مقطر گیاهی پارسی طب ۵
مقطر گیاهی پارسی طب ۵: ترکیبی از ۵ گیاه دارویی بوده که خواص درمانی زیر را دارا میباشد:
رفع دل پیچه و اسهال دفع رطوبت اضافی از دستگاه گوارش تقویت پرزهای معده تقویت مثانه تنظیم سیستم ایمنی بدنآثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر
رفع مشکلات دستگاه گوارش
افشره رازیانه به دلیل دارا بودن آنتول همانند دوپامین می تواند موجب کاهش یا توقف اسپاسم های دستگاه گوارش و افزایـش ترشح شـیرابه هـای گوارشـی و در نتیـجه بالا رفتن کیفیت هضـم گردد. مجمـوعـه ایـن اعمـال سـبب رفـع سوء هاضمه می شود. همچنین مواد موثره مقطر گیاهی پارسی طب ۵ با مهار استیل کولین و هیستامین از اسپاسم روده جلوگیری میکند. مقطر گیاهی پارسی طب ۵ سرشار از یون پتاسیم و حاوی فلاونوئید و پکتین می باشد. این ترکیبات شل کننده عضلات هستند و سبب کاهش اسهال می گردند. خاصیت ضد کرمی دارو بدلیل وجود زنیان و مربوط به ترکیب تیمول و خاصیت ضد اسپاسم و ضد نفخ آن مربوط به اسانس فرار آن است. زنیان موجود در مقطر گیاهی پارسی طب ۵ ، باعث کاهش زمان عبور مواد غذایی و همچنین افزایش فعالیت آنزیم های گوارشی شده و همچنین ترشح بیشتر اسیدهای صفراوی را نیز موجب می شود. از طرفی باعث افزایش حرکات موضعی لوله گوارش شده و در نتیجه کمک به خروج انگل های روده ای می نماید.درمان زخم معده
اتانول منجر به تخریب سلول ها و ایجاد ضایعه مخاطی می شود. در مقابل اثر ضد زخمی عصاره ها و اسانس های گیاهی از طریق اعمال ضد ترشحی و یا عملکرد حفاظتی از سلول ها استوار است. فلاونوئیدهای موجود در دارو دارای اثرات محافظتی بر روی موکوس معده هستند. به طوریکه این ترکیبات ضمن داشتن اثرات آنتی اکسیدانتی، با حذف رادیکال های آزاد به مهار زخم کمک می کنند. از طرفی با مهار لیپولیز از نفوذ عامل نکروز دهنده به موکوس جلوگیری می نماید. عصاره هل به کار رفته در دارو به دلیل رادا بودن ترکیبات فنلی و خاصیت آنتی اکسیدانی ناشی از حضور این ترکیبات، منجر به غیر فعال ساختن رادیکال های آزاد تولید شده می گردد و از آسیب به غشاهای سلولی وایجاد مشکلات گوارشی ممانعت به عمل می آورد.کاهش استرس در جهت رقع مشکلات گوارشی
پارسی طب ۵ دارای ترکیبات فلاونوئیدی می باشد که این ترکیبات دارای خاصیت آرام بخشی هستند. ترکیبات تشکیل دهنده پارسی طب ۵ از طریق تاثیر بر گیرنده های بنزودیازپین متصل به گیرنده های GABAA باعث کاهش ترس و ایجاد حالت آرام بخشی می گردد.حداکثر مقدار مجاز برای مصرف روزانه
۲۰۰ سیسی
زمان مصرف
۲ ساعت قبل از ناهار و یا هنگام عصر
دوره مصرف
مدت ادامه مصرف مقطر و حصول نتیجه کامل بستگی به عوامل ذیل دارد:
مدت ابتلای شخص به بیماری (هرچه بیماری کهنهتر باشد دوره مصرف طولانی تر خواهد شد). وجود یا عدم وجود بیماریهای دیگر (ضمیمه شدن بیماریهای دیگر موجب طولانی شدن دوره خواهد شد). سن بیمار (در جوانترها به دلیل نیروی بیشتر بدن، دوره کوتاهتر خواهد بود). میزان وسعت بیماری (هرچه بیماری وسعت بیشتری داشته باشد دوره طولانی تر خواهد شد). میزان رعایت پرهیزها (مسلماً اگر پرهیزها رعایت نشوند باعث کند شدن روند بهبود میشود). میزان قدرت جذب معده اشخاص (بیماریهای گوارشی مانع جذب کامل مقطر در بدن میشوند).