فهرست سرفصل ها
کوفته شوید باقلا با گوشت چرخ کرده | انواع کوفته | فواید باقلا
کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با انواع طعم و مزه های خوشمزه طبخ می شود و ماده اصلی آن گوشت چرخ کرده است. یکی از این کوفته های اصیل و خوشمزه و البته نوع پرطرفدار آن ، کوفته شوید باقلا است. در ادامه مطلب همراه ما باشید تا نحوه پخت کوفته شوید باقلا با گوشت را به شما آموزش دهیم. این کوفته ، کوفته بومی شهر اصفان است.
مواد لازم برای تهیه کوفته شوید با گوشت چرخ کرده
گوشت مغز ران 3 بار چرخ شده 500 گرم
سبزی کوفته ریز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) 400 تا 500 گرم
برنج خیس خورده 1پیمانه
باقالای سبز پخته شده 400 گرم
کره 50 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
آلو خورشتی 10 عدد
نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوفته شوید باقلا با گوشت چرخ کرده
ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک ، فلفل و زردچوبه خوب ورز می دهیم . سپس باقلا ها را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه یک سیب متوسط از مواد برداشته و وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب می ریزیم تا جوش بیاید و کوفته ها را یکی ، یکی در سس قرار داده، در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفته ها پخته شوند. کوفته را پس از آماده شدن می توانید با نان میل کنید.
فواید و مضرات مصرف باقلا
باقالی منبع تامین فیبر مناسبی است. کلسیم و پتاسیم موجود در باقله می تواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری نموده و به کنترل فشارخون بالا کمک می کند. برای باقله خواصی در رابطه با سنگ کلیه، رماتیسم، مثانه و نقرس ذکر شده است. در عوض باقله تحریک کننده اصلی بیماری فاویسم بوده که به خاطر آن به این بیماری در فرهنگ عامه باقلهای گفته می شود. مصرف آن برای مبتلایان می تواند به مرگ بیمار منجر گردد در بسیاری از افراد باقالی جواب آزمایش هپاتیت ب را مثبت می کند و باعث اشتباه شدن آزمایش خون می شود و توصیه می شود خانم های باردار به هیچ عنوان مصرف نکنند تا به کودک آسیب وارد نشود.
گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم