلیتر
شکر: یکچهارم فنجان (۵۰ گرم)
عصاره وانیل: یک قاشق غذاخوری
گیلاس کوتاه برای سرو: چهار عدد (با ظرفیت ۱۵۰گرم)
مواد لازم برای طعمدهنده
توتفرنگی تازه: ۴۵۰ گرم
شکر: ۷۰ گرم (یکسوم فنجان)
آب سرد: ۳۰ گرم (دو قاشق غذاخوری)
خردکن برقی
طرز تهیه دسر پاناکوتا با توتفرنگی
طرز تهیه قسمت ژلاتینی
برای شروع پودر ژلاتین را در یک فنجان بریزید. آب سرد را به آن اضافه کنید. اجازه دهید بهمدت پنج تا ده دقیقه مواد درون فنجان پف کند. درهمینحال خامۀ زدهشده را در یک شیرجوش بریزید. شیر و سپس شکر را به آن اضافه کنید. شیرجوش را روی شعله متوسط و با حرارت کم قرار دهید تا زمانی که شکر کاملاً حل شود (مراقب باشید مواد نجوشند) سپس شیرجوش را از روی شعله بردارید.
یک قاشق غذاخوری عصارۀ وانیل به آن اضافه کنید. قبل از اینکه مواد آمادهشده را اضافه کنید، بهمدت پنج دقیقه اجازه دهید تا مواد درون شیرجوش سرد شوند. بعد از گذشت این مدت موادی را که از قبل درون فنجان آماده کردهاید، به شیرجوش اضافه کنید.
گیلاسها را درون یک سینی لبهدار بهصورت کج بگذارید. با مواد درون شیرجوش، آن را تا جایی که سرریز نشود، پر کنید. سینی را بهمدت چهار ساعت درون یخچال قرار دهید؛ البته بهترین حالت این است که بهمدت یک شب این کار را انجام دهید.
طرز تهیه قسمت طعمدهنده
توتفرنگیها را برش دهید و در یک قابلمه بریزید. آب و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و بهمحض اینکه به جوش آمد، فوری آن را بردارید. با خردکن برقی مواد را یکدست کنید. ابتدا اجازه دهید مواد در دمای اتاق سرد شوند، سپس به یخچال منتقل کنید تا زمانی که بخواهید آن را سرو کنید.
در زمان سرو طعمدهنده را روی مواد درون گیلاس بریزید و نوش جان کنید.
امیدواریم دستور تهیه دسر پاناکوتا برای شما مفید واقع شود. ایام به کام…
اگر به طعم توتفرنگی علاقهمندید، خواندن این مقالات را از دست ندهید:
کیک بستنی توت فرنگی
شیرینی آلمانی با طعم توت فرنگی